Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ya ben bişe sorcam 1.aşılamam olmadı ya 2.yi denesm mi die kararsızım.sperm hareketimizde sorun vardı %15 ileri hareket,%5 yavaş hareket,%3 te yerinde hareket 1cc de 21 mil.ve morfoloji %5ti k.boynuzu ve arginmax kullanıoruz umarım artmıştır.varikosel demiş doktor ameliyat demiş ama elle muaynede farketmemiş film çekince görmüş.bikaç doktora daha gidelim dioruz bi de devlet e gidelim belki özelde abartıyolardır die bi de ankaraya üniv.hastanesine görüncek ama işleri yoğun şuan vakit bulamıyoruz mayısta 2iaşıyı denesemmiki?????sizlerin değerleri nasıldı?tutma ihtimali düşük mü sizce?belki artmıştır die umutlanıyorum işte..eveeeeeeet gelelim soruma sizce napiym bi fikir verin hadi????

canım özeline yazmıştım ama buradan da yazayım bugün sonuçları gösterdik toplamda %20 hareketlilik vardı tüp bebek önerdi.aşılama sona erdi artık şimdi bana 2.aşılama yapmış gibi rapor çıkaracak 2 kez olması gerekiyormuş tüp için.yazın tüp bebek.tabi inşalllah yaza kadar kendiliğinden kalırım.sen de bir doktora daha git bence ve ameliyat konusunda emin olun bizim dokorumuz (şu anki)hiç önermiyor ama tabi siz de şimdi bahaneyi ondan bilir olmak istersiniz.haklısınız aynı şeyleri biz de yaşadık ama zor bir ameliyat değil.

zerocum rabbım hakkımızda hayırlısını versın canım dualarım senınle ıns ılk denemen de kavusursun bebısıne:Saruboceq:

mavıumutolsun cnm bence 2.yı de dene her asılamada gebelık sansı artıyomus zaten. cnm allahım ıstedıkten sonra degerler ne kadar dusuk olursa olsun olur hıc takma kafana ben dene derım bı kez daha ne kaybedersın bı de tuttugunu dusun. belkı denesem olurdu 2.yı fıkrıne kapılacagına aklında takıntı olarak kalmasından daha ıyıdır bence dualarım senınle arkadasım tez zamanda bızlere de nasıp etsın rabbım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim düşüncemi biliyorsun, aşılamaya fazlada bi ücret ödemiyormuşsun. Bence yaptır yani. Dr eşine ameliyat derse eğer en azından aşılama yaptırıp o ayı boşa geçirmemiş olursun.Birde beraber argınmax alıyoruz ya ben ne bileyim çok umutluyum. Belki değerler düzelmiştir diye düşünüyorum.

slm arkadaşlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır tedavi görüyorum eşim okuduğu için aşılamaya maddi gücümüz yetmedi sosyal güvencemiz yoktu hap tedavisi görüyordum ama şimdi okul bitti eşim işe başladı ve bu ay aşılama yapıcaz:sm_cool: p.k.o luyum rahim tüplerim açık sadece aklıma takıldı dr normalde rahim 3 köşeli benim 2 köşeliymiş gebe kalma açısından sorun olmaz ama düşük olma ihtimali varmış dedi puregon ovitrelle diye iğne verdi aşılama hakkında bir bilgim yok iğneleri nasıl kullanıcam bilgi verirseniz sevinirm inş allah isteyen herkeze verir çok zor yalnızlık

canım hayırlısı olsun tedavin. bende aşılama tedavimi puregon le yapmıştım.. puregonpen.com adresine gir orda video anlatımlı çok güzel anlatıyor... canım ben tecrübe ettim de söylüyorum. iğnenin kullanımı için birde puregon kalemi var onu da önceden temin et. sonra bulamayabilirsin.. ben strese girmiştim. sonra hastanedentemin ettik. eczaneler de bulamayabilirsin. bu ilacı üreten firmanın sitesine giridm hastahanelerden dokotrlardan temin edebilirsiniz yazıyordu.. neyse göründüğü kadar zor değil.. ikini zaten doktorun yapar sonra sen kendin yaparsın ben yapabildiysem sende yaparsın... tekrar hayırlısı olsun.. mutlu haberlerini beliyoruz..

tüp bebekte şansın açık olsun umarım hiç zorlanmazsın tutar ilkinde... allah sana çifter çifter versin....

26/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
denmur............................22/nisan..........:uhm:
manolya..........................25/nisan
desree.............................26/nisan
aslımuratelkoca................27/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
baharçelik........................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55.........../yola devam) tüp

canım sperm değerlerinden anlamam. ama bence azda olsa tutacaksa tutar....
bence çok para vermiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam.. aşılamayı bir kez daha düşün gerekirse ameliyat olur eşin... inş. hiç gerek kalmaz bu ay kendiliğinden olur...
kararın ne olursa olsun hayırlısı olsun sizin için...

kızlar benim aşılama bu ay tutmadı galiba:çok üzgünüm:cuma ve dün biraz kanamam oldu ve bugün normal şekilde adetim başladı.Dr.adet olsamda testi yaptırmamı söyledi.Yarın hem testi yaptırıp hemde dr.umla görüşeceğim.Hayırlısı böyleymiş ne yapalım.Allah birgün yüzümüzü güldürür inşallah.

hayırlısı olsun arkadaşım vardır bi hayır.üzülme hiç aşılamada şans giderek artıyomuş.Allah yardımcımız olsun.

Ben ılaÇ(klomen)kullandım ıĞne sanırım 3.gÜn ama Çok ta ıyı bılmıyorum kullananlar cevaplandıracaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…