- 18 Mayıs 2023
- 99
- 116
- 13
- 34
- Konu Sahibi bebekozlemii
-
bizim 18 tane toplandı, 13 ile ilerliyorduk 2. gün önce gelen bilgiye göre. Bugünde regl oldum. Normalde regl zamanım değil. Birde sanırım olmam gereken zamanda haziranda olucam ondan sonra olacak heralde transfer öyle anladım gibi ben. Siz nerede tedavi oluyorsunuz ?3. Gün bilgisi gelmiştir nasıl yumurtalarıniz. Benimde regl bitimi kontrolüm var Perşembe günü. Bakalım ne kadar süre dinlendirme olacak
İnşallah canımMerhabalar benim iki defa yumurta toplama işlemi oldu toplam 8 embriyom var donduruldu. Hersey yolunda giderse bir sonraki adetimle transfer hazırlığına başlayacağım sanırım. Hepimiz anne oluruz inşallah en kısa surede
Bursa bahçeci de oldum. Ben de siz gibi erken regl oldum genelde günü gününe olurdu 10-15 gün önce filan geldi. Regl bitimi kontrole gel demişti. Benimde 3. Güne 16 tane kalmıştı ama 12si biraz geriden geliyor demişlerdi o 12nin hepsi gittibizim 18 tane toplandı, 13 ile ilerliyorduk 2. gün önce gelen bilgiye göre. Bugünde regl oldum. Normalde regl zamanım değil. Birde sanırım olmam gereken zamanda haziranda olucam ondan sonra olacak heralde transfer öyle anladım gibi ben. Siz nerede tedavi oluyorsunuz ?
beni de şimdi aradılar, 5 tane dondurulmuş. 3 tane devam ediyor haber veririz dediler. HayırlısıBursa bahçeci de oldum. Ben de siz gibi erken regl oldum genelde günü gününe olurdu 10-15 gün önce filan geldi. Regl bitimi kontrole gel demişti. Benimde 3. Güne 16 tane kalmıştı ama 12si biraz geriden geliyor demişlerdi o 12nin hepsi gitti3 tane donduruldu
toplam iğnelere ilaçlara başlama süresi ile düşünürseniz ve taze transfer olmaz rahim dinlendirme de olursa 2.5 3 ay oluyor. Ama tabi değişiyor bence herkesin süreci.ilk başlangıçla transfer arasında ortalama 2 ay geçiyor sanırım
yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum
Hepimiz haberleşelim aşağı yukarı aynı zamanda olucaz benimde geçen pazartesi yumurtam toplandı rahim dinlendirme olacak yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekMerhaba, 8 mayıs da opu oldum toplam 8 tane embriyo toplandı 4 tane AA ,1 tane AB kalite donduruldu
miyon ve çikolata kistim var daha önce ameliyat oldum fakat maalesef tekrarlandı miyon ve kist
2 haziran da lucrin iğne olucam aylık , sonraki reglime göre doktorum karar vericek transfer günümü bu süreçte kimseye de anlatmak istemiyorum ne heyecanımı ne de korkularımı buraya yazmak istedim hepimiz için güzel sonuçlar olur inşallah
Selam canım nasıl geçti kontrol her şey yolunda inşallahHepimiz haberleşelim aşağı yukarı aynı zamanda olucaz benimde geçen pazartesi yumurtam toplandı rahim dinlendirme olacak yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
Rahim kalınlığını beğendi. Ama içerisinde daha yumurtalar var kendini tam toplayamamis dedi. Birdaki adetin 2. Günü gidicem ilaç tedavisine baslayacakmış sonrasında 20. Günü transfer yapacakmış Alllahn izniyleSelam canım nasıl geçti kontrol her şey yolunda inşallah
Ama bana şey dedi. Senden daha fazla yumurta bekliyordum çünkü 25 olgun yumurtan vardı dedi. 3. Güne 12 yavaş 4 tane normal kalınca oturup düşündük acaba dondursak mi ki diye dedi. Ama daha gençler ve ilk denemeleri diye risk aldım dondurmadik dedi. Senin buyk ihtimal bebek olmaması sebebi de bu dedi. Ama şuan istediğim yumurtayı elde ettim şimdi rahmi ona uygun yapıp transfer sürecini beklemek dedi. bir de dondurulmuş embriyo cozunurken kalitesi biraz daha artiyormuşSelam canım nasıl geçti kontrol her şey yolunda inşallah
Güzel haberinizi bekliyoruz inşaallahTransfer öncesi hazırlıklar nerdeyse 6 ay sürdü
Benim rezervim düşük olduğu için ayda 2 yumurta toplanabiliyor. Toplama işlemini takip eden ay vücut dinlendiriliyor.
Bana bir de “isterseniz” diye sunulan Histereakopi işlemi teklif edildi, içimizde kalmasın yarın pişman olmayalım diye histeroskopi de yapıldı mart ayında
Nisan da dinlenme ve dün transfer ile beklentiler dorukta
Hayırlısı olsun canım , inşallah sürecin sonunda hepimizin duaları kabul olurAma bana şey dedi. Senden daha fazla yumurta bekliyordum çünkü 25 olgun yumurtan vardı dedi. 3. Güne 12 yavaş 4 tane normal kalınca oturup düşündük acaba dondursak mi ki diye dedi. Ama daha gençler ve ilk denemeleri diye risk aldım dondurmadik dedi. Senin buyk ihtimal bebek olmaması sebebi de bu dedi. Ama şuan istediğim yumurtayı elde ettim şimdi rahmi ona uygun yapıp transfer sürecini beklemek dedi. bir de dondurulmuş embriyo cozunurken kalitesi biraz daha artiyormuş
Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun , dinlen canım kendini yorma güzel sonuçları bekliyoruzMerhaba dün transfer yaptırdım.
Her ikisi de A kaliteydi ve transfer gerçekleşti
Şu an dinlenme sürecindeyim
Hafif kasılmalar ve kramplar var
Bakalım süreç neler getirecek
Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun , dinlen canım kendini yorma güzel sonuçları bekliyoruzilk test günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?