Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KISLAAAAARRRR deli olcam bizim intdeki sorun düzelmedi komşudan çekiyoruz çok sıkıldım yanınıza gelemiom yaffffffff. kıslar ben bu sabah kalktım heralde adet oldum dedim anam bi ağrı ağrı wc ye gittim yok bişi heralde bugün yarın gelir çatlayacasıca.....................ben fırsat buldukça gelcem beni unutmayııııııııınnnnnnnnnnnnnnn:a015::sm_cool::sm_cool:

Günaydın kızlarrrr hamiş varmı???? benim aşılamamın bugün 12. günü bende bi gelişme yok
geçen hafta başı göğüslerim şişti okadar birde kullandığım jelden dolayı akıntım çok olduuu dr 30 nisanda test yapalım dedi ama benim cesaretim yok son adetim 3 nisandı ben 6 mayıs olarak hesapladım hep geç olurum çünkü birde tutmadı sanırsam olsa hissederim diyorum hayırlısı artık biraz ara vermeyi planlıyorummm sonra tüp bebek düşünüyoruzz..

27/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv::hooray:
manolya..........................25/nisan
desree.............................26/nisan...:uhm:
aslımuratelkoca................27/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
baharçelik........................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur..........22/nisan..........:uhm:

Son düzenleme:

canım hayırlısı böyleymiş.. bir dahakine tutar inş....

inş.sen hissedememişsindir de bebişin gelir :) hep hissetmeyi bekliyoruz ama bu yavrular
biz beklemediğimiz anda gelmeyi planlıyorlar. inş. mutlu haberlerini bekliyoruz...

canım hakkında hayırlısı olsun inş sen yanılırsında bebişin senledir hayırlısı olsun canım

sonucu aldım kıslar olmadı bu ay.dr.önümüzdeki hafta yumurta takibi için çağırdı.Puregonun etkisi halen devam ediyordur dedi.Bu ay normal yolla tutmazsa mayıs sonu tekrar aşılama yaptıracağız.Listeden beni de silebilirsiniz.

İnşallah bu ay bitmeden hamiş haberi alırız...Kızlar kendinize dikkat edinde bebişleriniz sımsıkı tutunsunlar size..

selam kızlar bir haftadır giremedim babam rahatsızlandı.aşılamam tutmadı malesef çok üzgünüm çok ağladım allahın verceği zamanı bekliycem artık

arkadaşlarr...aşılamınızz tutmadıysa da herşey allah tan..bir sonra ki ay allah yüzümüzü güldürür inş.. ne olur üzülmeyinn psikolojimizde çok iyi olmalı..gerçi böle yazıyom ama zor biliyorumm..bazen benim beynime vuruyorr..ama işime veriyom kendimi ..oyalancak bişeyler buluyorumm..kendinize iyi bakınn...
SAKIN MERAK ETMEYİN BİRGÜN BEBEĞİMİZ BİZE GELECEKTİR.......hihoyyyt

kızlar mrblar ben sizlere bişiy sormak istiyorum yumurtalarınız en gelişmiş anında dr unuz çatlatma iğnesi vuruyorya banada vurdu ama ben şunu çok merak ediyorum çatlatma iğnesi vurundukatan sona dr sizi çağırıp yumurtalarınızın çatlamış olup olmadığına baktıktan sonamı aşılamanızı gerçekleştirdi yoksa iğnenizi vurunduktan sona çatlama aşamasındayken mi yaptı aşılamanızı..benim kinin çatlamak üzere olduğunu söledi ve öle yaptı aşılamamı ama belki çatlama olmadı nasıl anlaşılıyorki bu yada belkide aşılamadan birgün sona fln çatladı sizin dr larınız nasıl yaptı çatlama oolduğunu gördükten sonamı yaptı......offff sanki hep bi eksik yaşadık gibi geliyo bana....ALLAH yardımcımız olsun.....

canım iğneleri olduktan sonra zaten doktor 2günde bir çağırıp kontral etti beni.. yumuşlar 18 /19/20 mm falan olduysa zaten tamamdır.ya catlamak üzere yada olgunlaştığı için doktor iğneyle çatlatıyı sonra 24/36 saat arası aşılama işlemi gerçekleşiyo.. yani benim öyle oldu.. sen ona takılma o çatlamıştır korkma içini feah tutu umarum herşey yolunda gider sen ne zaman aşılama oldun?

canım çatlama iğnesi folikülün 20 mm yi bulduğu zaman vuruluyor.Zaten dr.unda bu ölçüyü bulduğu için sana çatlama iğneni yapmış.Çatlama iğnesi yapıldıktan yaklaşık olarak 36 saat sonra transfer yapılıyor.Yani Çatlama iğnesinin yapılacağı gün dr.un sana transfer için gün ve saat vermesi gerekiyordu.Benim aşılamamda transfer olmadan yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmeden direk transfer yaptı dr.um.Genel de de böyle oluyor diye biliyorum.Zaten gün aşırı ilişkide veriyorlar.Eğer şüphelerin varsa dr.unla görüşmeni tavsiye ederim.

canım umarım doğal yolla olur.. umudunu yitirme sakın. inş. gelecek bebeğin sana......
umarım allah hepimizin kalbine göre istedğini doğru zamanda verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…