Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba,
bende 16 temuzda aşılama olmuştum cumartesi günü bende kan tahlili yaptırım 1.20 negatif çıktı. malesef.. benim doktorda hasta olana kadar bekle dedi.. ama sanmıyorum değişeceğini..

hayırlısı olsun canım ne diyelim anlamadığım bişey olsa sonuçta cıkardı.hadi cıkmadı ilacı niye kullanıyoruz benim adetim bir gün geçtide .

hayırlısı olsun canım ne diyelim anlamadığım bişey olsa sonuçta cıkardı.hadi cıkmadı ilacı niye kullanıyoruz benim adetim bir gün geçtide .

banada doktor ilaçları bırakma dedi.. midem bulandı artık o ilaçları içmekten... benim daha 3 gün var hasta olmama.. ama hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyor arada... senin tam kaç çıktı değerin.

bilmiyorumki telefonda kız 2 nin altında deyince şok oldum soramadım bile bakalım yarında adet olmazsam gider bir kan veririm bide test sonuçlarını alırım.tabi biz ilaca devam ederken adetde olamayız sanırım.

bilmiyorumki telefonda kız 2 nin altında deyince şok oldum soramadım bile bakalım yarında adet olmazsam gider bir kan veririm bide test sonuçlarını alırım.tabi biz ilaca devam ederken adetde olamayız sanırım.

ben sordum doktorun asistanına ilaçları kullanırken nasıl adet olacağım diye.. yok oluyormuşsun adet. ilaç etkilemiyormuş...

İlaca devam et mutlaka.Ben de bu ay yaptırdım aşılamamı, doktorum adet olana kadar içeceksin progestanı demişti.Aşılamam tutmadı ama hala içiyorum ilacı.
Adet olmayı etkilemezmiş.

Kızlarrr çatlatma iğnesinden sonra 17. günüm hala adet olmadım.
Normalde 14 gün sonra olması gerekmiyor mu? E kan testi de negatif çıktı.Drum pazartesi salıya kadar hasta olmazsan gel testi tekrarlayalım demişti.
Ama benim 12. günü değerim çok düşüktü olsa çıkmaz mıydı? Ya da benim yumurta çatlamadı da boşuna mı aşılama yaptırdım ben

yok be tatlım boşuna olurmu çatlamıştır tabi.bunuda şansa bırakmıyorlardır inşallah.bide şöyle bir durum var 17 18 mm yumurtalar iğneyle catlıyor fakat kücük olanlar daha sonra catlıyo olabilir.hani geç döllenme gibi bişey olur umudu ile bekletiyo olabilirlermi acaba.

bende günde 3 tane sabah bir akşam iki ama içmiyorum fitil olarak uyguluyorum.her iki şekildede kullanılabiliyor doktorum fitil olarak tavsiye etmişti bana.

canım bende önümüzdeki ay ilk aşılamı yaptırıcam dr az da olsa yine şans veriyolar umut dünyası işte kiminin ilkinde de tutuyo kiminin de 3.de nasip kısmet meselesi rabbim neyi nasıl nasip ettiyse öyle olur
canım hiç üzülme belki diğerin de tutar kanda negatif çıktıysa yoktur zaten kısmet canım dr dediyse devam et bence progestan ayrıca adeti düzenliyomuş
merhaba,
bende 16 temuzda aşılama olmuştum cumartesi günü bende kan tahlili yaptırım 1.20 negatif çıktı. malesef.. benim doktorda hasta olana kadar bekle dedi.. ama sanmıyorum değişeceğini..

senin için de çok üzüldüm canım o kadar emek ilaç para hep boşa keşke olsa diyoruz ama elden bişey gelmiyo işte
biizm de allahın izniyle zamanımız gelecek allahım bizlerin de yüzünü güldürecek
canım kaç yumurtan olmuştun ne kadar dr boyutları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…