Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
“Göklerin ve yerin mülkü Allah’ındır. Dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder. Yahut onları hem erkek, hem kız çocukları olmak üzere çift verir. Dilediğini de kısır bırakır. O herşeyi bütünüyle bilendir. Herşeye gücü yetendir.”1

1. Şûra Sûresi, 49-50.

oyyy Allahım yazdığın için teşekkürler cnm.Allahım isterse herşey olurrrr...

ewet arkadaşlar aldım beta hcg sonucumu dr gösterdim veeeeeeeeeeeeeee sonuç negatif olmadı yani ALLAH'BÖLE OLMASIN ıSTEDı......bu arada ayrederya canım beni listeden silebilirsin.......

ewet arkadaşlar aldım beta hcg sonucumu dr gösterdim veeeeeeeeeeeeeee sonuç negatif olmadı yani ALLAH'BÖLE OLMASIN İSTEDİ......bu arada ayrederya canım beni listeden silebilirsin.......

olsunnn canım hayırlısı olsun inş...(hangi hastanede yaptırdın hayatım bende Ankaradayımmm.)bir daha ki sefere inşallah.Ümidin kırılmasın sıkma canını hayatım..oyyy:teselli:

bende de sorun çokkk kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ümitlerimizi kırmayalım...bizde öbür ay aşılamaya geçices.Bakalım...Herşeyin hayırlsı

ewet arkadaşlar aldım beta hcg sonucumu dr gösterdim veeeeeeeeeeeeeee sonuç negatif olmadı yani ALLAH'BÖLE OLMASIN İSTEDİ......bu arada ayrederya canım beni listeden silebilirsin.......

canım üzüldüm.. bir daha ki sefere inşallah... allah gönlüne göre versin... ama kırmızılar gelmeden ümidini kesme belli olmaz..

24/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye.........................:CüvCüv: :hooray::
denmur............................22/nisan..........:uhm:
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan .........:uhm:
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
aslımuratelkoca................27/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
baharçelik........................?
dolunay-esra.....................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)

Üzme sıkma canını, yazdığım suredeki gibi Allah dilediğine verir dilediğini kısır yaratırmış. Her şey bir imtihan işte.
Kötü bir örnek olacak galiba ama. bizim iş yerinde bi arkadaşımızın evlenmeden önce annesi evlendikten bir yıl sonra babası vefat etmiş. Nasıl dayandın dedim. Annemde babam destekçi oldu babamda ise öldüğünde hamile kaldığımı öğrendim dedi. Bebeğim için ayakta durdum dedi.
Her şeyin zamanı var ben bunu öğrendim. Allah hepimize hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip eder inşaalah.:Saruboceq::Saruboceq:

biz ne kadar çabalarsak çabalayalım allahım büyük onun bildiği istedii gibi olacak bizim sadece dua etmemiz gerek.... allah herkesin gönlüne göre versin...

ben istedim sen gelmedin allaha sığındım yalvardım yakardım umut yitirmedim ama sen gelmedin cnm yandı geceleri yatmadım ama yinede umudumu yitirmedim ben hep bekledim ama sen gelmedin olmadı yapamadık ellerimi açtım sabah ezanlarında şafak vakitlerinde ellerim hep havadaydı umudumu hiç yitirmedim ama sen gelmedin iş yaptım allah a yalvardım yattım allah a yalvardım oturdum kalktım allah a yalvardım hiç umudumu yitirmeden ama yinede sen gelmedin nasıl bi acıdır bu sen bilirsin bebeğim....? sen affet beni allah'ım içimin acısındandır bu yazdıklarım.........

Allahım bizlere de çifter çifter ver,hamile kalmamızı,kolay hamilelik ve kolay doğum geçirmemizi,hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip et kucağımızı boş boynumuzu bükük bırakma.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çifter çifter inşallah cici cici kızlar aslan gibi erkekler........

moral bozmak yok.Allaha yalvarmaya bebişlerimizi çağırmaya devam.elbet bi gün başaracağız.Allah daha büyük dert vermesin.

ayyy kızlar çok sevindirik oldum aşılama yapıldığı gün acı çekerek açıköğretim sınavına girmiştim. Sınavım beklediğimin üstünde gerçekleşmiş derslerden yüksek not almışım. Umarım bu başarım önümüzdeki ay gerçekleşecek olan tüp bebişte devam eder..

Bunuda anladım ki insan isterse çabalayarak oxfordu bile kazanabilir, ama Allah vermedikçe asla bebek sahibi olamaz. Bir tek onda yaratma kudreti var.

tebrik ederim canım benim.bak bu ay kariyere ağırlık verdin.bi daha kine de bebiş olacak inşallah.çocuk ta yapıcaksın kariyer de:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tebrik ederim canım benim.bak bu ay kariyere ağırlık verdin.bi daha kine de bebiş olacak inşallah.çocuk ta yapıcaksın kariyer de:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Ay evet sonunda şu ünv. de bitirp bebeğimi sakin kafayla büyütmek istiyorum. Bazen sınavlara karnı burnunda kadınlar giriyor nasıl egilipte soruları çözüyorlar hayret ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…