- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 30
- Konu Sahibi bebekozlemii
-
Tatlım bu rahim dinlendirme denilen şey ne kadar sürüyor?Kizlar iyi akşamlar. Geçen hafta pazartesi günü opu işlemim oldu. 5. Günümde regl oldum regl bitiminde kontrolüm var rahim dinlendirme olacak. 25 yumurtam toplandı 5. Güne sadece 3 yumurtam kaldı 1i iyi kalite 2si orta kalite. Sizler ne durumdasınız acaba birlikte atlatalim bu süreci
Kişiden kişiye değişiyormuş 2 tane hap verdi şimdilik birde bol bol su iç dedi inşallah bir ay filan sürer artık çok sabırsızmTatlım bu rahim dinlendirme denilen şey ne kadar sürüyor?
Bende öyle iki tane antibiyotik var. Sizin kaç yumurtaniz toplandi pcoslu musunuz genelde pcoslarda oluyormuş dinlendirmeAntibiyotik kullanıyorum ben sadece siz ne kullanıyorsunuz?
18 toplandı, 13 ile ilerliyoruz yok bende sorun yok, eşimin değerleri düşük. Doktorumuz vucudun normale dönsün ilaç etkileri geçsin öyle transferi öneriyorum başarı şansını artırmak için dediBende öyle iki tane antibiyotik var. Sizin kaç yumurtaniz toplandi pcoslu musunuz genelde pcoslarda oluyormuş dinlendirme
Merhabalar ben henüz başlamadım ama Allah nasip ederse bu ay başlamayi düşünüyoruz benim de eşimin değerleri düşük Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın nasıl başladınız lütfen biraz anlatır mısınız süreç nasıl ilerliyor.
Canım adetin üçüncü günü doktora gittim gonal f 375 dozla başladım 9 gün filan kullandım sonra akşam 22.30 da çatlatma iğnesi oldum. Ondan tam 36 saat sonra yumurta toplama işlemim oldu. Toplamadan 5 gün sonra erken regl oldum 2 gün sonra kontrolüm olacak. Pcoslu olduğum için en az bir ay rahim dinlendirme olacakMerhabalar ben henüz başlamadım ama Allah nasip ederse bu ay başlamayi düşünüyoruz benim de eşimin değerleri düşük Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın nasıl başladınız lütfen biraz anlatır mısınız süreç nasıl ilerliyor.
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın süreç hemen bir ay içinde mi oldu eşinizde sorun var mıydıCanım adetin üçüncü günü doktora gittim gonal f 375 dozla başladım 9 gün filan kullandım sonra akşam 22.30 da çatlatma iğnesi oldum. Ondan tam 36 saat sonra yumurta toplama işlemim oldu. Toplamadan 5 gün sonra erken regl oldum 2 gün sonra kontrolüm olacak. Pcoslu olduğum için en az bir ay rahim dinlendirme olacak
Evet hepsi ayni ay içinde 12 gün filan sürdü toplam eşimde problem yok ben pcosluyumRabbim emeklerini boşa çıkarmasın süreç hemen bir ay içinde mi oldu eşinizde sorun var mıydı
İnşallah sorunsuz bı şekilde transverin gerçekleşir Rabbim yardımcınız olsunEvet hepsi ayni ay içinde 12 gün filan sürdü toplam eşimde problem yok ben pcosluyum
Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz ?Bende geçen hafta perşembe opu oldum,3. Gündeyiz. 1 ay dinlenme dedi doktor bende meraktayım işlemin 4. Günü henüz regl olmadım.
Şişli kolan hastanesiHangi merkezde tedavi görüyorsunuz ?
bizimde bugün 5. gün heyecanla haber bekliyorum , size de hayırlı olsun.Merhaba bende 26/05/2023 te OPU oldum 12 yumurtam toplandı 11 tanesi döllendi yarın 5. gün haber bekliyorum rahim dinlendirme sonrası transfer olacak çok heyecanlıyım umarım hepimiz pozitifi görürüz
3. Gün bilgisi gelmiştir nasıl yumurtalarıniz. Benimde regl bitimi kontrolüm var Perşembe günü. Bakalım ne kadar süre dinlendirme olacakbizimde bugün 5. gün heyecanla haber bekliyorum , size de hayırlı olsun.
İnşallah güzel haberler alırsınız teşekkürlerbizimde bugün 5. gün heyecanla haber bekliyorum , size de hayırlı olsun.
Anladım merkezler farklıymış :)Şişli kolan hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?