Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ay inş. ya aşılamaya zaten alel acele karar verdik o hafta taşınmamız gerekti işime biraz uzak olsada tam istediğim gibi bir ev bulduk çok şükür bir haftada hem aşı hem ev işini hallettik bundan sonrası rahatıma bakmak olacak (yani inş. umarım). ev büyük ve temizlik sorunu olacak bir ev hamile kalırsam o zaman ayvayı yedim kızlar bide benim güzeller güzeli bir kızım da (köpüşüm) var anamı ağlatıcak ikiside

sebılem daha neler duyacagız bakalım onun ucu bunun sapı derkennnn

ay sorma valla bebek uğruna görmediğimiz duymadığımız kalmadı tecrübe işte bunlar bize bide öyle bakmak lazım olaya
sahi ben düşündüm ve hatıralarımı canlandırdım da sanırım benim iğne siyahtı :44: sanırım benden bi cacık olmucak bu ay kızlar

aman canım bu kadar öğrenmek yetti inşş bundan sonra hiç bişey öğrenmeye gerek kalmaz
evet canım biraz geç oldu rapor işi zaten erken çıksa da bu ay aşılama yapılmayacaktı bi kaybım yok yani çok ta önemli değil

canım bana;

10 kutu merional
200'lük menogon
ovitrella çatlatma iğnesi 2 tane
progestan kapsül 200mg

ama merional piyasa da bulunmuyomuş bana bi arkadaşım menogon yazdır dedi

sana hangileri yazıldı

canım bu ilaçlar da ne böyle merinol filan bana kullandırmadılar hiç he bide ovitrella çatlatma iğnesini bende kullandım şırıngayla iğne arasında kalan kısmı siyah ona göre uyarayım dedim

canım bu ilaçlar da ne böyle merinol filan bana kullandırmadılar hiç he bide ovitrella çatlatma iğnesini bende kullandım şırıngayla iğne arasında kalan kısmı siyah ona göre uyarayım dedim

valla canım reçete de ne yazıyosa okuya bildiğim kadarıyla yazdım işte

sen nasıl ilaç kullandın ki canım şaşırdın böyle

şöyleki ilkin klomen kullandım 5-6 gün kadar yumurtalar büyüsün diye ki zaten benimkiler normalde de büyüyorlardı neyse sonra perşembe sabahı o. ile başlayan iğneyi yaptım kendime ha birde rahim duvarını kalınlaştıran estrofem kullanıyorum halen o kadar benimkiler.

şöyleki ilkin klomen kullandım 5-6 gün kadar yumurtalar büyüsün diye ki zaten benimkiler normalde de büyüyorlardı neyse sonra perşembe sabahı o. ile başlayan iğneyi yaptım kendime ha birde rahim duvarını kalınlaştıran estrofem kullanıyorum halen o kadar benimkiler.

canım benım ben daha bana ne yazacaklar bılmıyorum bıle sadece bıldıgım bana en yuksek ılacları yazacaklar bıde tup bebek merkezındekı kadın artık ılacları devlet en yuksek dozda verıyor dedı hepsını almak zorunda dedı ay kafam karıstı dur az kaldı carsamba yazacaklar bakalım neler yazacaklar seytan dıyokı al hepsını vur kendıne hemen sıssınler

olsun tatlım ya yeme kafayı bu yüzden pko lu olupta normal yollardan hamile kalan bi arkadaşım var benim birde aşılama ile kalan pko lu olmak aşılama ve tüp bebekte artı sağlıyormuş sevinmelisin bence
kız bunuda ılk defa duyuyorum pko asılama ve tup bebek artı saglıyor vay anasınııııı ama ben tup bebek dusunmuyom mıkroenjeksıyon dusuyorum o daha garantılı

valla canım bilmiyorum ki demek kişiden kişiye değişebiliyo hepimizn aynı olcak değil ya

yoo valla ben kendi kulaklarımlan duydum dr.dan, pkoluların yumurta sayısı daha fazla olduğu için şans artıyormuş hatta pkolulara varlık içinde yokluk çekenler diyorlarmış kendi aralarında hi hihihii birde bir hormon adı dedi o da embriyonun daha sıkı tutunmasını sağlıyormuş o yüzden pkolular daha avantajlıymış

kızzz sakin oll topla kendiniiii sıcaklar bi yandan dr şoku bi yandan

sorma ya asıtlı ıcecekler ıcmıyom bu ara bol bol ayran ıcıyom ıcmıs gıbı oluyorum ayrandan sarhos olan ılk turk benım heralde

benım rahım duvarım 8 9 ay once oyle kalınlastıkı 2 ay kanamamı durduramadı doktor sonra kazıdııııı orayı yanı kurtaj oldummm heheheheh bende yok yokkk sımdı ıyı ama cok sukur

kız ne guzellllllllllllllll bende üçüz ıstıyodummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…