- Konu Sahibi aysegul21072008
-
olsun bitanem sen yine de dikkat et çok fazla yorma kendini
yeni evinde de güle güle otur inşş yeni ev sana şans getirir bebişinle beraber oturmak nasip olur
hoşbulduk bitanemm
yzdıklarına yorum yaptım ama görmedim sanırım
sebılem daha neler duyacagız bakalım onun ucu bunun sapı derkennnn
olsun tatlım ya yeme kafayı bu yüzden pko lu olupta normal yollardan hamile kalan bi arkadaşım var benim birde aşılama ile kalan pko lu olmak aşılama ve tüp bebekte artı sağlıyormuş sevinmelisin bencekızlar polistik overmişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya daha neler duyacagız yesıl uclu dedıgı ıgnenın uc kısmı degıl normal bıldıgımız ıgneler yanı plastık kısmı bazı klınıkler acımasın dıyemı artık ne dıye sıyah uclulardan yanı ıgnesı kısa olanlardan kullanıyormus valla kadın oyle yazmıs doktoru demıs kasa denk gelsın demıs ya of valla herseyı Allaha bıraktım ne yapayım bu arada benım garıbıme gıden senın rapor hala yolda anlamadım cok zor cıktı senınkı bayadır beklıyorsun halbukı 3 ımza lazım valla ınsanı sınır ederler ben daha cıkarmadım hemen o gun cıkartacaklar ıgnelerı alacagım gun
kızlar polistik overmişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aman canım bu kadar öğrenmek yettiinşş bundan sonra hiç bişey öğrenmeye gerek kalmaz
evet canım biraz geç oldu rapor işi zaten erken çıksa da bu ay aşılama yapılmayacaktı bi kaybım yok yani çok ta önemli değil
canım bana;
10 kutu merional
200'lük menogon
ovitrella çatlatma iğnesi 2 tane
progestan kapsül 200mg
ama merional piyasa da bulunmuyomuş bana bi arkadaşım menogon yazdır dedi
sana hangileri yazıldı
kızlar sanırım bugun devrelerım yandı kafayı yedım
kızlar polistik overmişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bu ilaçlar da ne böyle merinol filan bana kullandırmadılar hiçhe bide ovitrella çatlatma iğnesini bende kullandım şırıngayla iğne arasında kalan kısmı siyah ona göre uyarayım dedim
valla canım reçete de ne yazıyosa okuya bildiğim kadarıyla yazdım işte
sen nasıl ilaç kullandın ki canım şaşırdın böyle
valla canım reçete de ne yazıyosa okuya bildiğim kadarıyla yazdım işte
sen nasıl ilaç kullandın ki canım şaşırdın böyle
aman canım bu kadar öğrenmek yettiinşş bundan sonra hiç bişey öğrenmeye gerek kalmaz
evet canım biraz geç oldu rapor işi zaten erken çıksa da bu ay aşılama yapılmayacaktı bi kaybım yok yani çok ta önemli değil
canım bana;
10 kutu merional
200'lük menogon
ovitrella çatlatma iğnesi 2 tane
progestan kapsül 200mg
ama merional piyasa da bulunmuyomuş bana bi arkadaşım menogon yazdır dedi
sana hangileri yazıldı
kız bunuda ılk defa duyuyorum pko asılama ve tup bebek artı saglıyor vay anasınııııı ama ben tup bebek dusunmuyom mıkroenjeksıyon dusuyorum o daha garantılıolsun tatlım ya yeme kafayı bu yüzden pko lu olupta normal yollardan hamile kalan bi arkadaşım var benim birde aşılama ile kalan pko lu olmak aşılama ve tüp bebekte artı sağlıyormuş sevinmelisin bence
şöyleki ilkin klomen kullandım 5-6 gün kadar yumurtalar büyüsün diye ki zaten benimkiler normalde de büyüyorlardı neyse sonra perşembe sabahı o. ile başlayan iğneyi yaptım kendime ha birde rahim duvarını kalınlaştıran estrofem kullanıyorum halen o kadar benimkiler.
kızzz sakin oll topla kendiniiiisıcaklar bi yandan dr şoku bi yandan
şöyleki ilkin klomen kullandım 5-6 gün kadar yumurtalar büyüsün diye ki zaten benimkiler normalde de büyüyorlardı neyse sonra perşembe sabahı o. ile başlayan iğneyi yaptım kendime ha birde rahim duvarını kalınlaştıran estrofem kullanıyorum halen o kadar benimkiler.
yoo valla ben kendi kulaklarımlan duydum dr.dan, pkoluların yumurta sayısı daha fazla olduğu için şans artıyormuş hatta pkolulara varlık içinde yokluk çekenler diyorlarmış kendi aralarında hi hihihii birde bir hormon adı dedi o da embriyonun daha sıkı tutunmasını sağlıyormuş o yüzden pkolular daha avantajlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?