- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.781
“Göklerin ve yerin mülkü Allah’ındır. Dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder. Yahut onları hem erkek, hem kız çocukları olmak üzere çift verir. Dilediğini de kısır bırakır. O herşeyi bütünüyle bilendir. Herşeye gücü yetendir.”1
1. Şûra Sûresi, 49-50.
ewet arkadaşlar aldım beta hcg sonucumu dr gösterdim veeeeeeeeeeeeeee sonuç negatif olmadı yani ALLAH'BÖLE OLMASIN İSTEDİ......bu arada ayrederya canım beni listeden silebilirsin.......
ewet arkadaşlar aldım beta hcg sonucumu dr gösterdim veeeeeeeeeeeeeee sonuç negatif olmadı yani ALLAH'BÖLE OLMASIN İSTEDİ......bu arada ayrederya canım beni listeden silebilirsin.......
bende de sorun çokkk kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ümitlerimizi kırmayalım...bizde öbür ay aşılamaya geçices.Bakalım...Herşeyin hayırlsı
“Göklerin ve yerin mülkü Allah’ındır. Dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder. Yahut onları hem erkek, hem kız çocukları olmak üzere çift verir. Dilediğini de kısır bırakır. O herşeyi bütünüyle bilendir. Herşeye gücü yetendir.”1
1. Şûra Sûresi, 49-50.
olsunnn canım hayırlısı olsun inş...(hangi hastanede yaptırdın hayatım bende Ankaradayımmm.)bir daha ki sefere inşallah.Ümidin kırılmasın sıkma canını hayatım..oyyy:teselli:[/
cnm benim ben gatada yaptırdım sabah kan verdim öğleden sona aldım...allah yardımcın olsun.....
olsunnn canım hayırlısı olsun inş...(hangi hastanede yaptırdın hayatım bende Ankaradayımmm.)bir daha ki sefere inşallah.Ümidin kırılmasın sıkma canını hayatım..oyyy:teselli:[/
cnm benim ben gatada yaptırdım sabah kan verdim öğleden sona aldım...allah yardımcın olsun.....
anladım hayatım sen moralin yüksek tut.Ne yapalım herşey rabbimden...mirmirmirmir
1. Şûra Sûresi, 49-50.
ben istedim sen gelmedin allaha sığındım yalvardım yakardım umut yitirmedim ama sen gelmedin cnm yandı geceleri yatmadım ama yinede umudumu yitirmedim ben hep bekledim ama sen gelmedin olmadı yapamadık ellerimi açtım sabah ezanlarında şafak vakitlerinde ellerim hep havadaydı umudumu hiç yitirmedim ama sen gelmedin iş yaptım allah a yalvardım yattım allah a yalvardım oturdum kalktım allah a yalvardım hiç umudumu yitirmeden ama yinede sen gelmedin nasıl bi acıdır bu sen bilirsin bebeğim....? sen affet beni allah'ım içimin acısındandır bu yazdıklarım.........
ayyy kızlar çok sevindirik oldum aşılama yapıldığı gün acı çekerek açıköğretim sınavına girmiştim. Sınavım beklediğimin üstünde gerçekleşmiş derslerden yüksek not almışım. Umarım bu başarım önümüzdeki ay gerçekleşecek olan tüp bebişte devam eder..
Bunuda anladım ki insan isterse çabalayarak oxfordu bile kazanabilir, ama Allah vermedikçe asla bebek sahibi olamaz. Bir tek onda yaratma kudreti var.
tebrik ederim canım benim.bak bu ay kariyere ağırlık verdin.bi daha kine de bebiş olacak inşallah.çocuk ta yapıcaksın kariyer de:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?