- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.821
kızlar beni de silin listeden adetimin 23.günü adet oldm aşılamamın 11.gününde.....
senağlamasenağlamasenağlama
neden böyle oldu anlamadımm
hayatımda ilk kez bukadar erken adet görüyorum
test yapmama gerek kalmadı:1no2::1no2:
yeni adet tarihm 24mayıssenağlama
inşallah sizlerden güzel haberler alırız canım arkadaşlarım
kızlar beni de silin listeden adetimin 23.günü adet oldm aşılamamın 11.gününde.....
Senağlamasenağlamasenağlama
Yeni adet tarihm 24mayıssenağlama
benı çıkrtabılırsın lısteden konuyu ben actım ama bıda okumk bılmk ıstemıorum hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....
senağlamasenağlamasenağlama
yeni adet tarihm 24mayıssenağlama
slm kıslaaarrrrrrrrrrr 2 gündür giremiyorum siteye deli oldum valla intte bi sorun var her siteye giriyo buna girmio.şimdide komşudan yazıyorum.ayyyyyyyyyyyyyyyy neler olmuş ya ben yokken öncellikle blue eye tebrikler canım inş bizede uğur getirirsin.allaH tamamına erdirsin aşılaması tutmayan arkadaşlarada allah sabırlar versin daha zamanı var demekki allah beklemediğiniz anda bebişlerinizi gönderir inş bu aralar sorun düzelene kadar pek giremiycem kib hepimizin allah yardımmcısı olsun
selam arkadaşlar. benimde aşılamam tutmadı, bugün regl oldum.
bir kaç ay sonra tüp bebek tedavisine başlıycam. doktorum ondan önce bir kez aşılama önermişti ama tutmadı işte
sizler için dua ediyorum, inşallah listede bekleyenler hamile kalırlar. sevgiler...
kızlar dok.bana 12.gün test yap demişti.bende yaptım bugün ama tek çizgi.sizce daha ihtimal varmıdır.böyle gününde yapıpta negatif olan daha sonra pozitif olan varmı.çok mutsuzum kızlar.geçen ay 30unda oldum adet 2-3gün öne gider hep.bakalım beklemedeyim.
ben istedim sen gelmedin allaha sığındım yalvardım yakardım umut yitirmedim ama sen gelmedin cnm yandı geceleri yatmadım ama yinede umudumu yitirmedim ben hep bekledim ama sen gelmedin olmadı yapamadık ellerimi açtım sabah ezanlarında şafak vakitlerinde ellerim hep havadaydı umudumu hiç yitirmedim ama sen gelmedin iş yaptım allah a yalvardım yattım allah a yalvardım oturdum kalktım allah a yalvardım hiç umudumu yitirmeden ama yinede sen gelmedin nasıl bi acıdır bu sen bilirsin bebeğim....? sen affet beni allah'ım içimin acısındandır bu yazdıklarım.........
canım üzülme bir gün ogün gelecektir sende bende bizim gibi canı yanan anne olabilmek için sayısız acılara katlanan hem canı hem yüreği yanan tüm insanlar anne olacaktır sınav dünyası sınavımız ağır rabim sınıyordur bizi hangi kulum haha çok dayanıyor . allah büyüktür o herşeye kadirdir ancak o isterse olacaktır . allahım sen ol de ben anne olayım artık yeğenlerimi değil kendi bebeğimi sevmek istiy
cnm arkadaşım sölediklerinde o kadar hakılısın ki güzel rabbim ol demediği sürece olmayacağını bende ii biliyorum ve hergeçen gün ise bunu daha da ii anlıyorum sen benim bu yazdıklarıma bakma bunlar asla rabbime bi isyan değildir sadece cnmın acısındandır ben zaten herzaman olduğu gibi hep Allahıma sarıldım ve ona sığındım öle yapmayada dewam edicem rabbimin benimde birgün yüzümü güldürmesini bekllicem ve aslada isyan etmicem...Güzel Allah'ım c.c bizimle olsun.........sende öle yap güzel kardeşim asla isyan etme zaten ben hep rabbimden hayırlısı dilemiştim demekki hayırlısıda buymuş.....inş bidahakine rabbim benimle olucak.......
benı çıkrtabılırsın lısteden konuyu ben actım ama bıda okumk bılmk ıstemıorum hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN DOKTORA SONUÇLARIMIZI GÖSTERDİK.ben yazın tüp bebek yaptıracağımi okullar tatil olunca yani,aşılama yok daha.sperm hareketliliğimizi aşılama için yeterli bulmadı.artık hayırlısı bakalım
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN DOKTORA SONUÇLARIMIZI GÖSTERDİK.ben yazın tüp bebek yaptıracağımi okullar tatil olunca yani,aşılama yok daha.sperm hareketliliğimizi aşılama için yeterli bulmadı.artık hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?