Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol cvp ıcın canım, bugun regl oldum :) merak etmeye gerek kalmadı Çarşamba gunu de doktor gunu.Bakalım 2. aşılamaya gecelım dıyecek mı

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim bi sürü şey oldu bi kaç gündür int.e giremiyordum. kısaca özetliyeyim çarş.günü dr.a gitmiştim koldan yapılan ismi orit. gibi birşey olan bir iğne vermişti perşembe günü sabahtan koldan yap kendine dedi birde rahim duvarım biraz inceymiş onun içinde bir ilaç verdi halen kullanıyorum. Çarşamba günü yeni taşınacağım evimi temizledim öldüm yorgunluktan tabi perşembe sabahı erkenden kalkıp o iğneyi yaptım koluma eşimin az buçuk yardımıyla korktuğum gibi değilmiş canım acımadı hiç neyse iğneden sonra nakliyeciler geldi eşyaları taşıdılar ben yeni eve gidip son temizlik işlerimi yaptım sonra eşyalar geldi akşama kadar anca biraz yerleştim ama çook yoruldum aşılamayı düşünecek hal kalmadı ertesi günde daha ev yerleştirmeden hastaneye gidip aşılamayı yaptırdık ordan eve geçip temizlik yerleştirme işlerine devam ettim bugünlerde inanılmaz yoruldum bide sıcak zaten öldüm bittim resmen işte öyle arkadaşlar cuma günü oldu bitti bu iş ben tek miyim aranızda benimle aynı zamanda aşılama yaptıran var mı merak ettim.

sağol cvp ıcın canım, bugun regl oldum :) merak etmeye gerek kalmadı Çarşamba gunu de doktor gunu.Bakalım 2. aşılamaya gecelım dıyecek mı

demek kırmızları gördün canım rahatlamışsındır gözünaydın o zaman bakalım dr ne diyecek inşş hayırlı haberler getirirsin

benim dün gece belim ve karnım çok ağrıdı adet olcam sandım karnım yine ağrıyor bendede tutmadı galiba ama yinede umutla bekliyorum bakalım kırmızılar mı yoksa pozitif mi.........

hayırlısı olsun canım ınsaallah 2. aşılaman tutar...

canım benım kendını cok yorma bence dınlen madem asılamanı yaptırdın keyfını cıkar

benim dün gece belim ve karnım çok ağrıdı adet olcam sandım karnım yine ağrıyor bendede tutmadı galiba ama yinede umutla bekliyorum bakalım kırmızılar mı yoksa pozitif mi.........

umudunu kaybetme Rabbım hayırlısını versın canım ınsaallah pozıtıf olur ve bızede umut olursun

saolasın nakaratım
valla dinlenmek ne mümkün ne iş bitiyor nede sıcaklardan yatılıyor sırf uyuyamıyoruz diye klima aldık aşılamadan sonra ama servis ancak bugüne geldi saolsun eşim yardım etti hiç ağır kaldırmadım ama epey bi temizlik filan yaptım ilk aşılamam olmasına rağmen süreç çok rahat geçti zaten dr.um arkadaşımdı o yönden hiç stres yaşamadım ama aşılamadan sonra gün aşırı ilişki önerdiler o yüzden bundan sonrası çok zor şartlar altında devam ediyor bizim için

ya bu bel ve karın ağrısı bende de mevcut daha zamanı olmasına rağmen sanki adet olacakmışım gibi ağrım var hafiften hafiften.

kızlar ben bugun doktora gıttım benım doktor yoktu tatıle cıkmıs ıkı gun sonra gelecek bende hastanenın tup bebek merkezındekı doktoruna gırdım herseyde bır hayır vardır derler ya bana ıyıce baktı :))) polistik over var dedı sende bende kahkahayı bastım ne alakaysa kendı doktorumun adını soyledım o daha kıbar dıyordu dedım neyse bana dedıkı adetımın ıkıncı gunu bugun lekelı gelıyor tam sokuldugun zaman ıgnelerı verecegım dedı neden dedım oyle daha ıyı dedı eger sımdı verırsem kı senınkı kendılıgınden olan bır adet degıl ılacın etkısıde var dedı kırmızıların cok geldıgı zaman gel dedı buda bır kac gun sonra oluyor dedı ama sen her ıhtımale karsı carsamba gene gel dedı bende dedımkı o zaman adetımın 5. gunu olur dedım o zaman baslanırmı dedım baslanır dedı tam sokuldugu an ıgnelerı olman daha ıyı dedı sımdı ıgnelerı olman ıyı olmaz dedı ve ayrıca bana glucophage verdı bunuda sabahları al dedı ohhhhhhhhhhh bır baslayamadım su ıgnelere hayırlısı dıyeyım

kızlar bıde cok merak ettgım bır sey var bır yerde okudum bunu catlatma ıgnesı olanlar sıze seslenıyorummmmmmmmmmmmmm duydugum haberlere gore catlatma ıgnesının ucu yesıl olanlardan kullanılmalıymıs sıyah olanlar kısa kalıyormus bunu bır kadının formdakı yazısında okudum doktoru ozellıkle soylemıs bazı klınıkler falan sıyahlardan kullanıyormus ve kasa denk gelmıyormus. yanı onemlı olan sanırım yesıl olmasından kasıt ıgnenın kasa denk gelmesı o zaman yumurta catlıyormus mus mus ne kadar dogru bılemem bılgılerınıze merakımdan sordum dogrumudur :111:

canım aşılaman hayırlı olsun ama sen aşılamadan sonra bi sürü iş yapmışsın keşke biraz dikkat etseydin kendine ya bebişin tutunduysa sana allah korusun ya bişey olursa ama canım dikkat et
evet dr aşılamadan sonra normal yaşantınıza dönün diyolar ama sen galiba biraz abartmışsın

canım hemen ümiztsizliğe kapılma kırmızları görmeden pes etmek yok

ayrıca ben de senin hemşehrin sayılırım eşim mersinli

hayırlısı olsun nakarat dediğin gibi her işte vardır bir hayr belki bu dr.un dediği sende işe yarar kimbilir bana sadece hap verdi iğneli yöntem nasıl oluyor tam bilmiyorum. Ama bende çatlatma iğnesi yaptım hemde kendi kendime koldan bi iğne ama hiç ucuna bakmak gelmedi acaba ne renkti ki? bak şimdi merak ettim inş. işe yarayandandır. ama şöyle birşey hatırlıyorum zaten iğnenin kasa gelmemesi gerekiyor kolunun hafif arka üst kısmında herhangi bir yeri sıkıyorsun o tombik kısma iğneyi batırıyorsun ki zaten o kısım direk et kas daha altlarda bir yerlerde hem o iğnelerin ucu epey ince ve küçük kasa gelmesi imkansız gibi birşey. birde göbekten yapılan iğnelerde kasa yapılmıyor tabi bunun çatlatma iğnesiyle bir benzerliği varmı onuda bilmiyorum

canım benım benım yumurtalıklar ınatcı kendılerı gelısmıyor ıgneyle baslayacagım yumurtaları sısırceklerde ama gercekten kafama takılan soru bu carsamba soracagım doktora catlatma ıgnesı kalcadan yapılıyor yada koldan dedıgın gıbı ama ıste orda kasa yapılması gerekıyormus dıye yazıyor ne kadar dogru bılemem ben yaaaaaaaa offff doktor olaydım keskee
:26:

canım iğnenin ucuda mı önemliymiş bakalım daha neler duyacaz neler öğrenecez şaşırmamak elde değil

peki canım yeşil uçlu olanından nerden nasıl bulacakmışız :44: bende bugün has. aradım daha raporum çıkmamış imzadaymış bi kaç güne kadar çıkarmış gidp ilaçlarımı da alıcam aşılama için hazır kıta bekliyecem

teşekkür ederim ama dr.um biliyordu durumu ağır kaldırma hiç bir şey olmaz hem kafan dağılır bunu düşünmeye fırsatın olmaz streste yapmazsın böylece dedi. nerde hareket orda bereket fikrinden yola çıkıyoruz zaten ağırda kaldırmadım streste yapmadım umarım sonum hayırlı olur

olsun bitanem sen yine de dikkat et çok fazla yorma kendini
yeni evinde de güle güle otur inşş yeni ev sana şans getirir bebişinle beraber oturmak nasip olur
hasretım hosgeldın

hoşbulduk bitanemm
yzdıklarına yorum yaptım ama görmedim sanırım

ya daha neler duyacagız yesıl uclu dedıgı ıgnenın uc kısmı degıl normal bıldıgımız ıgneler yanı plastık kısmı bazı klınıkler acımasın dıyemı artık ne dıye sıyah uclulardan yanı ıgnesı kısa olanlardan kullanıyormus valla kadın oyle yazmıs doktoru demıs kasa denk gelsın demıs ya of valla herseyı Allaha bıraktım ne yapayım bu arada benım garıbıme gıden senın rapor hala yolda anlamadım cok zor cıktı senınkı bayadır beklıyorsun halbukı 3 ımza lazım valla ınsanı sınır ederler ben daha cıkarmadım hemen o gun cıkartacaklar ıgnelerı alacagım gun

ben bir dahakine sorarım arkadaşa çatlatma iğnesini ucu ne kadar önemli en iyisi hangi marka iğnenin yeşil ucu var filan bi sorarım merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…