- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.801
angeeel87,ayrederya,cingispembesi,nessel canımsınız çok teşekkür ederim hcg değerim yükseliyor şimdilik çok şükür bir problem yok herşey yolunda dualarım sizlerle ve listedeki diğer arkadaşlar için umutlu olun...
ewet arkadaşlar aldım beta hcg sonucumu dr gösterdim veeeeeeeeeeeeeee sonuç negatif olmadı yani ALLAH'BÖLE OLMASIN İSTEDİ......bu arada ayrederya canım beni listeden silebilirsin.......
benı çıkrtabılırsın lısteden konuyu ben actım ama bıda okumk bılmk ıstemıorum hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....
canım çoook geçmiş olsun çabuk toparlarsın umarım
benim neredeyse 1 hafta oldu aşılamam ama karnım falan acayip şiş biraz yürüyünce ya da ayakta kalınca bile kasıklarım ağrıyoo
o kadar şişim ki hayatımda ilk defa böyle oldum bir haftadır öğretmen olmasam işe eşofmanla gidicem o derece pantolonun tüm düğmeleri açık üstüme önlük giyiyorum önünü kapatıp o derec şişim benim bisürü yumurtam vardı heralde onlar benim de kiste dönüştü çook korkuyorum benim gibi olan arkadaşlar var mı arkadaşlar lütfen yardım ???
normale dönemedim bi türlü neden ???????????
canım hiç endişelenme aynı şişkinlik bende de var...bazen de yumurtalıklarımın olduğu yere böle ara ara sancılar giriyorr..çalışırken bu işi yaptırmak çok zorr..bende çalışıyorum ve zorlanıyorum..benim hatta hep uykum var yorgunluk var ..gitmiyor bunlarr.hatta sivilceler çıktı bendee yaaa.aslında ilk aşılamamda böle olmadı.. sivilce yoktu..birdee kanamam bile oldu 2 gün.. o yüzden takma kafana..inş..dayanıcaz bunlara..düşünsene birde sonunda hamiş haberiii:CüvCüv: süperrrr inş.kısmet etsin allah herkesehihoyyyt
benı çıkrtabılırsın lısteden konuyu ben actım ama bıda okumk bılmk ıstemıorum hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....
ayyy kızlar çok sevindirik oldum aşılama yapıldığı gün acı çekerek açıköğretim sınavına girmiştim. Sınavım beklediğimin üstünde gerçekleşmiş derslerden yüksek not almışım. Umarım bu başarım önümüzdeki ay gerçekleşecek olan tüp bebişte devam eder..
Bunuda anladım ki insan isterse çabalayarak oxfordu bile kazanabilir, ama Allah vermedikçe asla bebek sahibi olamaz. Bir tek onda yaratma kudreti var.
angeeel87,ayrederya,cingispembesi,nessel canımsınız çok teşekkür ederim hcg değerim yükseliyor şimdilik çok şükür bir problem yok herşey yolunda dualarım sizlerle ve listedeki diğer arkadaşlar için umutlu olun...
canım hiç endişelenme aynı şişkinlik bende de var...bazen de yumurtalıklarımın olduğu yere böle ara ara sancılar giriyorr..çalışırken bu işi yaptırmak çok zorr..bende çalışıyorum ve zorlanıyorum..benim hatta hep uykum var yorgunluk var ..gitmiyor bunlarr.hatta sivilceler çıktı bendee yaaa.aslında ilk aşılamamda böle olmadı.. sivilce yoktu..birdee kanamam bile oldu 2 gün.. o yüzden takma kafana..inş..dayanıcaz bunlara..düşünsene birde sonunda hamiş haberiii:CüvCüv: süperrrr inş.kısmet etsin allah herkesehihoyyyt
kızlar bugun 2.30da aşılamm oldu ılk defa oluyorum ama çok heyecanlandım aşılamdn sonra 1 saat yatırdı doktorm evdede yatıyorum şimdi dıkkat edecem inşlh hepimiz bu ay hamiş kalırz hamiş kalan arkdsları tebrık dıyorum hayrlısyla kucaklarına aldıkları gunu gorsunler inşlh
çok üzgünümsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?