- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.721
yaa neden kimsee yokkk nekadr kısmetsızım been ya=(( arkdşlr kçta burda oluyorsunuz bellı sahetlerınız vrsa ona gore gelım bende..tabi isterseniz=)
sakinlik canım ya birşey soracağım. benim aşılamam olalı 3.gün bugün.. doktor progestan diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum.. onun etkisimi bilmiyorum ama çok sık idrara çıkıyorum. sende öylemisin. karnım da şiş.. normal mi sence ilaçtanmıdır ?
canım benim drum aşılamadan sonra herhangi bişi vermedi sordum gerek yok şimdi dedi o yüzden ilaçtanmı bilemicem ama benim ilk 4 günümde sık idrara çıkma vardı ve dediğin gibi karnım çatlıcak gibi şiş haldeydi ben 5. gün dr gittim muayeneden sonra bu gibi durumlar olabilir yumurtaların hepsi çatlamış belki bu yüzden ağrı ve şişkinlik olabilir demişti artık insan hangi belirtiye yoğunlaşıcağını şaşırıyo herkes bişi dio fisfisfis
kızlar bana dua edin ne olursunuz yarın beta-hcg yaptırıcam yani büyükgün inş hayırlı haberlerle dönerim size..ALLAH BİZİMLE OLSUN.....
inşallah güzel sonuç alırsın canım.bu ay pek sevinemedik daha açılışı bile yapamadık birinin bu gidişe dur demesi lazım hadi sen ol dur diyen güzel haber getir bize
kızlar bana dua edin ne olursunuz yarın beta-hcg yaptırıcam yani büyükgün inş hayırlı haberlerle dönerim size..ALLAH BİZİMLE OLSUN.....
arkadaşlar dün tahlil yapmıştım olumsuz çıkmıştı ama belki erkendir sonuç yanlış çıkabilir düşüncesindeydim ama UMUDUM UZUN SÜRMEDİ bugün regl oldum yani tüm umutlarım bitti.çok kötüyüm...
arkadaşlar dün tahlil yapmıştım olumsuz çıkmıştı ama belki erkendir sonuç yanlış çıkabilir düşüncesindeydim ama UMUDUM UZUN SÜRMEDİ bugün regl oldum yani tüm umutlarım bitti.çok kötüyüm...
maviumutolsun sen nasılsın canım ne yaptın karar verebıldın mı cnm bence bı kez daha dene asılamayı bılıyorum streslı oluyo ama 3.asılamasında hamıs kalanı cok duydum ben rabbım hepımızın gonlunun dılegını tez zamanda versın ıns:Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim canım daha karar veremedik 2.aşılamadan çok korkuyorum hayırlısı artık ya kafam allak bullak oldu ilaç ve k.boynuzu içio sayı artarsa belki yaparım bi aşı daha şimdilik bekliyoruz.namaza başladım bu arada k.k.daki bütün kader arkadaşlarım için de hep dua ediyorum.Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin tez zamandaaaaaaaaaaaaa
iyiyim canım daha karar veremedik 2.aşılamadan çok korkuyorum hayırlısı artık ya kafam allak bullak oldu ilaç ve k.boynuzu içio sayı artarsa belki yaparım bi aşı daha şimdilik bekliyoruz.namaza başladım bu arada k.k.daki bütün kader arkadaşlarım için de hep dua ediyorum.Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin tez zamandaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?