Merhabalar... Yeni üye oldum sayfanıza...Hamileliğimin normal olduğunu öğrendik bugün. Hafiften kalp atışlarını da duyduk. Çok korkuyordum anormal diyecek doktor diye.. Bundan önce 8 haftalık bir gebeliğimi anormal olduğu için sonlandırmak zorunda kalmıştık. 2 hafta sonra tekrar kontrole gitcez bakalım. Bundan sonrası hayırlısı artık...
BEBİŞLERİMİZ SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALSAK İNŞAALLAH...
devlet hastanesine giden var mııııı ? ben daha bir kere kontrol oldum yiaaaneler yiyip içiyorsunuz acaba hareket ederken nelere dikkat ediyorsunuz :26: ben cok dengesiz yatıroyum sureklı uyanıyorum sag sola dönüyorum sureklı uyuyamıyorum acaba içimdekine bişi olur mu yaawww :18:
merhaba arkadaslar bende hayırlısıyla temmuz 2013 annelerinden olucam
mubarek bir ayda dogurucaz bebeklerimizi :)
benim bebegim de 7 haftalık ama dusuk tehlikesi var dedi doktorum hayırlısıyla dusmez insallah
progeston iğne vuruldum bu nedenden dolayı ama bebeğim normaldi keseyi gördük kalp atışlarını bile duydum :::)
perşembe günü merakımdan doktaora gittim ultrasonda görülmedi beta hcg seviyem 1240 çıktı görünmedi vajinal muayene oldum nokta kadar şüpheli gebelik dedi.moralim bozuldu şimdi o günden beri kahverengi akıntım var dün acile gittik progestan denilen düşük tehlikesi için ilaç yzadı kullanıyorum aslında biliyorum bebeğim sağlıklı ama yinede çok endişeleniyorum kızlar yarın yine kan testine gidicem hcg oarnına bakılacak inşallah her şey normal çıkar bebeğimi çok istiyorum
Merhabalar... Yeni üye oldum sayfanıza...Hamileliğimin normal olduğunu öğrendik bugün. Hafiften kalp atışlarını da duyduk. Çok korkuyordum anormal diyecek doktor diye.. Bundan önce 8 haftalık bir gebeliğimi anormal olduğu için sonlandırmak zorunda kalmıştık. 2 hafta sonra tekrar kontrole gitcez bakalım. Bundan sonrası hayırlısı artık...
ben de bugün kan verdim.cuma günü beta hcg 201 di.bugün 397( çok az artmış gibi geldi bana.henüz doktorla görüşmedik.çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye :'(
cnm üzme kendini.sen uzulursen bebişte üzülür.nezmn doktora gıdıcen? hayırlı haberlerını beklıyoruz
aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebklerimizi.ben de çok korkuyorum.SAT a göre 6 haftalık ama bana kalırsa sanırım 3 haftalık.o yüzden kalp atışını duymak için epeyce beklemem gerekicek.
cnm bugün gittim sonuçları görüştük.çok da normal değil ama kadınların %66 sında bu değer 2 ye katlanırken %34 ünde yavaş ilerleyebilir bu düşükle sonlanacak bi gebelik olabilir, siklusların böyle olabilir yada boş bi kese de olabilir dedi.progestan diye bi ilaç verdi.akşam eve geldim yemek yedim.lavaboya girdiğimde kanamam olmuştu.kahverengi.çok değil bi tırnak kadar ama çok korkuyorum çok üzüldüm( doktoru aradım.çok erken devrede olduğuı için yorum yapamam yerleşme kanaması da olabilir düşük de başlamış olabilir.progestanı kullan eğer düşük başladıysa zaten durdurma şansımız yok dedi.şiddetlenirse gece gidicem hastaneye.
Teşekkür ederim... Hayırlısı artık...içimde bir canlının büyüdüğünü bilmek mucize gibi birşey bir yandan... Diğer yandan ilk gebeliğimin heyecanı kursağımda kalınca bunda heyecanlanmaya bile korkuyorum.. bu ise sanki hergün bir şekilde ben burdayım tutunuyorum sana diyor.. Garip bir duygu karmaşasındayım ama yine de çoookkk mutluyum...
kızlarr cinsiyet için cok erken ama bir söylenti varmıs bılırmısınız. eger ılk aylarda mide bulantısı cok olanlar KIZ, mide bulantısı olmayan ise ERKEK olurmus. sizde durumlar nasıl. benim hiç bulantım olmadı:26: tabı alahım hayırlı saglıklık evlat versın öncelıkle. ama cinsiyet merakındanda çatlıcam
benimde hiç olmadı o zaman erkek mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?