- Konu Sahibi bebekozlemii
-
İnşallahGüzel haberinizi bekliyoruz inşaallah
Hayırlısı olsun canım , inşallah sürecin sonunda hepimizin duaları kabul olurbende dün lucrin iğnemi vurdurdum. Ama bugün çok mide bulantım ve mide yanmam var
Merhabalar benim bildiğim ki transfer öncesinde de beyan edilen ;Ama bana şey dedi. Senden daha fazla yumurta bekliyordum çünkü 25 olgun yumurtan vardı dedi. 3. Güne 12 yavaş 4 tane normal kalınca oturup düşündük acaba dondursak mi ki diye dedi. Ama daha gençler ve ilk denemeleri diye risk aldım dondurmadik dedi. Senin buyk ihtimal bebek olmaması sebebi de bu dedi. Ama şuan istediğim yumurtayı elde ettim şimdi rahmi ona uygun yapıp transfer sürecini beklemek dedi. bir de dondurulmuş embriyo cozunurken kalitesi biraz daha artiyormuş
Lucrin miyom tedavisinde kullanılıyor sanırım netten baktım şimdi
Adetin 1-2. Günü dr muayenesini yapıyor ve sana gerekli ilaç + vitamin takviyelerini yapıyor.Merhaba kızlar,
Ben doktorumla öngörüşme yaptım ve tedaviye başlama kararı aldık. Adetimin ilk günü arayacağım ve bana yapılması gerekenleri söyleyecekler; ama sizler de tedavinin ilk aşamasından kısaca bahsedebilir misiniz?
Adetin ikinci veya üçüncü günü gidiyorsun iğne ile yumurta geliştiriyorlar 2-3 günde bir kontrol oluyor 9-10 sonra çatlatma iğnesi vurulup 36 saatin sonunda yumurta toplama işlemi oluyor. Sonrasında 5 gün yumurtalarını takip ediyorlar nasıl iyimi yasiyormu diye.rahmin dinlenikse direk transfer oluyorMerhaba kızlar,
Ben doktorumla öngörüşme yaptım ve tedaviye başlama kararı aldık. Adetimin ilk günü arayacağım ve bana yapılması gerekenleri söyleyecekler; ama sizler de tedavinin ilk aşamasından kısaca bahsedebilir misiniz?
Ben napicam transfer günü bilmiyorum Kütahya'da yaşıyoruz tedaviye Bursa'ya gidiyorum 2 buçuk saatlik yoltransfer anı bence acılıydı o karakterin kolay değil yani Rahime girişi
Ama 5 dk o sıkıntı
Gerisi yatış
Bugün 3. Gün
İlk 24 saat nerdeyse kımıldamadan yattım
Şimdi normale %50 desem yeridir
Canim 3.gunu gitmişsin başlamışsın ya rahim filmi istedi mi senden?ya da daha önceden çektirmiş mıydın?ben salı günü gidicem ilk kez .adetimin 2.gunu olmuş olcak.pcos değilim sence nasıl ilerler sürecim bildgin kadarıyla .eşimde hız düşük oldgu icin tüp bebek düşünüyoruzCanım adetin üçüncü günü doktora gittim gonal f 375 dozla başladım 9 gün filan kullandım sonra akşam 22.30 da çatlatma iğnesi oldum. Ondan tam 36 saat sonra yumurta toplama işlemim oldu. Toplamadan 5 gün sonra erken regl oldum 2 gün sonra kontrolüm olacak. Pcoslu olduğum için en az bir ay rahim dinlendirme olacak
Nerde başlayacaksın ilk kez mi gidiyorsun canimMerhabalar,
Bizde tüp bebek ile bebek sahibi olmaya karar verdik. Haziranın ilk haftası regl olacağım ve süreç başlayacak. Allah hepimizi ilk denememizde sevindirsin
Kocaeli’de Konak Hastanesinde başlayacağım kuzum ve ilk denemem olacak. İnşaallah hepimiz ilk denemelerimizde güzel haberi alırız.Nerde başlayacaksın ilk kez mi gidiyorsun canim
İnşallah canimKocaeli’de Konak Hastanesinde başlayacağım kuzum ve ilk denemem olacak. İnşaallah hepimiz ilk denemelerimizde güzel haberi alırız.
Selam canım , evet ben geçen sene çikolata kisti ve miyon ameliyatı oldum ama maalesef kistim yeniden çıktı daha da büyümeden tüp bebeğe başlayalım dedim umarım iğne şifa olur şimdi regliyi bekliyorum ilk gün muayene olucam ona göre karar verir herhalde doktor ama çok heyecanlıyım.Hadi şifa olsun inşallah
Lucrin miyom tedavisinde kullanılıyor sanırım netten baktım şimdi
Bende yoktu böyle bir iğne
Benden haftada 1 proluten depot vurdurmam istendi
Henüz 1 kez vurdurdum böyle bir ağrı yok))))
Düşük olmasını engellemek içinmiş ama fena fena)))
Merhaba , lucrinden son yan etki oldu mu sizdeBenim geçen seneden donmuş embriyolarım var. Geçen ay histeresskopi yaptırdım ve rahim dinlendirmeye basladık 2 aylık lucrinle. Bikaç güne 2. Lucrin iğnemi olcam 12 temmuzda da transfer afiyetle olsun hepimize amin
Hiç bilmiyorum nasıl ilerler ben pcosluyum böyle ilerledi. Rahim filmi cektirmistim üzerinden iki sene geçti diye cuma günü bir daha çektirdimCanim 3.gunu gitmişsin başlamışsın ya rahim filmi istedi mi senden?ya da daha önceden çektirmiş mıydın?ben salı günü gidicem ilk kez .adetimin 2.gunu olmuş olcak.pcos değilim sence nasıl ilerler sürecim bildgin kadarıyla .eşimde hız düşük oldgu icin tüp bebek düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?