- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.741
cakıltaşı canım şimdi listeden baktımda senin için erken değilmi?
arkadaşlar merhaba hepinize ben listeye adımı yazdırmıştım,aşılama olacaktım bu ay ama adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim dün...umarım herşey yolunda gider rabbim onu kucağıma almayı nasip eder bu sefer,daha önce düşüğüm vardı da,yarın doktora gideceğim bakalım artık...Allah'ım isteyen herkese nasip etsin başta listedeki arkadaşlara hepiniz umutlu olun yitirmeyin umudunuzu...doktorumun dediği oldu bana rahim filminden sonra hamile kalabilirsin demişti dediği oldu...hiç ilaç almamıştım bu ay kafamda tamamen aşılama olacak nede olsa vardı hiç hamile kalabileceğimi düşünmemiştim umarım sizlerde bir mucize ile karşılaşırsınız...
sakinlik canım ya birşey soracağım. benim aşılamam olalı 3.gün bugün.. doktor progestan diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum.. onun etkisimi bilmiyorum ama çok sık idrara çıkıyorum. sende öylemisin. karnım da şiş.. normal mi sence ilaçtanmıdır ?
arkadaşlar merhaba hepinize ben listeye adımı yazdırmıştım,aşılama olacaktım bu ay ama adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim dün...umarım herşey yolunda gider rabbim onu kucağıma almayı nasip eder bu sefer,daha önce düşüğüm vardı da,yarın doktora gideceğim bakalım artık...Allah'ım isteyen herkese nasip etsin başta listedeki arkadaşlara hepiniz umutlu olun yitirmeyin umudunuzu...doktorumun dediği oldu bana rahim filminden sonra hamile kalabilirsin demişti dediği oldu...hiç ilaç almamıştım bu ay kafamda tamamen aşılama olacak nede olsa vardı hiç hamile kalabileceğimi düşünmemiştim umarım sizlerde bir mucize ile karşılaşırsınız...
ventemaris canım çok teşekkür ederim sağol darısı isteyen herkese hepiniz için dua ediyorum...
ventemaris canım çok teşekkür ederim sağol darısı isteyen herkese hepiniz için dua ediyorum...
arkadaşlar merhaba hepinize ben listeye adımı yazdırmıştım,aşılama olacaktım bu ay ama adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim dün...umarım herşey yolunda gider rabbim onu kucağıma almayı nasip eder bu sefer,daha önce düşüğüm vardı da,yarın doktora gideceğim bakalım artık...allah'ım isteyen herkese nasip etsin başta listedeki arkadaşlara hepiniz umutlu olun yitirmeyin umudunuzu...doktorumun dediği oldu bana rahim filminden sonra hamile kalabilirsin demişti dediği oldu...hiç ilaç almamıştım bu ay kafamda tamamen aşılama olacak nede olsa vardı hiç hamile kalabileceğimi düşünmemiştim umarım sizlerde bir mucize ile karşılaşırsınız...
merhaba arkadaşlar bişey soracağım.ben ilk aşılamadan olumsuz sonuç alıp başka bir tüp bebek merkezine başlamıştım tüm tahliller yapıldı en son torsh_s gurubu yapıldı sonucunu bugün alacağım.sonuçları götüreceğim doktorum ona göre bir yol önerecek.bu durumda yine adetin 2-3.günümü gitmeliyim muayene olurmuyum.bugün adetimin ilk günü pazartesi gidersem 4.günü olacak ne dersiniz geç mi olur?
zaman kaybetmek istemiyorsan pazartesiyi beklemeden hemen git bence. yoksa bu ay boşa geçmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?