cnm inş yerleşme kanamasıdır. üzme kendini iyi düşün iyi olsun cnm.suan nasılsın?baska lekelenmen oldumu
Merhaba canlar..
Ben de geldim..Rabbim İzin verirse 8 Temmuz annesi olacağım inşallah. bu güzel yolu brlikte yürümeyi bende çok isterim.
inşallah yerleşme kanamasıdır.gece doktora gittim düşük başlamış olabilir dedi.yatıcaksın hastaneye.ben yatarsam siz benim bebeğimi kurtarabilecekmisiniz diye sordum hayır dedi. o zaman evime gidicem ben dedim.rapor verdi evde dinleniyorum şimdi.sabah da çok hafif geldi ama leke varla yok arasında.gece falan bişey gelmedi bhcg çok yavaş yükseliyor.ilk 201 4 gün sonra 397(
inşallah yerleşme kanamasıdır.gece doktora gittim düşük başlamış olabilir dedi.yatıcaksın hastaneye.ben yatarsam siz benim bebeğimi kurtarabilecekmisiniz diye sordum hayır dedi. o zaman evime gidicem ben dedim.rapor verdi evde dinleniyorum şimdi.sabah da çok hafif geldi ama leke varla yok arasında.gece falan bişey gelmedi bhcg çok yavaş yükseliyor.ilk 201 4 gün sonra 397(
İnsallah bisey olmaz benim de kanamam oldu
simdi yok dinlen dedi rapor aldim senin daha azmis
lekelenme bana dusuk basladi
filan dememislerdi kalp atisini duymustu insallah senin
de duyulur ve atlatirsin...
sağlıklı sıhhatli doğsunlar da problem değil sezeryan yada normal doğum :) normal olsa tabi iyi ama olmayınca da olmuyor işte..bizim günümüzde 08 Temmuz :)) ama benim malesef sezeryan olma ihtimalim var hatta olcak , bi kac gün öncedende alabilirler...
sağlıklı sıhhatli doğsunlar da problem değil sezeryan yada normal doğum :) normal olsa tabi iyi ama olmayınca da olmuyor işte..
Canlar bende bugün gittim doktora . bebişim 1,76 cm. başını poposunu gördük. çok net ti görüntü :)maşallah maşallah(en çok annelerin nazarı değermiş). aralığın son haftasına verdi bi sonraki randevuyu. ikili test yaptırıp yaptırmayacağımı sordu yok dedik. Rabbimden ne geldiyse amenna. gebelik boyunca yalnızca ayrıntılı ultrason yaptıracağımı söyledim. sonuçta zeka geriliği de olsa down sendromu da olsa aldırmayı düşünmüyorum dedim.zaten doğruluk payı yüksek değil dedi . İçim rahat benim Allaha şükür
oy annesinin kuzusuuuuuu
bende temmuz annesi olucam inşallah. Tahmini doğum tarihim 24 temmuz. Bana yardım eder misin neler yemem ve nelere dikkat etmem gerekiyor ? ilk hamileliğim ve tecrübe sıfır..
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamileliğin iyi gidiyorsa bulantıların yoksa şanslısın bol bol süt iç, yoğurt ye meyvelerin anasını ağlat:) Ben bunları yapamıyorum ama doktorum endişelenme ''bebek senden ihtiyacı olanı alır'' dedi. Benimde ilk hamileliğim. Çok fazla tuz tüketmemek gerekiyormuş mesela çünkü tuz vücuttaki ödem miktarını attırıyormuş. Çok fazla yağlı yememeye çalış falan işte:)
ALLAH sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bazıları çok inceliyor kafam karışıyor. Kimisi hazır çorba bile içme, hazır bişeler yeme diyor. Şimdilik hamileliğim iyi, bulantı boyutunda değil ama hafif mide dönmeleri yaşıyorum.
arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar; umarım hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiririz.
benim ilk hamileliğim ilk doktora gittiğimde kese görünmedi 10 gün sonra gittim kese göründü bebek görünmedi 3hafta sonra gel dedi başka hiçbir uyarıda filan bulunmadı. hiçbir şey söylemedi. ilk haftayı geçirdim ama dayanamayacağım 2hafta daha. gelecek hafta gitmeyi düşünüyorum. İnşallah bi sıkıntı filan yoktur. Bulantılarım az az oluyor
çevremde herkes ilk gittiğinde bebeğini görüyor acaba bi sorun mu var arkadaşlar çok korkuyorum:18::18:
arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar; umarım hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiririz.
benim ilk hamileliğim ilk doktora gittiğimde kese görünmedi 10 gün sonra gittim kese göründü bebek görünmedi 3hafta sonra gel dedi başka hiçbir uyarıda filan bulunmadı. hiçbir şey söylemedi. ilk haftayı geçirdim ama dayanamayacağım 2hafta daha. gelecek hafta gitmeyi düşünüyorum. İnşallah bi sıkıntı filan yoktur. Bulantılarım az az oluyor
çevremde herkes ilk gittiğinde bebeğini görüyor acaba bi sorun mu var arkadaşlar çok korkuyorum:18::18:
Allah sizlerinkine sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.dün bebeğim düştü bıraktı annesini :'((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?