Haziran - İkiz Gebelik Anneleri Toplaşalım :)

Benimde son adet tarihim 1 Haziran
Sen şuan kaç haftalık hamile oluyorsun
Şuan 6+4 bizim doktorun ölçümüne göre ama aslında 6+2 olmalıydı. Benim tarafımda da eşimin tarafında da ikiz var çok yakın akraba olmasa da. Sizin ne kadarlık. Kalp atışı duydunuz mu. Benim randevum cumartesi. Durduğum yerde duramıyorum. Geçtiğimiz mart ayında bir düşük yaşamıştım.

Ben bugün gittim ve duydum iki kalp atışı mevcut çok şükür herşey yolunda dedi

Ayyyy çok sevindim canımmm bebeişlerinin seslerini duymak ne güzel kaç haftalıksın bugün tam
Bugün kontrole gittim, göbekten baktılar. 6+2 ölçüldü ve kalp atışını duyduk Vajinal olsaydı ölçüm daha büyük çıkabilirdi, çünkü göbekten çok net görünmüyor. Ona rağmen duyduk çok güzeldi

Çok heves ettim şuan anlatamam cumartesi günü normalde randevum ama olduğum şehirde nöbetçi kadın doğumcu var sadece akşamları çalışan, acaba gitsem miiiii ay rahat bir uyku uyu artık canım, elini koyup arada konuşmayı da unutma

Git ya içinde kalmasın
Benim kontrolüm 25/26 felan dı ama okadar gün sabredemem çıktım gittim sabah bi özel hastaneye tanımadığım bi doktor, herşey yolunda dedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…