- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.761
blue_eye cok sevındım arkadasım.Allah'ım herkese hayırlı saglıklı evlat nasıp eder ınsallah.her namazımdan sonra hamiş olmayı bekleyen anne adaylarımıza hep dua edıyorum.Allah'ım inşallah kabul eder dualarımızı bu mubarek cuma gununde :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaslar bana bu ay aşılama yapılır dıye beklerken yenı doktorum yapılmasın dedı.ilaçla tedavı olacgım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur..
biraz önce hastaneyi aradım doktora ulaşamadım ama hemşiresiyle konuştum.aşılamada 4.günde gelebilirsin çünkü ilaçlara 5.gün başlanıyor herhangi bir tahlil,test yapılmayacaksın sonuçlarını göstereceksin ve doktor tedaviye yönlendirecek dedi.yani böyle olmazmı yoksa senin dediğin gibi boşa mı gitmiş olur yarın mı gitmeliyim?
arkadaşlar birde bişey sorcam aşılama günü dahil 14. günde mi çıkıyor kan testinde...ben anlamadım ..dr. hep farklı söylüyorr galibaa..bana dedi ki dr. 4 mayısta yaptır diyeee..19 nisanda aşılamam oldu...sizce geç mi oluyorrr..hemen öğrenmek istiyosun yaaa..bakıyorum ark.adaşlarr bazıları 12 .gün çıkıyor diyorrr...o yüzden sordummm..ayderyaaa sen benden bir gün sonra aşılama yaptırdın yaaa senin öğrenmen benden erken dr. dedi sana o tarihte yaptır diyeee...
kan testınde aşılamadan 10 gun sonra bellı olur canım..
merhaba arkadaşlar bişey soracağım.ben ilk aşılamadan olumsuz sonuç alıp başka bir tüp bebek merkezine başlamıştım tüm tahliller yapıldı en son torsh_s gurubu yapıldı sonucunu bugün alacağım.sonuçları götüreceğim doktorum ona göre bir yol önerecek.bu durumda yine adetin 2-3.günümü gitmeliyim muayene olurmuyum.bugün adetimin ilk günü pazartesi gidersem 4.günü olacak ne dersiniz geç mi olur?
gönüll slm...duaların için saolll..bende hep diyorumm allah hayırlısını nasip etsin diyee....ilaçla tedavi derken ne verdi sana dr... inş..aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırsınnn..dr. söylediğine göre vardır bir bildiği...biz anne adayları olarak çoookkk sabırlı olmamız gerekiyorrr...kafamızda unuttuğumuzz an hep hamileyiz diyorummm...ama nerdeeee aklımızdan hiç çıkmıyor kiii..allah ım sen bize sabır verrr hayırlısıysa herkese evlat nasip et ya rabbim..hihoyyyt
benim doktorumda 15nci günde yaptırmamı söyledi...
10 gün erken değil mi..gerçi ben bir belgeselde izledimm..yumurta ve spermin birleşmesi 10 günde oluyorrr ve hsg hormonu salgılamaya başlanıyor diye...ama öle diyosan doğrudur gönüll..bakalım hayırlısı saol canım...
arkadaşlar merhaba hepinize ben listeye adımı yazdırmıştım,aşılama olacaktım bu ay ama adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim dün...umarım herşey yolunda gider rabbim onu kucağıma almayı nasip eder bu sefer,daha önce düşüğüm vardı da,yarın doktora gideceğim bakalım artık...Allah'ım isteyen herkese nasip etsin başta listedeki arkadaşlara hepiniz umutlu olun yitirmeyin umudunuzu...doktorumun dediği oldu bana rahim filminden sonra hamile kalabilirsin demişti dediği oldu...hiç ilaç almamıştım bu ay kafamda tamamen aşılama olacak nede olsa vardı hiç hamile kalabileceğimi düşünmemiştim umarım sizlerde bir mucize ile karşılaşırsınız...
canım benim de 20 nisan da yapıldı aşılamam. aşağı yukarı aynı tarihlerde belli olacak. ikimizinde allah gönlüne göre verir inş. doktor 12,gün kanda 14-15.günde idrarda çıkar dedi bana... yani 3-yada 4.ünden gel kandan bakarız dedi....
ok canım saol anladım olayı şimdi benn ..herkesin hemen hemen 14 - 15 günler demişlerr...12 gün kanda baktırmak lazımmm...bu sefer hastalanmayı beklemicemm..baktırcam valla..korkuyoruzz yaaa negatif olcak diyee...belkide korkutuğumuz için böle sonuçlar çıkıyorr..pozitif olup inanıp gidecemm..kısmettt inş...blue eye sonra hepimiz hamiş resmi koyarızz listeye...bu arada arkadaşlar ben duanın da faydası olacağına inanıyorumm..allah tan hepimiz kalbimizden isteyelimmm..siteden bir arkadaş meryem suresini okuyun demişş ...duanın zararı olmaz hep birlikte okuyalım diyorumm..yasin ve meryem suresi hepimize gönderelimm...hayırlısı arkadaşlar...
arkadaşlar merhaba hepinize ben listeye adımı yazdırmıştım,aşılama olacaktım bu ay ama adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim dün...umarım herşey yolunda gider rabbim onu kucağıma almayı nasip eder bu sefer,daha önce düşüğüm vardı da,yarın doktora gideceğim bakalım artık...Allah'ım isteyen herkese nasip etsin başta listedeki arkadaşlara hepiniz umutlu olun yitirmeyin umudunuzu...doktorumun dediği oldu bana rahim filminden sonra hamile kalabilirsin demişti dediği oldu...hiç ilaç almamıştım bu ay kafamda tamamen aşılama olacak nede olsa vardı hiç hamile kalabileceğimi düşünmemiştim umarım sizlerde bir mucize ile karşılaşırsınız...
benim doktorum 15nci gün yaptır dedi ama adamın rahatlığından. çok rahat bir doktor. tabi bekleyen o olmadıığı için demesi kolay :)
bence de kanda 12nci gün çıkması gerek. bugün benim 12nci günüm ama pazartesi bekliycem yaptırmak için. doktorum ne derse o olsun bari:)
zaten karnımda ağrıyor, teste gerek kalmayabilir
AAA öle deme..inş..teste gerek kalır veee hamiş haberini alırızz..hayırlısı canım...bak desene bir hamiş daha eklicez listeyee süperrrr inş..canım pazartesi hamileyim dersinn...:CüvCüv:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?