- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.881
selam kızlar bir haftadır giremedim babam rahatsızlandı.aşılamam tutmadı malesef çok üzgünüm çok ağladım allahın verceği zamanı bekliycem artık
canım umarım doğal yolla olur.. umudunu yitirme sakın. inş. gelecek bebeğin sana......
umarım allah hepimizin kalbine göre istedğini doğru zamanda verir..
kızlar mrblar ben sizlere bişiy sormak istiyorum yumurtalarınız en gelişmiş anında dr unuz çatlatma iğnesi vuruyorya banada vurdu ama ben şunu çok merak ediyorum çatlatma iğnesi vurundukatan sona dr sizi çağırıp yumurtalarınızın çatlamış olup olmadığına baktıktan sonamı aşılamanızı gerçekleştirdi yoksa iğnenizi vurunduktan sona çatlama aşamasındayken mi yaptı aşılamanızı..benim kinin çatlamak üzere olduğunu söledi ve öle yaptı aşılamamı ama belki çatlama olmadı nasıl anlaşılıyorki bu yada belkide aşılamadan birgün sona fln çatladı sizin dr larınız nasıl yaptı çatlama oolduğunu gördükten sonamı yaptı......offff sanki hep bi eksik yaşadık gibi geliyo bana....ALLAH yardımcımız olsun.....
kızlar slm benimde aşılamam cuma günü yapıldı test tarihimde 8 mayıs rabbim hayırlısını nasip etsin bakalım nolcak
kızlar slm benimde aşılamam cuma günü yapıldı test tarihimde 8 mayıs rabbim hayırlısını nasip etsin bakalım nolcak
kızlar ya bu asılamanın tutma sansı cok dusuk sanırım acaba dırekt tup bebek mı yaptırsam?tutacagından hıc umıtlı degılım koca topıcte daha bebıs sevıncı yasayamadık :1no2:senağlama
Valla ben 2 aşılam yaptırdım boşu boşuna 1,500 tyl verdim ve bi kaç ay kabyebettim. Şimdi tüp bebeğe başvuracağım. Aşılamada şans %15-20 arasında değişiyor. Normal insanlarında bir ayda hamile kalma şansı zaten % 20 imiş.
kızlar mrblar ben sizlere bişiy sormak istiyorum yumurtalarınız en gelişmiş anında dr unuz çatlatma iğnesi vuruyorya banada vurdu ama ben şunu çok merak ediyorum çatlatma iğnesi vurundukatan sona dr sizi çağırıp yumurtalarınızın çatlamış olup olmadığına baktıktan sonamı aşılamanızı gerçekleştirdi yoksa iğnenizi vurunduktan sona çatlama aşamasındayken mi yaptı aşılamanızı..benim kinin çatlamak üzere olduğunu söledi ve öle yaptı aşılamamı ama belki çatlama olmadı nasıl anlaşılıyorki bu yada belkide aşılamadan birgün sona fln çatladı sizin dr larınız nasıl yaptı çatlama oolduğunu gördükten sonamı yaptı......offff sanki hep bi eksik yaşadık gibi geliyo bana....ALLAH yardımcımız olsun.....
canım hakkında hayırlısı olsun inş sen yanılırsında bebişin senledir hayırlısı olsun canım
arkadaşlar bide şey sorucaktım puregon iğne adetin kaçıncı günü yapılıyor
slm can kızlar benim en yeni kararımı açıklıyorum size
1)aşılama yaptırmıcam
2)eşim haftaya (inşallah vakit bulur ve gidebilir çünkü çoooook çalışıyo)doktora gitcek o da ameliyat derse ameliyat olcak
3)ameliyattan sonra kürlere ve ilaca devam edicez
yaz çabuk geçer tatile gideriz,annemlere giderim zaman geçer çabucak zaten ağustos ramazan sora da değerlerimize bakarız işallah bakamadan hamile kalırım:)))))))))olmasa da mayısa kadar denerim eğer hala bi umut yoksa 2010 da ikiz anne adayı olup tüp bebeğe başlarım yani 1 sene zaman verdik kendimize biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah a emanet inşallah kimseyi anne baba olma duygusundan mahrum etmez
evet şekerler ama ben hep aşılama yapanların listesin de olcam tamam mı?????????doğal aşıyla gelicek benim bebeğim Allahın izniyle
slm arkadaşlar.bugün doktora gittim iki tane yumoşum var.çarşamba günü tekrar çağırdı çatlatma iğnesini vuracak.ya perşembe yada cuma 3.aşılamamı yapacak.yüce rabbim inşallah bu tutarda hamile kalırım artık dayanacak gücüm kamadı.çevreme karşı çok güçlü gibi duruyorum ama içimde kopan fırtınaları bir ben ve benim gibi bebek özlemi çekenler bilir.hepimizin bir an önce tutsun inşallah.ayrıca benide listeye eklermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?