- Konu Sahibi aysegul21072008
-
temmuz 14 de aşılama oldum tahlil günüm bu gün ama en ufak bir belirti yok 2 gün önce dayanamayıp kan verdim telefonla öğrendim sonuçu 2 nin altında negatif dediler.doktorumu aradım ilaçlara devam bir gün bile çok farkeder dedi sizce ne yapayım progesterona devam edeyimmi.
hayırlısı olsun canım ne diyelim anlamadığım bişey olsa sonuçta cıkardı.hadi cıkmadı ilacı niye kullanıyoruz benim adetim bir gün geçtide .
bilmiyorumki telefonda kız 2 nin altında deyince şok oldum soramadım bile bakalım yarında adet olmazsam gider bir kan veririm bide test sonuçlarını alırım.tabi biz ilaca devam ederken adetde olamayız sanırım.
sen ilaçlarına devam et zaten adetinede 3 gün var daha herşey olabilir umudunu yitirme.
bu ilk aşılamanmı benimilk aşılamam bu.ağustos veya eylülde tüpe gececez.
temmuz 14 de aşılama oldum tahlil günüm bu gün ama en ufak bir belirti yok 2 gün önce dayanamayıp kan verdim telefonla öğrendim sonuçu 2 nin altında negatif dediler.doktorumu aradım ilaçlara devam bir gün bile çok farkeder dedi sizce ne yapayım progesterona devam edeyimmi.
bilmiyorumki telefonda kız 2 nin altında deyince şok oldum soramadım bile bakalım yarında adet olmazsam gider bir kan veririm bide test sonuçlarını alırım.tabi biz ilaca devam ederken adetde olamayız sanırım.
İlaca devam et mutlaka.Ben de bu ay yaptırdım aşılamamı, doktorum adet olana kadar içeceksin progestanı demişti.Aşılamam tutmadı ama hala içiyorum ilacı.
Adet olmayı etkilemezmiş.
İlaca devam et mutlaka.Ben de bu ay yaptırdım aşılamamı, doktorum adet olana kadar içeceksin progestanı demişti.Aşılamam tutmadı ama hala içiyorum ilacı.
Adet olmayı etkilemezmiş.
Kızlarrr çatlatma iğnesinden sonra 17. günüm hala adet olmadım.
Normalde 14 gün sonra olması gerekmiyor mu? E kan testi de negatif çıktı.Drum pazartesi salıya kadar hasta olmazsan gel testi tekrarlayalım demişti.
Ama benim 12. günü değerim çok düşüktü olsa çıkmaz mıydı? Ya da benim yumurta çatlamadı da boşuna mı aşılama yaptırdım ben
teşekkürler canım yardımın için kısmet deilmiş işte ne yapalım.seninde ilk aşılamanmıydı.
canım bende önümüzdeki ay ilk aşılamı yaptırıcam dr az da olsa yine şans veriyolar umut dünyası işte kiminin ilkinde de tutuyo kiminin de 3.dearkadaslar bendede pcos var ve doktorum asılama öneriyor ramazan sonrası yaptıracagım cunku 2 aydır adet olmadım sanırsam bayramda adet sokturucu ıle adet olup doktora gidecegim sizce asılamanın sansı ne kadar ilk aşılaması tutan varmı yada 4 yııllık ewliyim
canım hiç üzülme belki diğerin de tutar kanda negatif çıktıysa yoktur zaten kısmet canımtemmuz 14 de aşılama oldum tahlil günüm bu gün ama en ufak bir belirti yok 2 gün önce dayanamayıp kan verdim telefonla öğrendim sonuçu 2 nin altında negatif dediler.doktorumu aradım ilaçlara devam bir gün bile çok farkeder dedi sizce ne yapayım progesterona devam edeyimmi.
merhaba,
bende 16 temuzda aşılama olmuştum cumartesi günü bende kan tahlili yaptırım 1.20 negatif çıktı. malesef.. benim doktorda hasta olana kadar bekle dedi.. ama sanmıyorum değişeceğini..
Evet canım ilkti ve kısmet değilmiş tutmadı.Yeni tedavine ne zaman başlayacaksın? ben Ekim kasım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?