- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canim benim asilama tarihim 2 si degil 4haziran pazartesi olucam insallah...
tamam canım hemen duzeltıyorum allahım ınsallah guzel sonuclar almayı nasıp etsın
cewocum haklıymısın cok ozur dılerım canım hemen duzeltıım
bu ay ilk aşılamaya başlıyoruz bizde puregonla siz nasıl balıyorsunuz
merhaba arkadaşlar. Ben de aşılama tedavisine başlamak için yarın doktora gideceğim. Yarın adetimin 2.günü. Aşılama sürecini merak ediyorum. Aşılama için il dışına gideceğim. 2 günde bir kontrole gitmem mi gerekiyor. öğretmenim izin durumları sıkıntılı oluyor da biraz. Inşallah hepimiz biran önce bebişlerimize kavuşuruz.
kızlar yarın aşılamamın 11. Günü test yapsam yarın sabah çıkar mı acaba çok merak ediyorum
biliyorum çıkma ihtimali çok düşük ama yinede belki silik çizgiyi görürüm bu arada aşılama olduğun gün 1. Günümü sayılıyor yoksa on dan sonraki gün mü
sağol canım kasık ağrım var adet olcakmışım gibi ama adetime daha var çünkü benim aşılamam 8. Günü oldu birde vajinal kaşıntım var ya acaba mikrop falan mı kaptım sulu akıntımda var normal mi acaba bunlar
hosgeldin canim ilk asilaman nasil gecti islem nasil
oldu cunki ben eltimin yanina gidecem igneler nasil
oluyor adetin kacinci gunu uyguluyor tutma sansi neye
bagli sende sorun kimdeydi canim ben hem pcos hemde
esim sperm azligi hareketsizligi vardi allahim herkeze
nasip etsin
canım öncelikle hoşgeldin aramıza inşallah herşey yolunda gider
Kızlar merhaba. Ben de bir aksilik çıkmazsa temmuzda aşılama olacağım.Önce kendimden bahsedeyim.27 yaşındayım.5 yıllık evliyim.
Pko hastasıyım.Klomenle yumurta büyütemiyoruz, çok uğraştık, birçok kez klomen kullandım ama olmadı.
Umudum aşılamada.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Beni de listeye alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?