- Konu Sahibi aysegul21072008
-
inşallah canım ya ben de senin gibi o güzel haberi alırım 7 günüm kaldı acaba erken test yapsam mı diyorum bazen
en erken aşılamanın 12.günü bellı oluyor arkdasım, o zaman yaptırabılırsın.Bende aşılamanın 11. günü lekelenme gıbı oldu, garantı olsun dıye yıne de ertesı gun 12.günü kan tahlılı yaptırmıştım.
güzel haberler alırsın ınş.
caım ben 13,günü idrar testiyle öğrenmiştim kanda 14,gün yaptırmıştım senin aşılamn tuttumu canım inşallah tutmuştşr
18 hazıranda aşılama oldum, 29 hazıranda lekelenme basladı.ve ayın 30unda kan tahlılınden tutmadıgını ogrendık.
hayırlısı olsun üzülme sakin moraller yüksek olsun canım kacıncı aşılamadı
vay bee bır gun gırmedım masaallah kaynatmıssınız :))) oyle cok yazmıssınızkı hangınıze yazacagımı sasırdım :))) canlarım benım moral tavanda ıyıyım sızde ıyı olun gece 1 e kadar yegenlerımle parklarda kosturdum kayaklardan kaydım onlarda yetıyor ne dıyım yanı cocuk oldum bu gece guzel geldı hersey ama nedense bır adet olamadım :) sızde bıktınız her gırısımde yazıyommm adet olamadım dıye ama olacammmmmmmm ınat ettım beynımın yogunlugunu asagıya gonderıp adet olcammm :))))) progestan hapım bıttı bakalım 2 3 gune olurum heralde benımde yumurtalıklarım tembel bu pcos mu oluyor anlamıyorum aslında bırden fazla kıstım yok ben menenjıt gecırdım 13 yasında komada falan yatmısım ondan sonra benım hormonlarım cok bozuldu sanırım bunların etkısı neyse kendınıze ıyı bakınn hayırlı haberlerınızı beklıyorum
yok cok uzulmedım,bılıyorum bırgun olacak zamanı var...ilk aşılamamdı.
ne güzel olumlu olman çok güzel benimde ilki tutmadı ikinci tuttu darısı başşına inşallah
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıl etsın ne guzelcanım kaç haftalık pekı senın suan?
hayalipapatya senı merak edıyorum bugun
canım 14mm ve 13,5mm iki yumurtam var,daha küçükler de varmış ama bu ikisi bizim için idealmiş,salı bi daha gideceğim perş ya da cuma aşılamam yapılacak inşallah canım
en erken aşılamanın 12.günü bellı oluyor arkdasım, o zaman yaptırabılırsın.Bende aşılamanın 11. günü lekelenme gıbı oldu, garantı olsun dıye yıne de ertesı gun 12.günü kan tahlılı yaptırmıştım.
güzel haberler alırsın ınş.
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıl etsın ne guzelcanım kaç haftalık pekı senın suan?
hayalipapatya senı merak edıyorum bugun
inşallah bacımmmm,inşallah sende de bir sorun yoktur ve işlerin hızlanır,şu bebişleri alalım kucaklarımızacanım ne güzel yumoşların büyümüşşinşş çatlarda miniğin tutunur hemen sana
ayy aşılama günün de belli olmuş rabbim işinizi hayır etsin bacım inşş iklin de hemen tutardarısı benim başıma olur
kötü düşünme canım,bi doktora filan sordun mukızlar benim hala lekelenmem devam ediyobazen yoğun geliyo bazen de çok az :44:tam da yumurtlama dönemindeyim inşş bi aksilik olmaz
kızlar sonunda kırmızılar geldı ve sanırım pazartesı ıgnelere baslayacagım Rabbım gun sayanlara sabır versın hayırlısını versın
5 haftalık canım Allah hepinize nasip etsin en kısa zamanda inşallah
hayırlısı olsun canım tedavin rabbim işini gücünü rast getirsinkızlar sonunda kırmızılar geldı ve sanırım pazartesı ıgnelere baslayacagım Rabbım gun sayanlara sabır versın hayırlısını versın
inşallah bacımmmm,inşallah sende de bir sorun yoktur ve işlerin hızlanır,şu bebişleri alalım kucaklarımıza
kötü düşünme canım,bi doktora filan sordun mu
canım gözün aydın,inşallah puregondur iğnen,diğeri kalçadan yapılıyormuş kendin yapamazsın ve saati önemli 4-5 arası olmak zorunda,o saatte sağlık ocağı filan zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?