Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar slm...4 gündür evde yatıyorumm.....aksilik işte belim tutuldu..bugün işe başladımm..gerçi dinlenmem iyi geldi..kanamam vardı allah tan oda bitti...ama devamlı da yorgunluk var....
piran canım aşılman tutmamış çok üzüldümmm...benimde aşılamam tutmamıştı...sanki insanın dünya başına yıkılıyorr..ama üzülmemek lazımm herşey allah tan...belki hamile olsak başka bişeyler olucakk..hayırlısı neyse o olsun hepimiz için...bakınnn listemizin ilk hamilesi geldi bileeeeeehihoyyyt hepimize uğur getirsinn..çok sevndim ..böyle haberler içimizi ferahlatıyorr...ama tutmayan arkadaşlarada üzülüyorummm çünkü aynı kaderi paylaşıyoruz...kendinize iyi bakın ...görüşrüzzzzzzz..hihoyyyt

blue_eye cok sevındım arkadasım.Allah'ım herkese hayırlı saglıklı evlat nasıp eder ınsallah.her namazımdan sonra hamiş olmayı bekleyen anne adaylarımıza hep dua edıyorum.Allah'ım inşallah kabul eder dualarımızı bu mubarek cuma gununde :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaslar bana bu ay aşılama yapılır dıye beklerken yenı doktorum yapılmasın dedı.ilaçla tedavı olacgım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

arkadaşlar birde bişey sorcam aşılama günü dahil 14. günde mi çıkıyor kan testinde...ben anlamadım ..dr. hep farklı söylüyorr galibaa..bana dedi ki dr. 4 mayısta yaptır diyeee..19 nisanda aşılamam oldu...sizce geç mi oluyorrr..hemen öğrenmek istiyosun yaaa..bakıyorum ark.adaşlarr bazıları 12 .gün çıkıyor diyorrr...o yüzden sordummm..ayderyaaa sen benden bir gün sonra aşılama yaptırdın yaaa senin öğrenmen benden erken dr. dedi sana o tarihte yaptır diyeee...

gönüll slm...duaların için saolll..bende hep diyorumm allah hayırlısını nasip etsin diyee....ilaçla tedavi derken ne verdi sana dr... inş..aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırsınnn..dr. söylediğine göre vardır bir bildiği...biz anne adayları olarak çoookkk sabırlı olmamız gerekiyorrr...kafamızda unuttuğumuzz an hep hamileyiz diyorummm...ama nerdeeee aklımızdan hiç çıkmıyor kiii..allah ım sen bize sabır verrr hayırlısıysa herkese evlat nasip et ya rabbim..hihoyyyt

ben ilacı 3ncü gün kullanmaya başlamıştım o nedenle söyledim. eğer 5nci günü de olur diyorlarsa olur heralde bilmiyorum ki

canım benim de 20 nisan da yapıldı aşılamam. aşağı yukarı aynı tarihlerde belli olacak. ikimizinde allah gönlüne göre verir inş. doktor 12,gün kanda 14-15.günde idrarda çıkar dedi bana... yani 3-yada 4.ünden gel kandan bakarız dedi....

kan testınde aşılamadan 10 gun sonra bellı olur canım..

10 gün erken değil mi..gerçi ben bir belgeselde izledimm..yumurta ve spermin birleşmesi 10 günde oluyorrr ve hsg hormonu salgılamaya başlanıyor diye...ama öle diyosan doğrudur gönüll..bakalım hayırlısı saol canım...

bildiğim kadarıyla 2. yada 3.gün başlaman gerek.. geç kalma ara dokotrunu sor.. aklında kalmasın...

daha oncekı doktorum duphaston vermıstı bu ay ona basladım dıye onu bıtırmemı soyledı.adetın 3.gunu gıttıgımde bellı olcak hersey oncekı doktorum sperm testı bıle sıtemdi.sımdı sperm testı verdık bakalım sonuca gore hareket edecek doktorum..

doktorum bana oyle demıstı.ilişkiden sonra yada asılamadan sonra 10. gunde kan testınde bellı oluyor canım.en azından ben ole bılıyorum internetten falan arastırmıstım onceden..

24/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye.........................:CüvCüv: :hooray:
denmur............................22/nisan
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan .........:uhm:
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
aslımuratelkoca................27/nisan
cakıltaşı...........................28/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
baharçelik........................?
dolunay-esra.....................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)

oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeee nihayet listemize bi hamiş girdi.canım çok tebrik ederim darısı bizlerin başına olsun inşallah...........hem de aşı stresi çekmeden..........maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ok canım saol anladım olayı şimdi benn ..herkesin hemen hemen 14 - 15 günler demişlerr...12 gün kanda baktırmak lazımmm...bu sefer hastalanmayı beklemicemm..baktırcam valla..korkuyoruzz yaaa negatif olcak diyee...belkide korkutuğumuz için böle sonuçlar çıkıyorr..pozitif olup inanıp gidecemm..kısmettt inş...blue eye sonra hepimiz hamiş resmi koyarızz listeye...bu arada arkadaşlar ben duanın da faydası olacağına inanıyorumm..allah tan hepimiz kalbimizden isteyelimmm..siteden bir arkadaş meryem suresini okuyun demişş ...duanın zararı olmaz hep birlikte okuyalım diyorumm..yasin ve meryem suresi hepimize gönderelimm...hayırlısı arkadaşlar...

benim doktorum 15nci gün yaptır dedi ama adamın rahatlığından. çok rahat bir doktor. tabi bekleyen o olmadıığı için demesi kolay :)
bence de kanda 12nci gün çıkması gerek. bugün benim 12nci günüm ama pazartesi bekliycem yaptırmak için. doktorum ne derse o olsun bari:)

zaten karnımda ağrıyor, teste gerek kalmayabilir

Tebrik ederim.
Çok güzel bi haber.:sm_cool:
Darısı bizim başımıza inşallah.:Saruboceq::CüvCüv:

AAA öle deme..inş..teste gerek kalır veee hamiş haberini alırızz..hayırlısı canım...bak desene bir hamiş daha eklicez listeyee süperrrr inş..canım pazartesi hamileyim dersinn...:CüvCüv:hihoyyyt

ptesi yi bende iple çekiyorum.... hayırlı haberlerle........:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…