- Konu Sahibi aysegul21072008
-
tabiki de öyle sonuçta hepimizin bünyesi farklı sorunu farklı aynı ilaçlar olması beklenemezdi. amaaan sonuç güzel olsunda gerisi boş ne verirlerse paşa paşa içicez sonuçtavalla canım bilmiyorum ki demek kişiden kişiye değişebiliyo hepimizn aynı olcak değil ya
ya bu bel ve karın ağrısı bende de mevcut daha zamanı olmasına rağmen sanki adet olacakmışım gibi ağrım var hafiften hafiften.
kız ne guzellllllllllllllll bende üçüz ıstıyodummmmmmmmmm
benimde adetim 6ağustos daha 1 hafta var.Ama benim yumrtalar 10.gün 19mm olup kendiliğinden çatlayınca erken aşılama yapılmıştı
ne güzel işte beklemek zorunda kalmamışın inş. sonucu güzel olur içinizi ferah tutun bence iyi şeyler olucak bu topiktebenimde adetim 6ağustos daha 1 hafta var.Ama benim yumrtalar 10.gün 19mm olup kendiliğinden çatlayınca erken aşılama yapılmıştı
canım benım ben daha bana ne yazacaklar bılmıyorum bıle sadece bıldıgım bana en yuksek ılacları yazacaklar bıde tup bebek merkezındekı kadın artık ılacları devlet en yuksek dozda verıyor dedı hepsını almak zorunda dedı ay kafam karıstı dur az kaldı carsamba yazacaklar bakalım neler yazacaklar seytan dıyokı al hepsını vur kendıne hemen sıssınler
kız bunuda ılk defa duyuyorum pko asılama ve tup bebek artı saglıyor vay anasınııııı ama ben tup bebek dusunmuyom mıkroenjeksıyon dusuyorum o daha garantılı
3 çok olmazmı kızikize yoğunlaş sen en iyisi
demek sana daha yazmadılar canım :44:ben dr ilk kont gittiğim zaman yazdı reçetemidur canım hemen çıldırma sakin ol hepsinin vurulacağı zaman gelecek sırayla bacımm
bende ilk kez böyle bişey duydum niye pko aşılama da yada tüp bebekete başarı sağlıyo :44::44:
kadıreyecım senın kac gunun kaldı senın ıcınde halay cekelım dua edelımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/Q
17temmuzda aşılama yapıldı bugün14.gün ama doktorum adetinin geçmesini bekle sonra test yaparız dedi dua edin bakemolayım
yok kız olmusken 3 tane olsun dahada ugrasmayalım ne guzel olur 3 tane olursa dımı ama hepsı bırden aglar cır cırrrrrrr cırrrrrrrrrr boceklerım olur
evet canım ben her doktora gittiğimde sağ sol yumurtalığım 2 şer 3 er tane vardı durumum hep çok iyiydi aşılama yapacağım ay tek yumurtayla kaldım sadece sağda 1 tane vardı oda çok morelim bozulmuştu ama çok şükür tuttu
kadıreyecım senın kac gunun kaldı senın ıcınde halay cekelım dua edelımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/Q
17temmuzda aşılama yapıldı bugün14.gün ama doktorum adetinin geçmesini bekle sonra test yaparız dedi dua edin bakemolayım
ay kız sennnnnnnn hamılesınnnnnnnnnnnnnnn ınsaallah masaallahhhhhhhhhhhhh 14 gun olmus artık bellı olur yaaaaaaaaaaaa bence yaptır kan testı oyle catlayıp patlayacagına ogren derım ama yınede sen bılırsın agrın falan var dımı bel kasık gogus bırde merak ettım akıntın varmı ay doktor gıbı soruyorum bende
kızlar bırde su cok onemlı asılamadamoral cok yuksek bol bol sarkı dınleyın neselı bagıra bagıra soyleyınnnnnnnnnnnnn ozellıkle aksamları canlı muzıklı yerlere gıdınnnn kafa dagıtın yada pc de oyun oynayın ne bıleyım ben boyle cok rahatlıyorum
drun ne derse onu uygula bu kadar gün beklemişsin biraz daha bekle bence
inşallah hamilesindir bize de umut olursun yolu açarsın
inşaallah kızben baştan uyarayımda sonunu sen düşün artıko zaman senin için inş. sağlıklı üçüzü olur diye dua edeceğim ben. cır cır böcekleri gibi olacakları kesin
Merhaba canım ,ilk seferde mi tuttu acaba senin.
ay kız sennnnnnnn hamılesınnnnnnnnnnnnnnn ınsaallah masaallahhhhhhhhhhhhh 14 gun olmus artık bellı olur yaaaaaaaaaaaa bence yaptır kan testı oyle catlayıp patlayacagına ogren derım ama yınede sen bılırsın agrın falan var dımı bel kasık gogus bırde merak ettım akıntın varmı ay doktor gıbı soruyorum bende
canım belim ve kasıklarım ağrıyor akıntı aşılamanın ilk bir haftası oldu ama şimdi yok.Ay bende eşime kan testi yaptıralım diyrm ne kadar kafana takıyrsn doktorun dediğini yapalım diyor
canım bak bide tv görmüştüm bi dr açıklama yapmıştı tüp bebek yada aşılama yaptıracaklar asitli içecekler türk kahvesi ve kafeinlilerden uzak durmalıymış başarı şansını azaltıyomuşsorma ya asıtlı ıcecekler ıcmıyom bu ara bol bol ayran ıcıyom ıcmıs gıbı oluyorum ayrandan sarhos olan ılk turk benım heralde
benım rahım duvarım 8 9 ay once oyle kalınlastıkı 2 ay kanamamı durduramadı doktor sonra kazıdııııı orayı yanı kurtaj oldummm heheheheh bende yok yokkk sımdı ıyı ama cok sukur
haklısın canım ne verilerse dediğin gibi paşa paşa içeceğiz el mahkum bi keretabiki de öyle sonuçta hepimizin bünyesi farklı sorunu farklı aynı ilaçlar olması beklenemezdi. amaaan sonuç güzel olsunda gerisi boş ne verirlerse paşa paşa içicez sonuçta
kızzz benim abim de ikizleri varrr3 çok olmazmı kızikize yoğunlaş sen en iyisi
niye yazmadılar ki acaba canım demek ki her dr yöntemi farklıılacları yazmadılar ıste catlatıyorlar once benı catlatacaklar sonra ıcımdekı yumurtaları kız hasretım daha neler ogrenecez bakalım
yok kız olmusken 3 tane olsun dahada ugrasmayalım ne guzel olur 3 tane olursa dımı ama hepsı bırden aglar cır cırrrrrrr cırrrrrrrrrr boceklerım olur
hamilelik belirtileri ile adet belirtileri birebir aynı sen beklentini düşük tut hamileysen zaten hepbirlikte seviniriz cnm.canım belim ve kasıklarım ağrıyor akıntı aşılamanın ilk bir haftası oldu ama şimdi yok.Ay bende eşime kan testi yaptıralım diyrm ne kadar kafana takıyrsn doktorun dediğini yapalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?