Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
angeeel87,ayrederya,cingispembesi,nessel canımsınız çok teşekkür ederim hcg değerim yükseliyor şimdilik çok şükür bir problem yok herşey yolunda dualarım sizlerle ve listedeki diğer arkadaşlar için umutlu olun...

cnm benım allah razı olsun duaların ıcın bızde bebıs haberlernı vercez ıns en kısa zamanda:CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt.rabbım saglıklı tatlı mı tatlı sırın mı sırın bı bebıs versın sana hayırlısından omurlusunden:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bugun 2.30da aşılamm oldu ılk defa oluyorum ama çok heyecanlandım aşılamdn sonra 1 saat yatırdı doktorm evdede yatıyorum şimdi dıkkat edecem inşlh hepimiz bu ay hamiş kalırz hamiş kalan arkdsları tebrık dıyorum hayrlısyla kucaklarına aldıkları gunu gorsunler inşlh

blue eye canım çoook tebrikler çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin
darısı hepimzin ve tüm isteyenlerin başına......

benı çıkrtabılırsın lısteden konuyu ben actım ama bıda okumk bılmk ıstemıorum hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....

ewet arkadaşlar aldım beta hcg sonucumu dr gösterdim veeeeeeeeeeeeeee sonuç negatif olmadı yani ALLAH'BÖLE OLMASIN İSTEDİ......bu arada ayrederya canım beni listeden silebilirsin.......

canım hayırlısı böyleymiş herşey Alahtan ne kadar istesekte çabalasakta herşeyi bilen, istediğini istediğine veren, istediğini istediğinden alan Rabbim hayırlısını bilir

inşallah Rabbim bidaha ki aya kısmet ve hayırlı eder....

canım çoook geçmiş olsun çabuk toparlarsın umarım
benim neredeyse 1 hafta oldu aşılamam ama karnım falan acayip şiş biraz yürüyünce ya da ayakta kalınca bile kasıklarım ağrıyoo
o kadar şişim ki hayatımda ilk defa böyle oldum bir haftadır öğretmen olmasam işe eşofmanla gidicem o derece pantolonun tüm düğmeleri açık üstüme önlük giyiyorum önünü kapatıp o derec şişim benim bisürü yumurtam vardı heralde onlar benim de kiste dönüştü çook korkuyorum benim gibi olan arkadaşlar var mı arkadaşlar lütfen yardım ???
normale dönemedim bi türlü neden ???????????

canım hiç endişelenme aynı şişkinlik bende de var...bazen de yumurtalıklarımın olduğu yere böle ara ara sancılar giriyorr..çalışırken bu işi yaptırmak çok zorr..bende çalışıyorum ve zorlanıyorum..benim hatta hep uykum var yorgunluk var ..gitmiyor bunlarr.hatta sivilceler çıktı bendee yaaa.aslında ilk aşılamamda böle olmadı.. sivilce yoktu..birdee kanamam bile oldu 2 gün.. o yüzden takma kafana..inş..dayanıcaz bunlara..düşünsene birde sonunda hamiş haberiii:CüvCüv: süperrrr inş.kısmet etsin allah herkesehihoyyyt

canım inşallah dediğin gibi olur Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için
canım benimde kanamam oldu 2gün devamlı adet gibiydi resmen
inşallah yakın zamanda bebek haberleriyle normale döneriz
ama bu şişlik beni öldürüyoooo çatlıcak gibi devamlı:1no2:

canımm cornelıacım rabbım hayırlısını versın umutsuzluga kapılma nolur rabbım zamanı gelınce verecek bızede cok gecmıs olsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:dualarım senınle cnm ınsa dogal yolla kalırsın bunda da varmıs bı hayır demekkı napalım kısmet yerı gogu yaradan rabbım bıze de nasıp edecek takma kafana:Saruboceq::Saruboceq::teselli:

varmı böyle pes edip kenarı çekilmek.... bizi yarı yolda mı bırakacaktın... burda hep birlikte üzülüp hep birlikte seviniyoruz... tabiki allah bilir vakti zamanını ama biz elimizden geleni yapacağız ki bebeişimiz bir an önce gelsin..daha ne kadar zor durumda olan insanlar var.. bir an önce kendini toparla seni burda bekliyoruz....klava: bu listeye giren bir daha çıkamaz.....

biz çocukta yaparız kariyerde...:lepi: bizim gelinde karnı burnunda doğuma az kalmıştı sınavlardaydı valla ben bile inanamadım. sonra bebek doğru bir azim hala bu sınavlarda bebek arabada 20 günlük müydü ne bizimki sınavda bitirdi valla. maksat istemek...
sevindim sınavlarının ii geçmesine inş. bir an önce bitirirsin...

blue eye tebrikler canım çok sevindim
cornelia lütfen sıkma canını ne demek ilk ve son denemem? rabbim en kısa zamanda gönderecek belki doğal yoldan olacak meleğin
kızlar benim biraz önce kahverengi lekem geldi aşılamamın 11.günü bugün
bu ne şimdi

çok sevindik büyüsün bakalım yavruu.... allah problemsiz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin... sağlıklı bir bebiş versin sana. :ecrin_bebek:

ayy şu çatlama hissi bende de var.. bugün beli bol olan bir pantolonum vardı valla onu giydim... dün sıkıştırdı herhalde daha kötüydüm. sık sık tuvalete gidiyorum....
ama inş. hayırlı haberlere vesiledir bunlar.... allah bilir ...

hayırlısı olsun canımm.... hayırlı haberler inş...:ecrin_bebek:

25/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye.........................:CüvCüv: :hooray:
denmur............................22/nisan..........:uhm:
manolya..........................25/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
aslımuratelkoca................27/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
baharçelik........................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)

Son düzenleme:
kızlar beni de silin listeden adetimin 23.günü adet oldm aşılamamın 11.gününde.....
senağlamasenağlamasenağlama
neden böyle oldu anlamadımm
hayatımda ilk kez bukadar erken adet görüyorum
test yapmama gerek kalmadı:1no2::1no2:

yeni adet tarihm 24mayıssenağlama
inşallah sizlerden güzel haberler alırız canım arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…