haziran temmuz 2013 anneleri burda buluşalımmı

Merhabalar... Yeni üye oldum sayfanıza...Hamileliğimin normal olduğunu öğrendik bugün. Hafiften kalp atışlarını da duyduk. Çok korkuyordum anormal diyecek doktor diye.. Bundan önce 8 haftalık bir gebeliğimi anormal olduğu için sonlandırmak zorunda kalmıştık. 2 hafta sonra tekrar kontrole gitcez bakalım. Bundan sonrası hayırlısı artık...

aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebklerimizi.ben de çok korkuyorum.SAT a göre 6 haftalık ama bana kalırsa sanırım 3 haftalık.o yüzden kalp atışını duymak için epeyce beklemem gerekicek.

amin inş.ben özele gidiyorum devlette çok ilgisiz ve boşvermiş davranıyorlar.o yüzden gitmiyorum.özelden bildiğim 1 arkadaşımın doktoruydu ben de kontrole ona gidiyorum.sen de kontrollerini aksatma Allah korusun sonradan oluşacak bi olumsuzlukta iş işten geçmiş olur düzenli git kontrole.yemek konusunda benim de düzenli bi beslenmem yok.ama meyve en azından 1 avuç kuru yemiş aralarda çiğ tüketebileceğin salatalık havuç gibi sebzeler tüket.folik asit kullan.

merhaba kızlar.Allahın izniyle bende hamıleyim 10+2 gün olduk cok sukur.
benımde korkularım oluyor ara ara merak edıyorum nasıl dıye aralık 11 de kontrolum var bakalım doktor ne dıyecek cok merak edıyorum inşallah sağlıklı bi sekılde gelısıyordur bebegım

merhaba arkadaslar bende hayırlısıyla temmuz 2013 annelerinden olucam
mubarek bir ayda dogurucaz bebeklerimizi :)
benim bebegim de 7 haftalık ama dusuk tehlikesi var dedi doktorum hayırlısıyla dusmez insallah
progeston iğne vuruldum bu nedenden dolayı ama bebeğim normaldi keseyi gördük kalp atışlarını bile duydum :::)

kızlar bnde haziranda alıcam bebegimi kucagıma cok gerginim arada sizde de oluyor mu sabırsızım da gecmiyor zaman kavusayım artık diyorum ama zamanı gelince olsun tabiki..

Merhaba canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun bende 8 haftalık hamileyim benimde ilk doktora gittigimde vardı düşük tehlikem 5haftalıktı 10 gün rapor verdi dinlendim tekrar gittim doktora iyidi bebişim kalp atışlarını bile duyduk yalnız birazdaha devam ediyor düşük tehliken dedi ve banada progestan diye bir ilaç verdi ilk gittigimde iğnede yazdı düşük tehlikesi için hapı ikinci kez tekrar kullandım ve hala kullanıyorum sakın morelini bozma benimde akıntım vardı geçti o hapı kullanınca kullanmaya devam ediyorum akıntı felan yok artık sıkma canını allahım sağlıklı bebekler versin inş.. isteyen herkesee...

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm aramıza. inş sağlıklı bir şekilde alıcaz bebışlerımızı kucagımıza.

ben de bugün kan verdim.cuma günü beta hcg 201 di.bugün 397 ( çok az artmış gibi geldi bana.henüz doktorla görüşmedik.çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye :'(

ben de bugün kan verdim.cuma günü beta hcg 201 di.bugün 397 ( çok az artmış gibi geldi bana.henüz doktorla görüşmedik.çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye :'(

cnm üzme kendini.sen uzulursen bebişte üzülür.nezmn doktora gıdıcen? hayırlı haberlerını beklıyoruz

cnm üzme kendini.sen uzulursen bebişte üzülür.nezmn doktora gıdıcen? hayırlı haberlerını beklıyoruz

cnm bugün gittim sonuçları görüştük.çok da normal değil ama kadınların %66 sında bu değer 2 ye katlanırken %34 ünde yavaş ilerleyebilir bu düşükle sonlanacak bi gebelik olabilir, siklusların böyle olabilir yada boş bi kese de olabilir dedi.progestan diye bi ilaç verdi.akşam eve geldim yemek yedim.lavaboya girdiğimde kanamam olmuştu.kahverengi.çok değil bi tırnak kadar ama çok korkuyorum çok üzüldüm ( doktoru aradım.çok erken devrede olduğuı için yorum yapamam yerleşme kanaması da olabilir düşük de başlamış olabilir.progestanı kullan eğer düşük başladıysa zaten durdurma şansımız yok dedi.şiddetlenirse gece gidicem hastaneye.

Teşekkür ederim... Hayırlısı artık...içimde bir canlının büyüdüğünü bilmek mucize gibi birşey bir yandan... Diğer yandan ilk gebeliğimin heyecanı kursağımda kalınca bunda heyecanlanmaya bile korkuyorum.. bu ise sanki hergün bir şekilde ben burdayım tutunuyorum sana diyor.. Garip bir duygu karmaşasındayım ama yine de çoookkk mutluyum...

cnm inş yerleşme kanamasıdır. üzme kendini iyi düşün iyi olsun cnm.suan nasılsın?baska lekelenmen oldumu

aynen cnm benımde ilk bebegim düşükle sonuclandıgından busefer bende sevınemıyorum bile korkmuyorum.ama inş saglıklı bişekilde alıcaz bebişlerimizi kucagımıza

merhaba bayanlar benimde ilk gebeliğim 12 haftalık hamileyim benim ilk başlarda çok az oldu kusmalarım bulantım şuan hiç yok çok rahatım o konuda sadece belim çok ağrıyor başından beri maşa başı iş yaptığımdanmıdır bilmem

kızlarr cinsiyet için cok erken ama bir söylenti varmıs bılırmısınız. eger ılk aylarda mide bulantısı cok olanlar KIZ, mide bulantısı olmayan ise ERKEK olurmus. sizde durumlar nasıl. benim hiç bulantım olmadı :26: tabı alahım hayırlı saglıklık evlat versın öncelıkle. ama cinsiyet merakındanda çatlıcam

benimde hiç olmadı o zaman erkek mi oluyor

merhaba arkadaslar,

ben araniza yeni katildim... ve allah nasip ederse temmuz 2013de ikinci bebegimi kucagima alcam.... ilk hamileliyim cok rahat ve sorunsuz gecmisti... bu hamileliyimde, bebeyimin yaninda bir kist var... sorun olmaz dedi doktor... ve bebegim tam dogum kanalinin üstüne yerlersmis, yüksek bi ihtimal sezeryan olcak.. sezeryandan´da cok korkuyorummm....

cinsiyet konusulmus... ben kizima hamileyken hic bulanti olmadi ama cok eksi canim cekiyordu.... ye eksiyi cikar ayseyi :)) ama belli olmuyor tabii.

Merhaba canlar..
Ben de geldim..Rabbim İzin verirse 8 Temmuz annesi olacağım inşallah. bu güzel yolu brlikte yürümeyi bende çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…