Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ya bu asılamanın tutma sansı cok dusuk sanırım acaba dırekt tup bebek mı yaptırsam?tutacagından hıc umıtlı degılım koca topıcte daha bebıs sevıncı yasayamadık :1no2:senağlama

canım bizde direk tüp bebek istedik dr.dan özele gidiyoruz.sgk direk tüp bebeği karşılamıyor ekstra 1.500 ytl daha ödersiniz dedi.2 aşılama olumsuz olduğu taktirde karşılıyormuşlar.Bizde 2.tutmazsa tüp bebeğe başlıcaz.Aşılamada evet düşük ama ilk aşılama da tutanlar da var..Hayırlısı allahtan..

canım 2. asılama basarısız olsa da 30 yasından once karsılamıyomus sanırım oyle bısey duymustum ben daha 21 yasındayım 9 sene bekleyemem kı amasenağlamasenağlama

kızlar yaaa selam herkeze bende kaç gündür hiç giremedim aşılaması tutmayan arkadaşlar lütfen üzülmeyin Rabbim doğru zamanda vericektir hepimize inşallah:Saruboceq:

çakıltaşı canım bende aynen senin gibi merak ediyorum yine senin doktor aşılamadan önce yumurtana bakmış benimki 2 gün önceki kontrolde akşam çatlatma iğneni vur dedi bana ve aşılama günü bakmadan direk yaptı ya o an çatlamadıysa yada önceki gün çatlamışssa :bbo: ne bilim ya sanki herşey parayı alana kadar doktorum iyi ama insan yine de daha detaylı ilgilenilmesini bekliyooooooooo
ne yapalım hakkımızda hayırlısıhihoyyyt

Günaydın kızlar benim aşılamam boşa gitti( haftasonu geziye gittim dağa tırmandım, hopladım, koştum, soğukta kaldım. Çarşamba aşılamam oldu haftasonu herşeyi bırakıp eğlendim sanki hiç aşılama olmamış gibi. Hayırlısı diyorum. Sonucu belli olanlardan hamiş var mı yeni??

28/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv::hooray:
manolya..........................25/nisan.....:uhm:
aslımuratelkoca................27/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
nesemeşe........................8/mayıs
baharçelik........................8/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
niran77............................?
dolunay-esra.....................?
esengülüm.......................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)
piran2105.......(yola devam)
cakıltaşı.........(yola devam)
cornelia35......(yola devam) klava:
nurdannurdan..(yola devam)
ventamaris .....(yola devam) tüp
zero55...........(yola devam) tüp
denmur...........(yola devam)
desree............(yola devam)
sakinlink.........(yola devam)

Son düzenleme:

ne karar verirsen ver.. allah hayırlısı nı versin.. belki bu arada kendiliğinden olur.. sen günlerini say yine gerekeni yap.. takdir allahtan...

kıslaaaar benide silin listeden olmadıııı dün test yaptırdık negatif çıktı. artık hastalanmayı bekliorumki 2.ye başlıyalım herşeyde bi hayır var her haline şükürler olsun rabbbbbiiiimmmmmm

günaydın canım ya sen ne zaman aşılama oldun ki hemen negatif çıktı ben yakınız sanıyordum??

15 inde olmuştum canım dün 13.günümdü

canım bende 16 sında aşılama olsum dr bana 30 da yap dedi ama sen erken baktırmışsın sanırım, ayrıca aşılama yaptırsakda biliyorsun dr ilişki öneriyor belki o ilişkiler esasında birinden döllenme olduysa daha geç tutar illaki o gün yaptırdığın aşılama tutacak diye bi kaide yok ama dr un sana ilişki önermediyse onu bilemiyorum tabi bize ilk 3 ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi belki en son gününkü tuttu bunu bilemeyiz...
bence sen adetin geçene kadar bekle bende dün sıradan bir test yaptım ucuz olanlardan ama çıkmadı ama doğru olup olmadığını bilemem 6 mayıs regl günüm drda 30 da yap dedi 6 gün ciddi bi sayı bence

ewet aslında doğru canım bakalım adet olmazsam tekrar yaparım aynı senn sölediklerini eşimde sölüyo valla ama iiki yaptırmışım en azından stresten kurtuldum ya aslında doğru sölemek gerekirse olumsuz bi etki yaratmadı sanki hiç üzülemedim hayırlısı bakalım baende 1 nisanda regl olmuştum nasip bekleyip görcez ayrederyaccııııııım kanda baktırdım canım

canım moralini bozma zaten dr ban ailk aşılamda tutma şansı %8 dedi o yuzden bundan sonrakilerde şansımız çok yüksek kesinlikle endişelenme ben hafta sonu ikinci aşılamamı yaptıracam bakalım inşallah ikincilerde güler yüzümüz öpüyorum

valla canım ne yalan söliim üzülemedim açıkçası ya adet olmadım ondan yada aşılama stresinden kurtuldum ondan ama üzülmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…