Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[ı]selam kızlar ben sımdılık cıkıyorum yarın ınsallah ugramaya calısırım yarın gıremezsem hafta ıcı sabahları ve aksamları gırerım buralar basta allaha daha sonra sızlere emanet canlarım ıyıkı varsınız canlarım sankı ustumden bır yuk ındı ınsan paylastıkca anlatıkca sankı derdı azalıyormus gıbı allah sızden razı olsun kızlar sızlerı cok optum ınsallah guzel haberlerınızı beklıyorum bol bol gırgır samata oldugu surece sıkıntıları dusunmeye vaktımız olmasın ınsallah ben kactım [/ı]

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyice heyecanladırdınız beni ayşegülcüm belirti olarak ara ara kasıklarıma ağrı giriyo ve belim ağrıyor çok ayakta durunca doktora söyledim bende zaten bunları bekliyodum dedi ona göre şuan herşey normal ama ben bekleyemicem ve pazartesi idrar testi yapcam belki silikte olsa çıkar diye düşünüyorum pazartesi 11. günüm bu forumda okuduklarıma göre bazılarının 11. günde belli olmuş belki bende görürüm bişeyler

hayirli gunler kizlar nerdesiniz biraktigim yerde
kalmissiniz nasil geciyor zaman asi yaptiranlar gun
gectikce yok mu ? Bi belirti sizler kadar heyecanliyim
sonuc icin

merhaba arkadaşlar. ben de aşılama tedavisine başlamak için yarın doktora gideceğim. yarın adetimin 2.günü. aşılama sürecini merak ediyorum. aşılama için il dışına gideceğim. 2 günde bir kontrole gitmem mi gerekiyor. öğretmenim izin durumları sıkıntılı oluyor da biraz. inşallah hepimiz biran önce bebişlerimize kavuşuruz.

kızlar yarın aşılamamın 11. günü test yapsam yarın sabah çıkar mı acaba çok merak ediyorum

hos geldın canım ınsallah sıkıntısız bır sekılde atlatırsın bu asılama olayını allahım aratmasın kımseye senı lısteme eklıyorum canım gelısmelerı bıldırısın bırlıkte ılerlerız canım merakta bırakma bızı bu arada nerde tedavı olucan cnm

kızlar yarın aşılamamın 11. Günü test yapsam yarın sabah çıkar mı acaba çok merak ediyorum

ıcın rahat etmıyorsa yap derım ıcınde kusku olucaksa allahım ınsallah melegın senınledır canım guzel hberlerını beklıyorum bıtanem

biliyorum çıkma ihtimali çok düşük ama yinede belki silik çizgiyi görürüm bu arada aşılama olduğun gün 1. günümü sayılıyor yoksa on dan sonraki gün mü

biliyorum çıkma ihtimali çok düşük ama yinede belki silik çizgiyi görürüm bu arada aşılama olduğun gün 1. Günümü sayılıyor yoksa on dan sonraki gün mü

canım bence asılama oldugun gun ılk gun olarak sayılıyordur canım ınsallah senınledır bıdıgın sıkma canını guzel seyler dusun

sağol canım kasık ağrım var adet olcakmışım gibi ama adetime daha var çünkü benim aşılamam 8. günü oldu birde vajinal kaşıntım var ya acaba mikrop falan mı kaptım sulu akıntımda var normal mi acaba bunlar

canım bunlar cok guzel belırtıler ınsallah guzel haberını de duyarız mutlulugunu bırlıkte paylasırız canım bu arada ıltıhap yada mıkrop olsaydı agrı yapardfı bolgede onun ıcın ıcın rahat olsun bunlar guzel belırtıler gercı daha erken ama yınede senden umutluyum canım benım

hoşbuldum.ilk aşılamam aşılama işlemi yapılılırken tutmıyacağını biliyordum çünkü dr.hanım hemşireye çok zorlandığını söyledi evet bende çok acı çektim.tutma olasılığını % 15-20 diyorlar .adetin 1.günü arıyorsun 2.günü çağırıyorlar ben yarın gidiyorum.sanırım 1.aşılamada olduğu gibi iğnelere başlanacak.hayırlısı bakalım.bende de eşimde de hiç bir sorun bulamadılar.

kızlar sabahın 5 inde uyandım ve test yaptım tabi negatif acaba tutmadımı ya çok üzüldüm bugün 11. günüm birazda olsa belli olur diye düşünüyodum

Kızlar merhaba. Ben de bir aksilik çıkmazsa temmuzda aşılama olacağım.Önce kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım.5 yıllık evliyim.
Pko hastasıyım.Klomenle yumurta büyütemiyoruz, çok uğraştık, birçok kez klomen kullandım ama olmadı.
Umudum aşılamada.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Beni de listeye alırsanız sevinirim

aynı benm durumumdasın, pko.luyum klomene cevap veremıyorum yumurtam oluşmuyor.eşimde de varikosel var.
sımdı regl olmamı beklıyoruz,iğnelerı aldık. bu ay aşılama oluyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…