- 22 Temmuz 2016
- 1.135
- 1.369
- 133
- Konu Sahibi Aysenaysen94
-
Amin canım benim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızAyy inanmıyorum cok şükür canm inan kendimmiş gibi sevindim .
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canm benim
Benim çamaşırıma bulaşmıyordu her tuvaletten sonra peçetede kahverengi lekelenme oluyordu doktor progestan hap verdi günde 2 tane bir de izin al çalışma dedi 4 gün kadar yattım progestandan mıdır dinlenmekten midir sonra kesildi. Endişe etme canım. Evet omuzlarım ağrıyordu sırt üstü yatmadım ben ben de bir sağ bir solMerhaba kanamanız nasıl oldu ben 6. Haftaya girdim bugün gün biraz küçük kırmızı sonrada kahverengi leke geldi peçeteye çok korktum doktora gttım keseler duruyordu ama kalp atışına kadar bişey söylemek olmaz dedi Progestan iğne verdiler ve inanılmaz canım yanıyo sadece tuvalet için kalk dedi doktor sağa sola yatmaktan omuzlarım açıyor
Nasılsın canım nasıl gidiyor gittin mi daha doktoraBenim çamaşırıma bulaşmıyordu her tuvaletten sonra peçetede kahverengi lekelenme oluyordu doktor progestan hap verdi günde 2 tane bir de izin al çalışma dedi 4 gün kadar yattım progestandan mıdır dinlenmekten midir sonra kesildi. Endişe etme canım. Evet omuzlarım ağrıyordu sırt üstü yatmadım ben ben de bir sağ bir sol
Merhaba canım gittim cumartesi günü. Kanamam durdu. Progestanı günde 2 taneden 1 taneye düşürdü doktor. Bebişleri dinledik kalp atışlarını. Boylarına baktık ikisi de 9 mm. Şimdilik yolunda gözüküyor şükür. Ama bulantım başlamıştı bugün durdu insan endişe etmek için her zaman sebep bulabiliyor. Bir sonraki randevum 3 hafta sonra, nasıl durcam bakalım :) sende ne var ne yok her şey yolunda mııı?Nasılsın canım nasıl gidiyor gittin mi daha doktora
Maşşallah bende en son gittiğimde herşey yolunda dedi inş böyle devam ederMerhaba canım gittim cumartesi günü. Kanamam durdu. Progestanı günde 2 taneden 1 taneye düşürdü doktor. Bebişleri dinledik kalp atışlarını. Boylarına baktık ikisi de 9 mm. Şimdilik yolunda gözüküyor şükür. Ama bulantım başlamıştı bugün durdu insan endişe etmek için her zaman sebep bulabiliyor. Bir sonraki randevum 3 hafta sonra, nasıl durcam bakalım :) sende ne var ne yok her şey yolunda mııı?
amiiiin inşallahMaşşallah bende en son gittiğimde herşey yolunda dedi inş böyle devam eder
Ben yatışa biraz daha devam 1 hafta kadar ama bebişlerin kalp atışlarını duyduk çok şükür oturabilirsin falan dedi en azındanBenim çamaşırıma bulaşmıyordu her tuvaletten sonra peçetede kahverengi lekelenme oluyordu doktor progestan hap verdi günde 2 tane bir de izin al çalışma dedi 4 gün kadar yattım progestandan mıdır dinlenmekten midir sonra kesildi. Endişe etme canım. Evet omuzlarım ağrıyordu sırt üstü yatmadım ben ben de bir sağ bir sol
Bana da bir ay sonra gelamiiiin inşallahkaç haftalık oldunuz şimdi bir sonraki muayene ne zaman sizin artık 1 ay sonra tarama testlerimiz başlayacak. Ama ikiz gebelikte fetal pek önermiyorlar diye duydum
çok şükür canımmmmKızlar bugün kalp atışlarını duyduk bin şükür
Şuan hersey yolunda canım memleketteydim. Şimdi İstanbula dönüyorum. Bakalım pazartesi randevum var inşallah sağlıkla büyüyorlardır.Arzu_Azra siz nasılsınız her şey yolunda mı?
Yeni fotoğrafları geliyor desenizeŞuan hersey yolunda canım memleketteydim. Şimdi İstanbula dönüyorum. Bakalım pazartesi randevum var inşallah sağlıkla büyüyorlardır.
GünaydınnnKızlar günaydın
Nasıl gidiyor hamileliğin kaçınci haftasındasiniz
Yani acile gittim ordan usg vermediler maalesef. Pazartesi doktor randevum var inşallah sağ salim büyüyorlardır resmini de verir umarımYeni fotoğrafları geliyor desenize
Riskli dönemleri bir atlatalım sonra cok keyıflı geçiyor benim gebelikHem çok uzun gibi gelicek hem de çok çabuk geçicek kızlar. En iyi şekilde geçirmek için çabalayabiliriz
Herkes için bu böyle peki ama ikiz gebelikte böyle miiii???? İnşallah 3.aydan sonra piremses oluruzRiskli dönemleri bir atlatalım sonra cok keyıflı geçiyor benim gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?