Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar bir haftadır giremedim babam rahatsızlandı.aşılamam tutmadı malesef çok üzgünüm çok ağladım allahın verceği zamanı bekliycem artık

bizde senden haber çıkayınca umutlanmıştık sevinçten haber vermeyi unuttu diye. neyse bir daha ki sefere inş.. baban için de geçmiş olsun...

27/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :hooray:
manolya..........................25/nisan
aslımuratelkoca................27/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)

Son düzenleme:

canım benim de kafam takılmıştı.. en son aşılama için gittiğimde tekrar bakmadı yumurtaların son durumuna... bilmiyorum bakılmalımıydı ama şunu anladımki ondan sonrasını allah biliyor... allaha kalmış birşey .. bizim aklımız işte ondan sonrasına ermiyor..
kısmetse olacak..

kızlar slm benimde aşılamam cuma günü yapıldı test tarihimde 8 mayıs rabbim hayırlısını nasip etsin bakalım nolcak

Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün kötü bir gün sanırım benim için. Bir polisin şehit haberi beni yıktı, kayınvalidem anjiyo oluyor ki kendisi diyaliz hastasıdır. Eşimin iş arkadaşının bi kaç aylık bebeği aniden kalbi durup ölmüş dün akşam bi bakmışlar bebek nefes almıyor.

Ben bu ay aşılama yapmadım doğal aşılama yapıyoruz şansımız artısın diye gün aşırı deniyoruz. Önümüzdeki ay kısmetse tüp bebeğe başvuracağım sabırsızlıkla regl olmayı bekliyorum bunun için.
Allah herkese hayırlısını versin, olanında olmayında.Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin.Bilmiyorum hiç çocuğum olmadı hiç anneliği tatmadım o yüzden belki çıcuksuz yaşayabilirim ama eşim olmadan asla yapamam.

mrblar kızlar ewet bugün regli oldum zaten cuma günüde testim negatif çıkmıştı regli olna kadar umudum dewam ediyodu ama tabi bugün reglimin gelmesiyle oda bitti artık dr aradım hala şansımın dewam ettiğini söledi ve bu ay kendiniz deneyeceksiniz çnk hala yumurtaların var hatta bide yeniden oluşacaklar var olmazsa eğer mayıs ayından itibaran ikinci aşılamaya başlayacağız ALLAH C.C BıZıMLE OLSUN anladığım kadarıyla aramızda blue eye den başka hamiş kalan olmadı onuda burdan çok tebrik ediyorum ALLAH bizlerede nasip etsin inş.....

kızlar ya bu asılamanın tutma sansı cok dusuk sanırım acaba dırekt tup bebek mı yaptırsam?tutacagından hıc umıtlı degılım koca topıcte daha bebıs sevıncı yasayamadık :1no2:senağlama

kızlar ya bu asılamanın tutma sansı cok dusuk sanırım acaba dırekt tup bebek mı yaptırsam?tutacagından hıc umıtlı degılım koca topıcte daha bebıs sevıncı yasayamadık :1no2:senağlama

Valla ben 2 aşılam yaptırdım boşu boşuna 1,500 tyl verdim ve bi kaç ay kabyebettim. Şimdi tüp bebeğe başvuracağım. Aşılamada şans %15-20 arasında değişiyor. Normal insanlarında bir ayda hamile kalma şansı zaten % 20 imiş.

bana doktorum bir kadının her ay normal şartlarda hamile kalabilme olasılığı %10, aşılama ile bu ikiye katlanıryor %20, tüp bebekte şans %40 demişti... takdir allahtan tabiki..

canımmm aşılama yapıldıgı gün doktor ekrandan görüyor zaten yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını ultarasonla bakıyorr...yani benim öyle olduu...yumurtayı gördü ekrandan hatta bende gördümm ve aşılamayı gerçekleştirdi...1 gün sonra da ilişki önerdi....hakkımızda hayırlısı artıkk rabbim nasip etmişse olur inşallah...

slm can kızlar benim en yeni kararımı açıklıyorum size
1)aşılama yaptırmıcam
2)eşim haftaya (inşallah vakit bulur ve gidebilir çünkü çoooook çalışıyo)doktora gitcek o da ameliyat derse ameliyat olcak
3)ameliyattan sonra kürlere ve ilaca devam edicez
yaz çabuk geçer tatile gideriz,annemlere giderim zaman geçer çabucak zaten ağustos ramazan sora da değerlerimize bakarız işallah bakamadan hamile kalırım:)))))))))olmasa da mayısa kadar denerim eğer hala bi umut yoksa 2010 da ikiz anne adayı olup tüp bebeğe başlarım yani 1 sene zaman verdik kendimize biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah a emanet inşallah kimseyi anne baba olma duygusundan mahrum etmez
evet şekerler ama ben hep aşılama yapanların listesin de olcam tamam mı?????????doğal aşıyla gelicek benim bebeğim Allahın izniyle

arkadaşlar bide şey sorucaktım puregon iğne adetin kaçıncı günü yapılıyor

canım öncelikle merhaba.hemşeriyiz biz.inşallah bebişine kavuşursun.bu soruyu tanıdığım biri doktora sormuş.doktor eğer akşam 5 ten sonra olursan diğer güne düşüyormuş.5 ten önce o gün sayııyormuş.gamyoncuiremsu:teytey::teytey::teytey:

slm arkadaşlar.bugün doktora gittim iki tane yumoşum var.çarşamba günü tekrar çağırdı çatlatma iğnesini vuracak.ya perşembe yada cuma 3.aşılamamı yapacak.yüce rabbim inşallah bu tutarda hamile kalırım artık dayanacak gücüm kamadı.çevreme karşı çok güçlü gibi duruyorum ama içimde kopan fırtınaları bir ben ve benim gibi bebek özlemi çekenler bilir.hepimizin bir an önce tutsun inşallah.ayrıca benide listeye eklermisiniz

hakkınızda hayırlısı olur inşallah ve fazla beklemeden bebeğinin haberini verirsin bizlere...

hayırlısı olur inşallah.Belki 3.sana bebeğini getirir.Pozitif ol kafandan bebek bekleme durumunu çıkart...İnşallah bebişine kavuşursun bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…