- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.841
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN DOKTORA SONUÇLARIMIZI GÖSTERDİK.ben yazın tüp bebek yaptıracağımi okullar tatil olunca yani,aşılama yok daha.sperm hareketliliğimizi aşılama için yeterli bulmadı.artık hayırlısı bakalım
kızlar ya ben bişe sorcam 1.aşılamam olmadı ya 2.yi denesm mi die kararsızım.sperm hareketimizde sorun vardı %15 ileri hareket,%5 yavaş hareket,%3 te yerinde hareket 1cc de 21 mil.ve morfoloji %5ti k.boynuzu ve arginmax kullanıoruz umarım artmıştır.varikosel demiş doktor ameliyat demiş ama elle muaynede farketmemiş film çekince görmüş.bikaç doktora daha gidelim dioruz bi de devlet e gidelim belki özelde abartıyolardır die bi de ankaraya üniv.hastanesine görüncek ama işleri yoğun şuan vakit bulamıyoruz mayısta 2iaşıyı denesemmiki?????sizlerin değerleri nasıldı?tutma ihtimali düşük mü sizce?belki artmıştır die umutlanıyorum işte..eveeeeeeet gelelim soruma sizce napiym bi fikir verin hadi????
zerocum rabbım hakkımızda hayırlısını versın canım dualarım senınle ıns ılk denemen de kavusursun bebısıne:Saruboceq:
kızlar ya ben bişe sorcam 1.aşılamam olmadı ya 2.yi denesm mi die kararsızım.sperm hareketimizde sorun vardı %15 ileri hareket,%5 yavaş hareket,%3 te yerinde hareket 1cc de 21 mil.ve morfoloji %5ti k.boynuzu ve arginmax kullanıoruz umarım artmıştır.varikosel demiş doktor ameliyat demiş ama elle muaynede farketmemiş film çekince görmüş.bikaç doktora daha gidelim dioruz bi de devlet e gidelim belki özelde abartıyolardır die bi de ankaraya üniv.hastanesine görüncek ama işleri yoğun şuan vakit bulamıyoruz mayısta 2iaşıyı denesemmiki?????sizlerin değerleri nasıldı?tutma ihtimali düşük mü sizce?belki artmıştır die umutlanıyorum işte..eveeeeeeet gelelim soruma sizce napiym bi fikir verin hadi????
slm arkadaşlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır tedavi görüyorum eşim okuduğu için aşılamaya maddi gücümüz yetmedi sosyal güvencemiz yoktu hap tedavisi görüyordum ama şimdi okul bitti eşim işe başladı ve bu ay aşılama yapıcaz:sm_cool: p.k.o luyum rahim tüplerim açık sadece aklıma takıldı dr normalde rahim 3 köşeli benim 2 köşeliymiş gebe kalma açısından sorun olmaz ama düşük olma ihtimali varmış dedi puregon ovitrelle diye iğne verdi aşılama hakkında bir bilgim yok iğneleri nasıl kullanıcam bilgi verirseniz sevinirm inş allah isteyen herkeze verir çok zor yalnızlık
MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN DOKTORA SONUÇLARIMIZI GÖSTERDİK.ben yazın tüp bebek yaptıracağımi okullar tatil olunca yani,aşılama yok daha.sperm hareketliliğimizi aşılama için yeterli bulmadı.artık hayırlısı bakalım
kızlar benim aşılama bu ay tutmadı galiba:çok üzgünüm:cuma ve dün biraz kanamam oldu ve bugün normal şekilde adetim başladı.Dr.adet olsamda testi yaptırmamı söyledi.Yarın hem testi yaptırıp hemde dr.umla görüşeceğim.Hayırlısı böyleymiş ne yapalım.Allah birgün yüzümüzü güldürür inşallah.
arkadaşlar bide şey sorucaktım puregon iğne adetin kaçıncı günü yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?