- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.901
kızlar ya bu asılamanın tutma sansı cok dusuk sanırım acaba dırekt tup bebek mı yaptırsam?tutacagından hıc umıtlı degılım koca topıcte daha bebıs sevıncı yasayamadık :1no2:senağlama
hayırlısı olur inşallah.Belki 3.sana bebeğini getirir.Pozitif ol kafandan bebek bekleme durumunu çıkart...İnşallah bebişine kavuşursun bu sefer.
canım bizde direk tüp bebek istedik dr.dan özele gidiyoruz.sgk direk tüp bebeği karşılamıyor ekstra 1.500 ytl daha ödersiniz dedi.2 aşılama olumsuz olduğu taktirde karşılıyormuşlar.Bizde 2.tutmazsa tüp bebeğe başlıcaz.Aşılamada evet düşük ama ilk aşılama da tutanlar da var..Hayırlısı allahtan..
kızlar mrblar ben sizlere bişiy sormak istiyorum yumurtalarınız en gelişmiş anında dr unuz çatlatma iğnesi vuruyorya banada vurdu ama ben şunu çok merak ediyorum çatlatma iğnesi vurundukatan sona dr sizi çağırıp yumurtalarınızın çatlamış olup olmadığına baktıktan sonamı aşılamanızı gerçekleştirdi yoksa iğnenizi vurunduktan sona çatlama aşamasındayken mi yaptı aşılamanızı..benim kinin çatlamak üzere olduğunu söledi ve öle yaptı aşılamamı ama belki çatlama olmadı nasıl anlaşılıyorki bu yada belkide aşılamadan birgün sona fln çatladı sizin dr larınız nasıl yaptı çatlama oolduğunu gördükten sonamı yaptı......offff sanki hep bi eksik yaşadık gibi geliyo bana....ALLAH yardımcımız olsun.....
Kızlar aşılamadan ne kadar zaman sonra kanda sonuç belli oluyor?
slm can kızlar benim en yeni kararımı açıklıyorum size
1)aşılama yaptırmıcam
2)eşim haftaya (inşallah vakit bulur ve gidebilir çünkü çoooook çalışıyo)doktora gitcek o da ameliyat derse ameliyat olcak
3)ameliyattan sonra kürlere ve ilaca devam edicez
yaz çabuk geçer tatile gideriz,annemlere giderim zaman geçer çabucak zaten ağustos ramazan sora da değerlerimize bakarız işallah bakamadan hamile kalırım:)))))))))olmasa da mayısa kadar denerim eğer hala bi umut yoksa 2010 da ikiz anne adayı olup tüp bebeğe başlarım yani 1 sene zaman verdik kendimize biz elimizden geleni yaparız gerisi Allah a emanet inşallah kimseyi anne baba olma duygusundan mahrum etmez
evet şekerler ama ben hep aşılama yapanların listesin de olcam tamam mı?????????doğal aşıyla gelicek benim bebeğim Allahın izniyle
canım hayırlısı olsun aşılaman 12.gün sonra kandan 14.gün sonra idrardan belli oluyor...
kıslaaaar benide silin listeden olmadıııı dün test yaptırdık negatif çıktı. artık hastalanmayı bekliorumki 2.ye başlıyalım herşeyde bi hayır var her haline şükürler olsun rabbbbbiiiimmmmmm
günaydın canım ya sen ne zaman aşılama oldun ki hemen negatif çıktı ben yakınız sanıyordum??
kıslaaaar benide silin listeden olmadıııı dün test yaptırdık negatif çıktı. artık hastalanmayı bekliorumki 2.ye başlıyalım herşeyde bi hayır var her haline şükürler olsun rabbbbbiiiimmmmmm
15 inde olmuştum canım dün 13.günümdü
canım bende 16 sında aşılama olsum dr bana 30 da yap dedi ama sen erken baktırmışsın sanırım, ayrıca aşılama yaptırsakda biliyorsun dr ilişki öneriyor belki o ilişkiler esasında birinden döllenme olduysa daha geç tutar illaki o gün yaptırdığın aşılama tutacak diye bi kaide yok ama dr un sana ilişki önermediyse onu bilemiyorum tabi bize ilk 3 ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi belki en son gününkü tuttu bunu bilemeyiz...
bence sen adetin geçene kadar bekle bende dün sıradan bir test yaptım ucuz olanlardan ama çıkmadı ama doğru olup olmadığını bilemem 6 mayıs regl günüm drda 30 da yap dedi 6 gün ciddi bi sayı bence
canım moralini bozma zaten dr ban ailk aşılamda tutma şansı %8 dedi o yuzden bundan sonrakilerde şansımız çok yüksek kesinlikle endişelenme ben hafta sonu ikinci aşılamamı yaptıracam bakalım inşallah ikincilerde güler yüzümüz öpüyorumkıslaaaar benide silin listeden olmadıııı dün test yaptırdık negatif çıktı. artık hastalanmayı bekliorumki 2.ye başlıyalım herşeyde bi hayır var her haline şükürler olsun rabbbbbiiiimmmmmm
canım moralini bozma zaten dr ban ailk aşılamda tutma şansı %8 dedi o yuzden bundan sonrakilerde şansımız çok yüksek kesinlikle endişelenme ben hafta sonu ikinci aşılamamı yaptıracam bakalım inşallah ikincilerde güler yüzümüz öpüyorum
valla canım ne yalan söliim üzülemedim açıkçası ya adet olmadım ondan yada aşılama stresinden kurtuldum ondan ama üzülmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?