- 28 Şubat 2025
- 107
- 93
- 13
- 31
- Konu Sahibi Aysenaysen94
-
Benim bugun iki hastaneye gitti canım devlet 10mm ölçtü. Özel birini 7 birini 8mm ölçtü.inşallah kolaylıkla sağlıkla gelirler. 5+1de benim çaplar 4,1'di. Senin hangi günde çekildi bu ultrason kaç haftalıkken ve kese çapı kaçtı?
Amin canım benim üç düşüğüö bir sağlıklı doğumun var. Hiç ikiz gebe kalmadım yakın akrabalarım da da ikiz yokinşallah kolaylıkla sağlıkla gelirler. 5+1de benim çaplar 4,1'di. Senin hangi günde çekildi bu ultrason kaç haftalıkken ve kese çapı kaçtı?
Neyse ki bu tarihte 10 mm de normal 8 de 7 de :) 3 düşük geride kaldı evrenin çalışma mekanizması böyle değil, sürekli aynı şey yaşanmayacak kabullen ve tadını çıkarAmin canım benim üç düşüğüö bir sağlıklı doğumun var. Hiç ikiz gebe kalmadım yakın akrabalarım da da ikiz yokÇok korkuyorum ve kendimi çok şaşkınım
doğal yolla, peki sen? her şeyin hayırlısı olcak inşallah burada aylarca çok güzel haberler paylaşacağızÖyle tabiki sen doğal yolla mı ikiz gebe kaldın. Ben hep olumlu düşünüyorum tabiki de Rabbimden hayırlısını istiyorum.
Amin inşallah mart anneleri grubuna gelebilirsin orda hep bizim haftalarımızda gebeler var. Benim de doğal canımdoğal yolla, peki sen? her şeyin hayırlısı olcak inşallah burada aylarca çok güzel haberler paylaşacağız
nerede gruuupAmin inşallah mart anneleri grubuna gelebilirsin orda hep bizim haftalarımızda gebeler var. Benim de doğal canım
İnşallah sağlıklı sıhhatli doğarlarMaşallahSiz bir isterken Rabbim size iki nasip etmiş
Şuan kaç hafta kaç günlük?Arkadaşlar bende bugün doktor iki kese gördü
Biri arkada dedi, digerinj ölçtü içi dolu dedi ..
diğer kese zamanla gelişir mi acaba?
Suan 5 hafta 1 günlük transfer tarihine göre 23 Haziran transfer oldumŞuan kaç hafta kaç günlük?
biri diğerinden 1 hafta bazen daha fazla bile geri gelebilir. Senin şuan 5+1 ise diğeri 1 hafta geriden gelse 4. haftada gözükmemesi çok normal. Bu durumda haftaya o da gözükür. Tam 1 hafta sonra 10 gün sonra gözükmezse korkulur. Çünkü çok daha fazla geriden geliyor anlamına gelir. %25'ten fazla fark istenmiyor diye biliyorum. İnşallah 4-5 gün sonra yetişmiş olur :)Suan 5 hafta 1 günlük transfer tarihine göre 23 Haziran transfer oldum
Biri rahimin on tarafında biri rahimin arka tarafında tutunmuşbiri diğerinden 1 hafta bazen daha fazla bile geri gelebilir. Senin şuan 5+1 ise diğeri 1 hafta geriden gelse 4. haftada gözükmemesi çok normal. Bu durumda haftaya o da gözükür. Tam 1 hafta sonra 10 gün sonra gözükmezse korkulur. Çünkü çok daha fazla geriden geliyor anlamına gelir. %25'ten fazla fark istenmiyor diye biliyorum. İnşallah 4-5 gün sonra yetişmiş olur :)
10 gün bile sürmez diyorumBiri rahimin on tarafında biri rahimin arka tarafında tutunmuş
10 gün sonra belli olur diyorsun hadi inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?