Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sakinlik canım ya birşey soracağım. benim aşılamam olalı 3.gün bugün.. doktor progestan diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum.. onun etkisimi bilmiyorum ama çok sık idrara çıkıyorum. sende öylemisin. karnım da şiş.. normal mi sence ilaçtanmıdır ?

canım benim drum aşılamadan sonra herhangi bişi vermedi sordum gerek yok şimdi dedi o yüzden ilaçtanmı bilemicem ama benim ilk 4 günümde sık idrara çıkma vardı ve dediğin gibi karnım çatlıcak gibi şiş haldeydi ben 5. gün dr gittim muayeneden sonra bu gibi durumlar olabilir yumurtaların hepsi çatlamış belki bu yüzden ağrı ve şişkinlik olabilir demişti artık insan hangi belirtiye yoğunlaşıcağını şaşırıyo herkes bişi dio fisfisfis

aslında belirti flan bekliyo değilim. ama sık sık tuvalete çıkıyorum işteyim... ben rahatsız oldum...

kızlar bana dua edin ne olursunuz yarın beta-hcg yaptırıcam yani büyükgün inş hayırlı haberlerle dönerim size..ALLAH BıZıMLE OLSUN.....

inşallah güzel sonuç alırsın canım.bu ay pek sevinemedik daha açılışı bile yapamadık birinin bu gidişe dur demesi lazım hadi sen ol dur diyen güzel haber getir bize

kızlar bana dua edin ne olursunuz yarın beta-hcg yaptırıcam yani büyükgün inş hayırlı haberlerle dönerim size..ALLAH BİZİMLE OLSUN.....

canım dualarım senınle allah yardımcın olsun hayırlısıyla ılk bebıs haberını sen vercen bıze rabbım yuzunu guldursun bebısın tutunmustur sana ıns :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
inşallah güzel sonuç alırsın canım.bu ay pek sevinemedik daha açılışı bile yapamadık birinin bu gidişe dur demesi lazım hadi sen ol dur diyen güzel haber getir bize

maviumutolsun sen nasılsın canım ne yaptın karar verebıldın mı cnm bence bı kez daha dene asılamayı bılıyorum streslı oluyo ama 3.asılamasında hamıs kalanı cok duydum ben rabbım hepımızın gonlunun dılegını tez zamanda versın ıns:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar dün tahlil yapmıştım olumsuz çıkmıştı ama belki erkendir sonuç yanlış çıkabilir düşüncesindeydim ama UMUDUM UZUN SÜRMEDı bugün regl oldum yani tüm umutlarım bitti.çok kötüyüm...

hayırlısı olsun bitanem zamanı gelmemiş ama hiç gelmiycek anlamınada gelmez bigün bebişin annesine süpriz yapıp gelir inş

üzülme canım her şerde bir hayır vardır umudunu kaybetme ilkdi demi senin ikincide olur inşallah sabret karşılıksız kalmaz bu bizim sınavımız

iyiyim canım daha karar veremedik 2.aşılamadan çok korkuyorum hayırlısı artık ya kafam allak bullak oldu ilaç ve k.boynuzu içio sayı artarsa belki yaparım bi aşı daha şimdilik bekliyoruz.namaza başladım bu arada k.k.daki bütün kader arkadaşlarım için de hep dua ediyorum.Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin tez zamandaaaaaaaaaaaaa

canını sıkma herşeyin hayırlısı,sağlıklı ömürlü olsunda varsın geç olsun.yüce Rabbim bizleride böyle sınıyor,sen üzülme Allah sağlık versin yeterki inş bidahakinde olur:Saruboceq:

amin canım ınsallah allahım dualarımızı kabul etsın bende herkese yatmadan dua edıyorum gecelerı rabbım dualarımızı gerı cevırmesın bebıslerımızı bı an once yollasın bızlere :Saruboceq::Saruboceq:

canım belkı boylesı daha hayırlıdır belkı bebısın dogal yoldan gelecektır sabır canım bunlarıda atlatacagız allahım nasıp edecek elbet bak neler duyuyoruz belkı olsa saglıksız olacaktı bılemeyız degıl mı rabbım en ıyısını bılır bızler ıcın dagına gore ruzgarını verırmıs :teselli:Şeniz

allah kabul etsin canım...dualarını..allah her isteyene versin bende hep öyle dua ediyorum..

canım allah sabır versin.. bir dahaki sefere inşallah.... demekki vakti henüz gelmemiş..
umudunu yitirme. beklemediğin bir anda gelecek yaramaz bebişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…