- Konu Sahibi aysegul21072008
-
canım benım yukarıdada yazdıgım gıbı sanırım bız sabırsızız bende cuma bıraktım bır gun sonra oldum ama benım ılac progestandı ve bu hapı kullanırken benımde akıntım oluyordu kı hıc olmazdı bende regl zamanı sanırım onceden akıntı oluyor dıyorlar konu hakkında bılgım yok ama ıltıhap olsaydı koku olurdu dıye tahmın edıyorum bıraz daha sabredelım canım benım
sağol cvp ıcın canım, bugun regl oldum :) merak etmeye gerek kalmadıÇarşamba gunu de doktor gunu.Bakalım 2. aşılamaya gecelım dıyecek mı
sağol cvp ıcın canım, bugun regl oldum :) merak etmeye gerek kalmadıÇarşamba gunu de doktor gunu.Bakalım 2. aşılamaya gecelım dıyecek mı
selam kızlar ben geldim bi sürü şey oldu bi kaç gündür int.e giremiyordum. kısaca özetliyeyim çarş.günü dr.a gitmiştim koldan yapılan ismi orit. gibi birşey olan bir iğne vermişti perşembe günü sabahtan koldan yap kendine dedi birde rahim duvarım biraz inceymiş onun içinde bir ilaç verdi halen kullanıyorum. Çarşamba günü yeni taşınacağım evimi temizledim öldüm yorgunluktan tabi perşembe sabahı erkenden kalkıp o iğneyi yaptım koluma eşimin az buçuk yardımıyla korktuğum gibi değilmiş canım acımadı hiç neyse iğneden sonra nakliyeciler geldi eşyaları taşıdılar ben yeni eve gidip son temizlik işlerimi yaptım sonra eşyalar geldi akşama kadar anca biraz yerleştim ama çook yoruldum aşılamayı düşünecek hal kalmadıertesi günde daha ev yerleştirmeden hastaneye gidip aşılamayı yaptırdık ordan eve geçip temizlik yerleştirme işlerine devam ettim bugünlerde inanılmaz yoruldum bide sıcak zaten öldüm bittim resmen işte öyle arkadaşlar cuma günü oldu bitti bu iş ben tek miyim aranızda benimle aynı zamanda aşılama yaptıran var mı merak ettim.
benim dün gece belim ve karnım çok ağrıdı adet olcam sandım karnım yine ağrıyor bendede tutmadı galiba ama yinede umutla bekliyorum bakalım kırmızılar mı yoksa pozitif mi.........
benim dün gece belim ve karnım çok ağrıdı adet olcam sandım karnım yine ağrıyor bendede tutmadı galiba ama yinede umutla bekliyorum bakalım kırmızılar mı yoksa pozitif mi.........
canım aşılaman hayırlı olsun ama sen aşılamadan sonra bi sürü iş yapmışsınselam kızlar ben geldim bi sürü şey oldu bi kaç gündür int.e giremiyordum. kısaca özetliyeyim çarş.günü dr.a gitmiştim koldan yapılan ismi orit. gibi birşey olan bir iğne vermişti perşembe günü sabahtan koldan yap kendine dedi birde rahim duvarım biraz inceymiş onun içinde bir ilaç verdi halen kullanıyorum. Çarşamba günü yeni taşınacağım evimi temizledim öldüm yorgunluktan tabi perşembe sabahı erkenden kalkıp o iğneyi yaptım koluma eşimin az buçuk yardımıyla korktuğum gibi değilmiş canım acımadı hiç neyse iğneden sonra nakliyeciler geldi eşyaları taşıdılar ben yeni eve gidip son temizlik işlerimi yaptım sonra eşyalar geldi akşama kadar anca biraz yerleştim ama çook yoruldum aşılamayı düşünecek hal kalmadıertesi günde daha ev yerleştirmeden hastaneye gidip aşılamayı yaptırdık ordan eve geçip temizlik yerleştirme işlerine devam ettim bugünlerde inanılmaz yoruldum bide sıcak zaten öldüm bittim resmen işte öyle arkadaşlar cuma günü oldu bitti bu iş ben tek miyim aranızda benimle aynı zamanda aşılama yaptıran var mı merak ettim.
ya bu bel ve karın ağrısı bende de mevcut daha zamanı olmasına rağmen sanki adet olacakmışım gibi ağrım var hafiften hafiften.
kac gunun kaldı canım benım belkı hamılesındır durtuyordur senı bıdıgımızzzz
kızlar ben bugun doktora gıttım benım doktor yoktu tatıle cıkmıs ıkı gun sonra gelecek bende hastanenın tup bebek merkezındekı doktoruna gırdım herseyde bır hayır vardır derler ya bana ıyıce baktı :))) polistik over var dedı sende bende kahkahayı bastım ne alakaysa kendı doktorumun adını soyledım o daha kıbar dıyordu dedım neyse bana dedıkı adetımın ıkıncı gunu bugun lekelı gelıyor tam sokuldugun zaman ıgnelerı verecegım dedı neden dedım oyle daha ıyı dedı eger sımdı verırsem kı senınkı kendılıgınden olan bır adet degıl ılacın etkısıde var dedı kırmızıların cok geldıgı zaman gel dedı buda bır kac gun sonra oluyor dedı ama sen her ıhtımale karsı carsamba gene gel dedı bende dedımkı o zaman adetımın 5. gunu olur dedım o zaman baslanırmı dedım baslanır dedı tam sokuldugu an ıgnelerı olman daha ıyı dedı sımdı ıgnelerı olman ıyı olmaz dedı ve ayrıca bana glucophage verdı bunuda sabahları al dedı ohhhhhhhhhhh bır baslayamadım su ıgnelere hayırlısı dıyeyım
kızlar bıde cok merak ettgım bır sey var bır yerde okudum bunu catlatma ıgnesı olanlar sıze seslenıyorummmmmmmmmmmmmmduydugum haberlere gore catlatma ıgnesının ucu yesıl olanlardan kullanılmalıymıs sıyah olanlar kısa kalıyormus bunu bır kadının formdakı yazısında okudum doktoru ozellıkle soylemıs bazı klınıkler falan sıyahlardan kullanıyormus ve kasa denk gelmıyormus. yanı onemlı olan sanırım yesıl olmasından kasıt ıgnenın kasa denk gelmesı o zaman yumurta catlıyormus mus mus ne kadar dogru bılemem bılgılerınıze merakımdan sordum dogrumudur :111:
canım aşılaman hayırlı olsun ama sen aşılamadan sonra bi sürü iş yapmışsınkeşke biraz dikkat etseydin kendine ya bebişin tutunduysa sana allah korusun ya bişey olursa ama canım dikkat et
evet dr aşılamadan sonra normal yaşantınıza dönün diyolar ama sen galiba biraz abartmışsın
canım hemen ümiztsizliğe kapılma kırmızları görmeden pes etmek yok
ayrıca ben de senin hemşehrin sayılırım eşim mersinli
olsun bitanem sen yine de dikkat et çok fazla yorma kendiniteşekkür ederim ama dr.um biliyordu durumu ağır kaldırma hiç bir şey olmaz hem kafan dağılır bunu düşünmeye fırsatın olmaz streste yapmazsın böylece dedi. nerde hareket orda bereket fikrinden yola çıkıyoruzzaten ağırda kaldırmadım streste yapmadım umarım sonum hayırlı olur
hasretım hosgeldın
canım iğnenin ucuda mı önemliymişbakalım daha neler duyacaz neler öğrenecez şaşırmamak elde değil
peki canım yeşil uçlu olanından nerden nasıl bulacakmışız :44: bende bugün has. aradım daha raporum çıkmamış imzadaymış bi kaç güne kadar çıkarmış gidp ilaçlarımı da alıcam aşılama için hazır kıta bekliyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?