- 11 Mart 2025
- 276
- 141
- 18
- Konu Sahibi Aysenaysen94
-
Çoğu kişi ve ben :)Hiç ikiz olup kanama yaşayan varmı acaba
Nasıl oldu pekiÇoğu kişi ve ben :)
Amin cümlemizin sağlıkla gesinAyyyy hayırlı olsun canım dünyanın en güzel sesini duymuşsunsağlıkla gelsinler.
Beni de 7+1 Olduğumda çağırdı. Bu arada pek bir belirtim yok benim sizde nasılBen şuan 5+4 haftalığım
Doktor iki hafta sonra gel dedi kalp için
Bi kaç gün sonra oda görülüyorKızlar herkeee hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinbende 5+2 yim 2. Keseye benzer bişey gördü büyük ihtimalle o sonradan gidecek dedi ama emin olamadı doktorum. Sizde de böylemiydiEki Görüntüle 3617162
Benimde yok sadece uyku hali artı midem uzun süre boş olunca midem bulanıyorBeni de 7+1 Olduğumda çağırdı. Bu arada pek bir belirtim yok benim sizde nasıl
Nezaman 7+1 oluyorsunBeni de 7+1 Olduğumda çağırdı. Bu arada pek bir belirtim yok benim sizde nasıl
Aralarında bikaç gün olabilir hayırlı olsun :)Kızlar herkeee hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinbende 5+2 yim 2. Keseye benzer bişey gördü büyük ihtimalle o sonradan gidecek dedi ama emin olamadı doktorum. Sizde de böylemiydiEki Görüntüle 3617162
19 temmuzda yattığım yerden kalkarken falan bazen kramp oluyor benim bazen de gülerken. Göğüs hassasiyetim felaketti bikaç gündür yok. Bulantı da anlamıyorum gebelikten mi progestan kullanıyorum ondan mıNezaman 7+1 oluyorsun
Bende lekelenme durmuyor normal mi ya19 temmuzda yattığım yerden kalkarken falan bazen kramp oluyor benim bazen de gülerken. Göğüs hassasiyetim felaketti bikaç gündür yok. Bulantı da anlamıyorum gebelikten mi progestan kullanıyorum ondan mı
Kaç gün oldu kan sulandırıcı kullanıyorsan biraz ondan olabilir benim de biraz uzun sürdü tekil gebeliğe göre bir de kan sulandırıcı da etkili. Progestan başlattı doktor. 3 4 güne kesildi.Bende lekelenme durmuyor normal mi ya
Bugün 3. GünKaç gün oldu kan sulandırıcı kullanıyorsan biraz ondan olabilir benim de biraz uzun sürdü tekil gebeliğe göre bir de kan sulandırıcı da etkili. Progestan başlattı doktor. 3 4 güne kesildi.
Progestan nasıl kullanıyorsunKaç gün oldu kan sulandırıcı kullanıyorsan biraz ondan olabilir benim de biraz uzun sürdü tekil gebeliğe göre bir de kan sulandırıcı da etkili. Progestan başlattı doktor. 3 4 güne kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?