- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.921
Günaydın kızlar benim aşılamam boşa gitti( haftasonu geziye gittim dağa tırmandım, hopladım, koştum, soğukta kaldım. Çarşamba aşılamam oldu haftasonu herşeyi bırakıp eğlendim sanki hiç aşılama olmamış gibi. Hayırlısı diyorum. Sonucu belli olanlardan hamiş var mı yeni??
angeeel senden ne haber hadi güzel bi haber ver bee yaffff
kızlar hastayım. hafif ateşim var... işteyim. arkadaşımda izinli bügun evede gidemiyom. ayakta durmaya dermanım yok. bir kça gün içinde adet olmam gerek... inş. olmam... çok canım sıkıldı..[/
çok geçmiş olsun cnm ya biizmkide şans işte bende aşılamamdan birkaçgün sona üşütmüştüm ve öksürükten boğulmuştum adeta allahtan şimdi iyim umarım sende hemen atlatırsın....
kızlar hastayım. hafif ateşim var... işteyim. arkadaşımda izinli bügun evede gidemiyom. ayakta durmaya dermanım yok. bir kça gün içinde adet olmam gerek... inş. olmam... çok canım sıkıldı..
kızlaaarrrr karnım çookkk şiiiiişşş patlıcaaammmm-tatlicadiarzu-
ya arkadaşlar benim aşımın 10.günü ama benim klasik adet belirtim olan gece sıtmalanmalrım ve aşırı çikolata yeme isteğim dün başladı bu demek oluyo ki 2-3 güne adet olurum ben sanırım aşılamam tutmadı ümidimi yitiriyorum.....
kızlar ben cok kotuyum kasımda evlene arkdasım vardı bu ay korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kaldı 6 gunluk hamıleymıs benım nıye olmuyo yaaa kafayı yıtycem gozlerım sıstı aglamaktan rabbım nıye bana vermıyo
senağlamasenağlama
angeeeel87 sen ne durumdasın canım ? ben bugün ateşlendim.. srtım belim her yanım ağrıyor.. şimdi biraz daha iyiyim.. yarın kırmızılar gelir diye bekliyorum... bari senden güzel haber alsaydık..
canım gelmesı gerekıyodu ama hala yok beklemedeyım gecıkecek sanırım bır 2 gun bel agrısı falan var ama gelır yakında allah mıllete bırakır bırakmaz yolluyo bebısını benım hala yoksenağlamasenağlama
bende kötü oluyorum hamile haberleri alınca ama sonrada bencil olduğumu düşünüyorum..
allah isteyen herkese versin.. bak burda kaç kişiyiz... onlarda istemiş olmuş bizimde olacak... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?