- Konu Sahibi aysegul21072008
-
valla canım ben tahranın yazdığına göre cevap yazdım o tek yumurtalıkla hamile kaldım yazmış benim de dış gebelikten dolayı tek yumurtam alındı onun için sordum
yani öyleyse bana umut olmuş olur
ya da oruçtan dolayı ben mi yalnış anladımkafama vurdu galiba
canım bu pcos belası maalesef herkesin belası,düşünme desem de biliyorum hatırladıkça gözlerin dolacak,bu hayırlı günlerde bol bol dua edeceğiz yapacak başka şey yok
tamam cnm yazarsan sevinirimbizimkide bi alcalıyo bi yükseliyo..doktorum normal her insanın bu şekilde bir yükselir bir alcalır demişti..üzülünce stres sinir düşürüyormus mesela benim eşimde pek nazlıdır keçiboynuzu pekmezini duymuştum cnm aldım 2 3 kere yedi yemedi midem bulanıyo bilmem ne dedi yemedi..mesir macunu da almıştım onu da öyle az yedi ..bogasım geliyo öyle yiyemem dediginde
cnm benim sırf senin güzel haberini görüp sevinim diye girmiştim ama maalesef olmamış..seni o kadar iyi anlıyorum ki cnm söyleyecek bişey yok..Rabbim verecegi zamanı biliyor herseyin bi zamanı var cnm üzülmemeye calıştoparla kendini hem bak ilk asılamalarda zaten pek başarı olmuyomuş 2. veya 3.ler daha iyi sonuç veriyomuş..üzülme cnm aşılamadan sonra kendiliginden hamile kalan insan da cok var belki de sende onlardan biri olursun ...Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin cnm amin
Canım sen neden hemen umudunu kaybettin ki.Daha dur bakalım.İlkinde tutan çok insan var.Şimdiden böyle karamsar olma lütfen tatlım.canım benım senın her yazını okudum dıgerlerınıde okudugum gıbı sızınle yatıp sızınle kalkıyorum resmen cok umudum vardı senın ıcın kendım gıbı uzuldum cok kotu oldum artık ıkıncıye dıyelım bende ınsaallah baslayacagım bakalım benımkıde ılk olacak ve sanırım bendede umut kalmadı ıkıncıye bırlıkte baslarız artık burda desteklerımız bıtmesın bırtek burda ıcımızı dokuyoruz Allah hepımızın yardımcısı olsun bu yolda
evet canım ben yarın bir kontrole daha gideceğim yumoşların büyüklüğü inşallahhh istenen büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi ve arkasından aşılama yapılacak,puregon kullanan arkadaşlar sizde de kg artışı oldu mu,ben 8 günde diyette olmama rağmen 1kg almışım,canım ona da sıkıldı
hasretim benim kan değerim 523.96 dan 6000.67 ye çıkmış 5 gün arayla çıkmış çok korkuyorum 2 gibi hastaneye gidecem dua edin
Ya canım nasıl bi savunma mekanizması kullanıyor beynim bilmiyorum ama iyiyim ya. Dün eşime ve onun yiğenine dedim sanki ben hiç aşılama yaptırmadım günlerce o ağrıları çekmedim, hayatım hep böyleydi. Eşimde diyo ki farkında olmadan psikolojini korumaya çalışıyorsun.
Ama ciddi öyleyim sanırım evet dün çok ağladım, çok üzüldüm, ama durumu çabuk kabullendim.Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum.
Ekime kadar da bıraktım artık kendimi.Tedavi falan yok.
Ne bileyim canım içim bomboş.Yukarıda dediğim gibi sanki hiçbir şey olmadı. 2. de inşallah şansım daha yüksek olur.Ama olmazsa 3.yü denemem sanırım direk tüp yaptırırım.
Dediğin gibi belki bir mucize olur da kendiliğinden hamile kalırız.Hayırlısı artık.Vaktini saatini bekliyoruz.
Canım sen neden hemen umudunu kaybettin ki.Daha dur bakalım.İlkinde tutan çok insan var.Şimdiden böyle karamsar olma lütfen tatlım.
Valla puregonu bilmiyorum canım da menogon fazlaca şişirdi beni.Ama belki kilo değildir o.Su toplıuyordur vücudun.Ona sıkılma hiç. Keşke tutsa da sorun kilo olsa kilo verilir tatlım.Bunu dert etme sakın kendine.Ben de şiştim ama adetten sonra eskiye dönerim gibi geliyor.Hep öyle oluyormuş.İğnelerin şişliğiymiş.
benim kiloyu taktığım yok da doktor zayıfla diye tutturdu,5kg versen işimiz kolaylaşacak dedi ben tam veriyordum tartıda baktım ne vermesi almışım,onu sorun ettim pcosluysan zayıf kalmak zorundasın dedi doktor
neden korkuyorsun bu ters birşey mi oluyormuş,hcg hergün kendini 2ye katlayarak çoğalmaz mı zaten,5gün için az mı buldun çok mu,iyi olacak merak etme
tamam cnm yazarsan sevinirimbizimkide bi alcalıyo bi yükseliyo..doktorum normal her insanın bu şekilde bir yükselir bir alcalır demişti..üzülünce stres sinir düşürüyormus mesela benim eşimde pek nazlıdır keçiboynuzu pekmezini duymuştum cnm aldım 2 3 kere yedi yemedi midem bulanıyo bilmem ne dedi yemedi..mesir macunu da almıştım onu da öyle az yedi ..bogasım geliyo öyle yiyemem dediginde
gül güzeli canım yeni geldim eşimin değeri 8o milyon çıkmış2011 deki testi 69 milyon 2010 daki testi 50 milyon yinde dr yetersiz bulmustu o pekmezden sonra değerli çok yükseldi sen adet olduğun gibi eşin başlasın bir hafta sabah akşam içmesi iyi olur daha sonra sadece aksam yatarken içsin sabahları mide bulantısı yapar umarımALLAH tan hepiniz en kısa zamanda hamiş kalırsınız benimde değerim çok yükselmiş dr yarın çağırdı kötü birşey olmasından korkuyorum da edin
hasretim benim kan değerim 523.96 dan 6000.67 ye çıkmış 5 gün arayla çıkmış çok korkuyorum 2 gibi hastaneye gidecem dua edin
cnm sagol cevap için..bizimde ilk gecen sene yaptırdıgımızda 14 milyon sonralarda yaptırdıgımızda 81 milyon asılama yaptıracagımız zaman verdigimiz spermde 10 milyon du ..cok stres yapmıştı eşim ..aşılama olup yatarken hastanede..eşim yanıma girdi..bende kac cıkmış sayı dedim ben yine 70-80 milyon falan bekliyorum 10 milyon deyince oracıkta aglayasım gelmişti..spermler yıkandıktan sonrada biraz daha düşmüş sayı tabibizim birde hareket te iyi %70 ileri hareketli ama olmayınca olmuyo işte bazen tükendigimi hissediyorum.
ayrıca kan degerinde cok güzel yükselmiş hiç korkma canım bebişin sag salim seninle bunun keyfini cıkar..stres yapma ki bebişin etkilenmesindegerin cok cok iyi...çünkü 2 günde bir kan verdiginde 2 katı artması gerekiyo degerinin..seninkinin maşallah ı var Allah bebegini sana kavustursun inşallah canım..bizlerede saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahh amin..
benim kiloyu taktığım yok da doktor zayıfla diye tutturdu,5kg versen işimiz kolaylaşacak dedi ben tam veriyordum tartıda baktım ne vermesi almışım,onu sorun ettim pcosluysan zayıf kalmak zorundasın dedi doktor
cnm sagol cevap için..bizimde ilk gecen sene yaptırdıgımızda 14 milyon sonralarda yaptırdıgımızda 81 milyon asılama yaptıracagımız zaman verdigimiz spermde 10 milyon du ..cok stres yapmıştı eşim ..aşılama olup yatarken hastanede..eşim yanıma girdi..bende kac cıkmış sayı dedim ben yine 70-80 milyon falan bekliyorum 10 milyon deyince oracıkta aglayasım gelmişti..spermler yıkandıktan sonrada biraz daha düşmüş sayı tabibizim birde hareket te iyi %70 ileri hareketli ama olmayınca olmuyo işte bazen tükendigimi hissediyorum.
ayrıca kan degerinde cok güzel yükselmiş hiç korkma canım bebişin sag salim seninle bunun keyfini cıkar..stres yapma ki bebişin etkilenmesindegerin cok cok iyi...çünkü 2 günde bir kan verdiginde 2 katı artması gerekiyo degerinin..seninkinin maşallah ı var Allah bebegini sana kavustursun inşallah canım..bizlerede saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahh amin..
ileri %70 mi,canım doğru zamanda olacak inşallah,benim eşimin ileri hızlısı martta %2,nisanda %4tü,mayısta %12yi gördük sonra baktırmadık ama ilaçlarını düzenli kullanıyor,morfoloji %10,sayı 70 milyon,iyice korktum,ya eşimin de stresten 10 milyon olursa zaten hızlıyı ve normal morfolojiyi alırlarsa hiçbirşey kalmaz ki
ileri %70 mi,canım doğru zamanda olacak inşallah,benim eşimin ileri hızlısı martta %2,nisanda %4tü,mayısta %12yi gördük sonra baktırmadık ama ilaçlarını düzenli kullanıyor,morfoloji %10,sayı 70 milyon,iyice korktum,ya eşimin de stresten 10 milyon olursa zaten hızlıyı ve normal morfolojiyi alırlarsa hiçbirşey kalmaz ki
canım erkeklerdede kadınlardada bu süreçte moral çok önemli bak canım benim kötü olduğum dönemlerde yumurtalıklarım çok etkılenirdi eşimdede aynı şey kötü olduğu dönemlerde oda çok etkilenirdi moralinizi yüksek tutun
evet cnm valla bu degerle olmadı ama nasip ..sonucta 1 tane gerekli olmadı mı olmuyo nasip oluncada korunsan bile oluyo..stres yapmamaya calışın ki degerler oynamasın..bana doktor söyledi..moralinizi yüksek tutun heyecan yapmayın asılama ya giderken ve bir gün önce flan
evet cnm valla bu degerle olmadı ama nasip ..sonucta 1 tane gerekli olmadı mı olmuyo nasip oluncada korunsan bile oluyo..stres yapmamaya calışın ki degerler oynamasın..bana doktor söyledi..moralinizi yüksek tutun heyecan yapmayın asılama ya giderken ve bir gün önce flan
sağol canım söylediklerin için,biz en iyisi 3-5 gün kampa girelim
ay ne güzel canım demek arkadaşın tek yumurtalıkla hamile kaldı darısı benim başıma olur rabbim bana nasip eder kurban olduğum allahımben tek yumurta anladım ya da,tek yumurtalıkla benim arkadaşım hamiş kaldı canım,ağlayıp duruyordu olmaz diye,dr tek yumurtalıkla olur da bu moralle olmaz dedi ona,sonra kendiliğinde hamiş kaldı,içini ferah tut oluyor
evet canım ben her doktora gittiğimde sağ sol yumurtalığım 2 şer 3 er tane vardı durumum hep çok iyiydi aşılama yapacağım ay tek yumurtayla kaldım sadece sağda 1 tane vardı oda çok morelim bozulmuştu ama çok şükür tuttu
slm tugser seninde kasıkların ve belin ağrıyor mu benim bazen çok kötü ağrıyor
hayırlısı olsun canım inşallah tutar moralini yüksek tut ben ilk aşılamamda çok muutsuzdum moralim hep bozuktu nitekim tutmadı ama ikinci aşılamamda hiç umursamadım oda tuttu darısı hepiniz başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tahracım tek yumurtan mı vardı değerler yüksek çıkınca ikiz olma ihtimali var galiba
inşallah canım ya ben de senin gibi o güzel haberi alırım 7 günüm kaldı acaba erken test yapsam mı diyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?