Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hasretim benim kan değerim 523.96 dan 6000.67 ye çıkmış 5 gün arayla çıkmış çok korkuyorum 2 gibi hastaneye gidecem dua edin

canım bu pcos belası maalesef herkesin belası,düşünme desem de biliyorum hatırladıkça gözlerin dolacak,bu hayırlı günlerde bol bol dua edeceğiz yapacak başka şey yok

Ya canım nasıl bi savunma mekanizması kullanıyor beynim bilmiyorum ama iyiyim ya. Dün eşime ve onun yiğenine dedim sanki ben hiç aşılama yaptırmadım günlerce o ağrıları çekmedim, hayatım hep böyleydi. Eşimde diyo ki farkında olmadan psikolojini korumaya çalışıyorsun.
Ama ciddi öyleyim sanırım evet dün çok ağladım, çok üzüldüm, ama durumu çabuk kabullendim.Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum.
Ekime kadar da bıraktım artık kendimi.Tedavi falan yok.

Ne bileyim canım içim bomboş.Yukarıda dediğim gibi sanki hiçbir şey olmadı. 2. de inşallah şansım daha yüksek olur.Ama olmazsa 3.yü denemem sanırım direk tüp yaptırırım.
Dediğin gibi belki bir mucize olur da kendiliğinden hamile kalırız.Hayırlısı artık.Vaktini saatini bekliyoruz.

Canım sen neden hemen umudunu kaybettin ki.Daha dur bakalım.İlkinde tutan çok insan var.Şimdiden böyle karamsar olma lütfen tatlım.

Valla puregonu bilmiyorum canım da menogon fazlaca şişirdi beni.Ama belki kilo değildir o.Su toplıuyordur vücudun.Ona sıkılma hiç. Keşke tutsa da sorun kilo olsa kilo verilir tatlım.Bunu dert etme sakın kendine.Ben de şiştim ama adetten sonra eskiye dönerim gibi geliyor.Hep öyle oluyormuş.İğnelerin şişliğiymiş.

benim kiloyu taktığım yok da doktor zayıfla diye tutturdu,5kg versen işimiz kolaylaşacak dedi ben tam veriyordum tartıda baktım ne vermesi almışım,onu sorun ettim pcosluysan zayıf kalmak zorundasın dedi doktor

benim kiloyu taktığım yok da doktor zayıfla diye tutturdu,5kg versen işimiz kolaylaşacak dedi ben tam veriyordum tartıda baktım ne vermesi almışım,onu sorun ettim pcosluysan zayıf kalmak zorundasın dedi doktor

ayrıca moralinin düzgün olmasına çok sevindim canım,inşallah herşey güzel olacak

Anladım canım.Peki glukofen tarzı bir ilaç kullanıyor musun? hoş o da başlarda kilo verdiriyor sonra bir işe yaramıyor.O zaman sen doktora gidince sor bakalım iğnler şişlik yapar mıymış?

ay ne güzel canım demek arkadaşın tek yumurtalıkla hamile kaldı darısı benim başıma olur rabbim bana nasip eder kurban olduğum allahım

yok canım ben galiba yalnış anlattım benim sadece tek tüpüm ve tek yumurtam var dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alındı sen tek yumurtalıkla hamile kaldım deyince ben de öyle benim gibisin sandım
ama tek yada çift bişey farketmiyo rabbim verdikten sonra gerisi boş

inşallah canım ya ben de senin gibi o güzel haberi alırım 7 günüm kaldı acaba erken test yapsam mı diyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…