Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya üzüldüm gerçekten.senağlama
Allahım bize de vericek çok yakında ama ne zaman.
Allahım fazla bekletmesin hiçbirimizi.:Saruboceq:
Bütün hepimize göndersin meleklerimizi.:Saruboceq:

canımm nurdan sıkma canını zor bir durum biliyorum ..ama ne yapcaz herşey allah tan..ama erken regli olmuşsun...bende ilk aşılamamda erken regli oldum..demek ki aşılama olunca böle oluyorrr..allah gönlümüze göre versinn..rabbim kısmetse bebişleri göndersinn...yola devam ediyoruzzz bizimde bebişler gelecek birgün işte zamanı var sabırla beklicezzz...rabbim bizi kısır edenlerden saymasınnnnn ..amin

arkadaşlar ..kendimizi dinlemeyelimm..ara ara sancılar olsada kötüye yormayalımm..ben yavrumu geceleri çağırıyorum..gel artık annene sabırla seni bekliyorum diyee...bu aşılama tutmasa bile ben onu çağırıcamm..allah tan hep isticem onu..kısmetse gelicek bir günn..sizde çağırın onu hissedin içinizdee....kendinizi dinleyip durucağınıza ..yok listeden beni çıkarın yeter artık diyeceğinize onu isteyin çağırın...bak ne güzel burda yazışıyoruzz yardım ediyoruz birbirimizee.....kırmayın kendinizi ne olurrr....çağırın isteyinnnnnnnnn bebeğiniziiii:ecrin_bebek:
bakın dışarda ne güzel hava var hayat devam ediyorrr hadi bakammmm:CüvCüv:sabırrrrrrrrrrr

canım arkadaşım benim varmı bukadar kolay pes etmek.elbet olucak.sorun sende değil ama eşindede düzelme var.lütfen böyle pes etme.aallahım elbet vericek senin gibi güzel temiz kalpli anneye bebeğini.senle birlikte bnde çok üzgünüm gerçekten ama böle yapma pes etme.dua et allaha sığın o seni duyuyor dualarını kabul edip seni bebeğine kavuşturucak seni anne bnide teyze yapçak:CüvCüv: ama böyle yapıp üzme bizi canım benim.seni çok iyi anlıyorum ama hayırlısı olsun canım dimi.burdaki tüm arkadaşlarım hepinizin duaları kabul olsun allahım herkesleri bebeklerine kavuştursun.sizler için dua edicem.CADIARZUa.s.:1hug:

selam arkadaşlar. benimde aşılamam tutmadı, bugün regl oldum.
bir kaç ay sonra tüp bebek tedavisine başlıycam. doktorum ondan önce bir kez aşılama önermişti ama tutmadı işte
sizler için dua ediyorum, inşallah listede bekleyenler hamile kalırlar. sevgiler...

canım allahım en kısa zamanda dogal yoldan nasıp eder ıns:Saruboceq::Saruboceq:rabbım hayırlısını versın zamanı var daha demekkı dularım senınle cnm hıc takma kafana ınan meleklerımız gelecekler bıze rabbım hepımıze hayırlı evlatlar saglıklı omurlu bebısler versın

slm kıslaaarrrrrrrrrrr 2 gündür giremiyorum siteye deli oldum valla intte bi sorun var her siteye giriyo buna girmio.şimdide komşudan yazıyorum.ayyyyyyyyyyyyyyyy neler olmuş ya ben yokken öncellikle blue eye tebrikler canım inş bizede uğur getirirsin.allaH tamamına erdirsin aşılaması tutmayan arkadaşlarada allah sabırlar versin daha zamanı var demekki allah beklemediğiniz anda bebişlerinizi gönderir inş bu aralar sorun düzelene kadar pek giremiycem kib hepimizin allah yardımmcısı olsun

canım hosgeldın ıns cabucak halledersın sorunu burasıda olmasa kımledertlescez kıme anlatacagız kım anlar bızım halımızı bılmıyorum hepınız ıyıkı varsınız hihoyyyt allah hepımızın yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

25/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye......................... :CüvCüv: :hooray:
denmur............................22/nisan..........:uhm:
manolya..........................25/nisan
desree.............................26/nisan
aslımuratelkoca................27/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
baharçelik........................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp

inş. tüp bebek te şansın bol olsun........

kızlar dok.bana 12.gün test yap demişti.bende yaptım bugün ama tek çizgi.sizce daha ihtimal varmıdır.böyle gününde yapıpta negatif olan daha sonra pozitif olan varmı.çok mutsuzum kızlar.geçen ay 30unda oldum adet 2-3gün öne gider hep.bakalım beklemedeyim.

canım mrb sen test yapmışsın ama canım dr lar bize kan testi 12 yada 14 günü belli olur deiyor sen niye idrar testi yaptırdın ki idrarda belli olmaz o kadar erken yani bence kan testi yaptır güzelim
cornelia cım canım hakkkında hayırlısı demekki böyleymiş sıkma canını hayırlısı olsun herşeyin
blu eye umarım bebişini sağlıkla alırsın kucağına canım:1hug:

canım üzülme bir gün ogün gelecektir sende bende bizim gibi canı yanan anne olabilmek için sayısız acılara katlanan hem canı hem yüreği yanan tüm insanlar anne olacaktır sınav dünyası sınavımız ağır rabim sınıyordur bizi hangi kulum haha çok dayanıyor . allah büyüktür o herşeye kadirdir ancak o isterse olacaktır . allahım sen ol de ben anne olayım artık yeğenlerimi değil kendi bebeğimi sevmek istiyorum allahım sen dayanma gücü ver bizleresenağlama

merhabalar arkadaşlar btun ayların en guzel adaylarıyız bız duanızı yanlış yapmayın arkadşlar ( rabbım bız imtahan ehlı degılız ne bu dunyada nede ötekı dunyada bızı ımtıhana tutma yarabbım dıye edın)
sabır ıstersenız beklentınız hep olur ssızde olaya sabretmenız gerekır hıdayet eyle deyın bence arkaşlar sabır ıstemeyın

ah cnm benim ya seni belkide en ii ben anlarım yazmıştım buraya hatırlıyomusumn bilmiyorum ama ben de geçen pazargünü acile gittim ve 1 gün yattım şişkinlik ve kasık ağrısından dolayı yumurtalarım çok büyüdükleri için rahatsız olmuşum anlayacağın üstüne üstük birde üstüm açık yattığım için ciğerlerimi üşüttüm ve hala öksürüyorum ve sırtlarım heryerim kasılmış durumda batarlar giriyor herbi yanıma hatta bunuda dr sölemedim bile nese yavaş yavaş geçiyor allah'ın izniile ewet cnm çok haklısın aslında bebek derken canımızdan olucaz nerdeyse bende çok ağır geçirdim çnk sonuç nedersin peki beta hcg negatif olmadı yani nese cnm hayırlısı diyelim biz genede ben Allah'hıma sığınmıştım hayrılısı olsun die ölede oldu zaten sonucun negatif çıkmasıda hayırlıdır belki bakalım GÜZEL YARABBİM NE ZAMAN OL DERSE OZAMAN OLACAK ben umudumu yitirmiyorum sende yitirme rabbine sığın ALLAH BİZİMLE OLSUN.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN DOKTORA SONUÇLARIMIZI GÖSTERDıK.ben yazın tüp bebek yaptıracağımi okullar tatil olunca yani,aşılama yok daha.sperm hareketliliğimizi aşılama için yeterli bulmadı.artık hayırlısı bakalım

hadi hayırlı olsun zerocum.yaza kadar güzelce dinlenirsin.yaza hamile kalınca da seneye 2.dönemi kapatırsın:))))))memur zihniyeti napalım:))))Allah yardımcın olsun çifter çifter gelsin inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım hayırlısı umarım bebişine kavuşursun.canım senin eşinin sperminin morfolojisi ne kadardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…