- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.861
biraz fazla soru sordm ama cvplarsnz svinrm dün akşam adet oldum bugün adetin ilk gnümü yoksa 2. gün mü
arkadaşlar bide şey sorucaktım puregon iğne adetin kaçıncı günü yapılıyor
biraz fazla soru sordm ama cvplarsnz svinrm dün akşam adet oldum bugün adetin ilk gnümü yoksa 2. gün mü
kızlar benim aşılama bu ay tutmadı galiba:çok üzgünüm:cuma ve dün biraz kanamam oldu ve bugün normal şekilde adetim başladı.Dr.adet olsamda testi yaptırmamı söyledi.Yarın hem testi yaptırıp hemde dr.umla görüşeceğim.Hayırlısı böyleymiş ne yapalım.Allah birgün yüzümüzü güldürür inşallah.
Günaydın kızlarrrr hamiş varmı???? benim aşılamamın bugün 12. günü bende bi gelişme yok
geçen hafta başı göğüslerim şişti okadar birde kullandığım jelden dolayı akıntım çok olduuu dr 30 nisanda test yapalım dedi ama benim cesaretim yok son adetim 3 nisandı ben 6 mayıs olarak hesapladım hep geç olurum çünkü birde tutmadı sanırsam olsa hissederim diyorum hayırlısı artık biraz ara vermeyi planlıyorummm sonra tüp bebek düşünüyoruzz..
inş.sen hissedememişsindir de bebişin gelir :) hep hissetmeyi bekliyoruz ama bu yavrular
biz beklemediğimiz anda gelmeyi planlıyorlar. inş. mutlu haberlerini bekliyoruz...
slm canım ben varım :) ne yaptın varmı değşşlikl ne zmandı test gunun seninkıslar kimse yokmuuuuuuuuu
Günaydın kızlarrrr hamiş varmı???? benim aşılamamın bugün 12. günü bende bi gelişme yok
geçen hafta başı göğüslerim şişti okadar birde kullandığım jelden dolayı akıntım çok olduuu dr 30 nisanda test yapalım dedi ama benim cesaretim yok son adetim 3 nisandı ben 6 mayıs olarak hesapladım hep geç olurum çünkü birde tutmadı sanırsam olsa hissederim diyorum hayırlısı artık biraz ara vermeyi planlıyorummm sonra tüp bebek düşünüyoruzz..
kızlar mrblar ben sizlere bişiy sormak istiyorum yumurtalarınız en gelişmiş anında dr unuz çatlatma iğnesi vuruyorya banada vurdu ama ben şunu çok merak ediyorum çatlatma iğnesi vurundukatan sona dr sizi çağırıp yumurtalarınızın çatlamış olup olmadığına baktıktan sonamı aşılamanızı gerçekleştirdi yoksa iğnenizi vurunduktan sona çatlama aşamasındayken mi yaptı aşılamanızı..benim kinin çatlamak üzere olduğunu söledi ve öle yaptı aşılamamı ama belki çatlama olmadı nasıl anlaşılıyorki bu yada belkide aşılamadan birgün sona fln çatladı sizin dr larınız nasıl yaptı çatlama oolduğunu gördükten sonamı yaptı......offff sanki hep bi eksik yaşadık gibi geliyo bana....ALLAH yardımcımız olsun.....
kızlar mrblar ben sizlere bişiy sormak istiyorum yumurtalarınız en gelişmiş anında dr unuz çatlatma iğnesi vuruyorya banada vurdu ama ben şunu çok merak ediyorum çatlatma iğnesi vurundukatan sona dr sizi çağırıp yumurtalarınızın çatlamış olup olmadığına baktıktan sonamı aşılamanızı gerçekleştirdi yoksa iğnenizi vurunduktan sona çatlama aşamasındayken mi yaptı aşılamanızı..benim kinin çatlamak üzere olduğunu söledi ve öle yaptı aşılamamı ama belki çatlama olmadı nasıl anlaşılıyorki bu yada belkide aşılamadan birgün sona fln çatladı sizin dr larınız nasıl yaptı çatlama oolduğunu gördükten sonamı yaptı......offff sanki hep bi eksik yaşadık gibi geliyo bana....ALLAH yardımcımız olsun.....
sonucu aldım kıslar olmadı bu ay.dr.önümüzdeki hafta yumurta takibi için çağırdı.Puregonun etkisi halen devam ediyordur dedi.Bu ay normal yolla tutmazsa mayıs sonu tekrar aşılama yaptıracağız.Listeden beni de silebilirsiniz.
İnşallah bu ay bitmeden hamiş haberi alırız...Kızlar kendinize dikkat edinde bebişleriniz sımsıkı tutunsunlar size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?