Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım ya ben de senin gibi o güzel haberi alırım 7 günüm kaldı acaba erken test yapsam mı diyorum bazen

en erken aşılamanın 12.günü bellı oluyor arkdasım, o zaman yaptırabılırsın.Bende aşılamanın 11. günü lekelenme gıbı oldu, garantı olsun dıye yıne de ertesı gun 12.günü kan tahlılı yaptırmıştım.
güzel haberler alırsın ınş.

caım ben 13,günü idrar testiyle öğrenmiştim kanda 14,gün yaptırmıştım senin aşılamn tuttumu canım inşallah tutmuştşr

vay bee bır gun gırmedım masaallah kaynatmıssınız :))) oyle cok yazmıssınızkı hangınıze yazacagımı sasırdım :))) canlarım benım moral tavanda ıyıyım sızde ıyı olun gece 1 e kadar yegenlerımle parklarda kosturdum kayaklardan kaydım onlarda yetıyor ne dıyım yanı cocuk oldum bu gece guzel geldı hersey ama nedense bır adet olamadım :) sızde bıktınız her gırısımde yazıyommm adet olamadım dıye ama olacammmmmmmm ınat ettım beynımın yogunlugunu asagıya gonderıp adet olcammm :))))) progestan hapım bıttı bakalım 2 3 gune olurum heralde benımde yumurtalıklarım tembel bu pcos mu oluyor anlamıyorum aslında bırden fazla kıstım yok ben menenjıt gecırdım 13 yasında komada falan yatmısım ondan sonra benım hormonlarım cok bozuldu sanırım bunların etkısı neyse kendınıze ıyı bakınn hayırlı haberlerınızı beklıyorum

inşallah birgün kendiççuğunla oynarsın moralin hep böyle iyi olsun hayır hayır çok iyi olsun

ne güzel olumlu olman çok güzel benimde ilki tutmadı ikinci tuttu darısı başşına inşallah

Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıl etsın ne guzel canım kaç haftalık pekı senın suan?

hayalipapatya senı merak edıyorum bugun

Son düzenleme:
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıl etsın ne guzel canım kaç haftalık pekı senın suan?

hayalipapatya senı merak edıyorum bugun

canım 14mm ve 13,5mm iki yumurtam var,daha küçükler de varmış ama bu ikisi bizim için idealmiş,salı bi daha gideceğim perş ya da cuma aşılamam yapılacak inşallah canım

canım 14mm ve 13,5mm iki yumurtam var,daha küçükler de varmış ama bu ikisi bizim için idealmiş,salı bi daha gideceğim perş ya da cuma aşılamam yapılacak inşallah canım

canım ne güzel yumoşların büyümüşş inşş çatlarda miniğin tutunur hemen sana

ayy aşılama günün de belli olmuş rabbim işinizi hayır etsin bacım inşş iklin de hemen tutar darısı benim başıma olur

kızlar benim hala lekelenmem devam ediyo bazen yoğun geliyo bazen de çok az :44:tam da yumurtlama dönemindeyim inşş bi aksilik olmaz

inş. bende yapmadan bekliyorum 3 ağustosu nese 6 gün kaldı.

kızlar sonunda kırmızılar geldı ve sanırım pazartesı ıgnelere baslayacagım Rabbım gun sayanlara sabır versın hayırlısını versın

inşallah bacımmmm,inşallah sende de bir sorun yoktur ve işlerin hızlanır,şu bebişleri alalım kucaklarımıza

kızlar benim hala lekelenmem devam ediyo bazen yoğun geliyo bazen de çok az :44:tam da yumurtlama dönemindeyim inşş bi aksilik olmaz
kötü düşünme canım,bi doktora filan sordun mu
kızlar sonunda kırmızılar geldı ve sanırım pazartesı ıgnelere baslayacagım Rabbım gun sayanlara sabır versın hayırlısını versın

canım gözün aydın,inşallah puregondur iğnen,diğeri kalçadan yapılıyormuş kendin yapamazsın ve saati önemli 4-5 arası olmak zorunda,o saatte sağlık ocağı filan zor

5 haftalık canım Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda inşallah
maşallah canım allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
rabbim bizlerede nasip etsin tez vakitte allahım dindirsin bu evlat özlemimizi
hayırlısı olsun canım tedavin rabbim işini gücünü rast getirsin allahım bu yolda olanları hepimize sabır versin :26:

sordum canım dr merak edilecek bişey yok demişti ama sanki bugün daha az geliyo artık :44::44:

offf bu bebişleri allahın izniyle alabilseydik kucalklarımıza ne iyi olurdu

arkadaslar bendede pcos var ve doktorum asılama öneriyor ramazan sonrası yaptıracagım cunku 2 aydır adet olmadım sanırsam bayramda adet sokturucu ıle adet olup doktora gidecegim sizce asılamanın sansı ne kadar ilk aşılaması tutan varmı yada 4 yııllık ewliyim

temmuz 14 de aşılama oldum tahlil günüm bu gün ama en ufak bir belirti yok 2 gün önce dayanamayıp kan verdim telefonla öğrendim sonuçu 2 nin altında negatif dediler.doktorumu aradım ilaçlara devam bir gün bile çok farkeder dedi sizce ne yapayım progesterona devam edeyimmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…