Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

demek sana daha yazmadılar canım :44:ben dr ilk kont gittiğim zaman yazdı reçetemi dur canım hemen çıldırma sakin ol hepsinin vurulacağı zaman gelecek sırayla bacımm

bende ilk kez böyle bişey duydum niye pko aşılama da yada tüp bebekete başarı sağlıyo :44::44:

ılacları yazmadılar ıste catlatıyorlar once benı catlatacaklar sonra ıcımdekı yumurtaları kız hasretım daha neler ogrenecez bakalım

kızlar bırde su cok onemlı asılamada moral cok yuksek bol bol sarkı dınleyın neselı bagıra bagıra soyleyınnnnnnnnnnnnn ozellıkle aksamları canlı muzıklı yerlere gıdınnnn kafa dagıtın yada pc de oyun oynayın ne bıleyım ben boyle cok rahatlıyorum

yok kız olmusken 3 tane olsun dahada ugrasmayalım ne guzel olur 3 tane olursa dımı ama hepsı bırden aglar cır cırrrrrrr cırrrrrrrrrr boceklerım olur

ben baştan uyarayımda sonunu sen düşün artık o zaman senin için inş. sağlıklı üçüzü olur diye dua edeceğim ben. cır cır böcekleri gibi olacakları kesin

yaaa bak işte aynı ben bol bol iş yaptım gezdim tozdum kah ağladım kah güldüm bugünde doğum günüm zaten akşama parti vereceğim evde bide ben kan tahlili filan yaptırmak istemiyorum stres yapmiim diye regli olmaya bekliycem aynı eski günlerdeki gibi sanki hiç aşılama yapılmamış gibi

canım bak bide tv görmüştüm bi dr açıklama yapmıştı tüp bebek yada aşılama yaptıracaklar asitli içecekler türk kahvesi ve kafeinlilerden uzak durmalıymış başarı şansını azaltıyomuş
ben o gün bu gündür hiç içmiyorum
tabiki de öyle sonuçta hepimizin bünyesi farklı sorunu farklı aynı ilaçlar olması beklenemezdi. amaaan sonuç güzel olsunda gerisi boş ne verirlerse paşa paşa içicez sonuçta
haklısın canım ne verilerse dediğin gibi paşa paşa içeceğiz el mahkum bi kere
3 çok olmazmı kız ikize yoğunlaş sen en iyisi
kızzz benim abim de ikizleri varrr ayy inşşş benim de olur allah bana da nasip eder
ılacları yazmadılar ıste catlatıyorlar once benı catlatacaklar sonra ıcımdekı yumurtaları kız hasretım daha neler ogrenecez bakalım
niye yazmadılar ki acaba canım demek ki her dr yöntemi farklı
sende benim gibi yazdıklarını görünce şooook geçirmeyesin o kadar iğne ilaç
yok kız olmusken 3 tane olsun dahada ugrasmayalım ne guzel olur 3 tane olursa dımı ama hepsı bırden aglar cır cırrrrrrr cırrrrrrrrrr boceklerım olur

bacım kaç tane olursa olsun en önemlisi hayırlı eli ayağı düzgün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…