Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayy canım yaa inşallah bakalım hadi hayırlısı o zaman.. Ben de bir an engel mi ki dye düşünmeye başlamıştım e bi yanımda engel olsa başlatmazdı heralde tedaviye dedim :) şimdi sen de söyleyince rahatladım valla.. :) peki nasıl gidiyor senn hamilelik ?

Canlar nasılsınızzz:26::26::26::26::26::26::26::26: kaç gündür gelemdim yine :44::44::44::44::44::44:annem geldi köyden biraz rahatsızzz:18::18::18::18::18::18: onu dr falan götürüyorummm:44::44::44::44::44::44::44: birde kız kardeşim tüp bebEk yaptırdı dün tarnsferi olduuuu onunlada ilgileniyorummmmm eee birde eşim var biliyorsunuz :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:yoğunum bu aralarrr:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Kızlar son durumdan haberdar edeyim sizi. Bana 2 kutu yetmedi en son pazartesi gittim 2. kutum da pazar günü bitmişti gelişmemiş daha tam olarak baya yumurtam var hep ölçtü sonra çarşambaya kadar aynı doz devam dedi 3. kutuyu aldık pazatesi ve bu akşam vuruldum yarın gidicdem yine büyük ihtimal cumaya aşılama olur dedi ama bilmiyorum artık. Br de c.tesi günü de gitmiştim ultrasondna sonra parmağıyla da kontrol yaptı ama neden bilmiyorum ağrı var mı dedi yok dedim benim rahmim arkaya dönük ya acaba ondan mı kontrol etti bilemicem aşılama için neyse o muayene rahat geçti inşallah aşılama da rahat geçer stresliyim yarın inşallah tamam der de aşılama olurum artık ya.

bulantılardan kurtuldum neyseki,şimdilik çok iyi canım çok şükür,Allah herkese nasip etsin

canım hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun

hadi bakalım canım benim... Senin adına sevindim.iyi şeyler duyunca iyi oluyor insan... Aminn aminnnnnn..... Herkese hayırlısıyla nasip etsin allahım inşallah :)

slm arkadaşlar,
bu gün tüp bebek tedavime başladım. ilk iğnelerimi vuruldum... Cuma tekrar gideceğim. bakalım ne kadar sürecek ve sonuç inşallah Yarabbim yüzümüzü güldürür.

slm arkadaşlar,
bu gün tüp bebek tedavime başladım. ilk iğnelerimi vuruldum... Cuma tekrar gideceğim. bakalım ne kadar sürecek ve sonuç inşallah Yarabbim yüzümüzü güldürür.

Arkadaşım hayırlı sonuclar alırsın umarım
özelde yaptırıyorsun degıl mı? Ne kadara mal oldu? istenen prosedür ne anlatır mısın?

selam kızlar hepiniz iyisinizdir inşş

ben dünden beri çok perişanım ağlaya ağlaya bi hal oldum biliyosunuz bi olumsuz aşılamam var bu ay da adetim gecikti dün akşam dr kont. vardı neyse gebelik falan yok bi kaç hormon testi istedi işte ben neden niçin olmuyo aşılama da negatif oldu dedim başka bişey mi var sorun yaratacak dr da ancak bunu laporoskopi ve histereskopi yöntemiyle bakabilirm dedi ve ben zaten yıkıldım tabi genel anestezi alıtında ve özle bi hastane de yapacak fiyat dudak uçuklatan cinsten 5 bin valla aşkamdan beri yattığım kaltığım yeri bilmiyorum
ilk dış gebelik ameliyatımı yapan da prof gidip bide ona danışacağız baklaım o ne diyecek hiç olmazsa bi üni. hastanesinde yaptıralım çok pahalı aklım karmakarışık durmuş durum da kanım çekildi sanki
belki de aşılama da bi sorun var diye tutmadı offffff offffff daha neler gelecek başıma allahım sen bana güç kuvvet ber çok büyüksün sen allahım

canım çok iyi etmişsin başka doktora da gitmeyi düşünerek.fiyat çok uçuk yapılan işlem çok basit.bendende 2500 istemişti özel.ddevlete bağlı hastanede doktora 400 tl hediyeyle özel gibi yaptırdık.ben şubatta yaptırmıştım haziranda aşılamayla hamile kaldım

2 kez rahım fılmı cekıldım ,2.rahım fılmımde sonucu tam göremezse doktorum laporoskopi yapacagını söylemıştı. Ama sorunsuz hsg cekıldı. 5 bın lıraya cok guzel bır yerde tüp bebek yaptırabılırsın canım, o yuzden hemen başka bı doktora daha danış derim.İyi yapmışsınız, üzülme bu kadar canım benım.Allahtan hayırlısını dile. 2 aşılamam negatıf oldu dıye bana kımse laporoskopı önermedı.Her negatıf aşılamada laporoskopı yapılacak dıye birsey yok.Nasıp olmamıştır,tutmamıştır yanı.
Diğer doktora gıdınceye kadar kendıne dert yapma arkadasım.

Arkadaşım hayırlı sonuclar alırsın umarım
özelde yaptırıyorsun degıl mı? Ne kadara mal oldu? istenen prosedür ne anlatır mısın?

evet özelde yaptırıyorum canım.. herhangibi prosedür şu an için yok.. çünkü şuan doktorun muayenesine gidiyorum. yumurta toplama işleminde tüp bebek merkezine geçeceğim. 5000-5500 civarı tutacak... ilaçlara bağlı canım..şu an hem göbekten hem kalçadan iğne vurulmaya başladım dün den itibaren. birde sabah akşam kullanacağım hap verdi onları kullanıyorum.

Burada da fiyat ortalama öyle. Ne guzel maddi acıdan hazır olup da tüp aşamasına gecebılmek. Biz yaza kadar bekleyecegız, maddi acıdan hazır degılız cunku
Umarım Aralık ayında senın güzel haberını alacagız

) canım aslında bende hazır değilim ama bulup buluşturup artı paraları falan kullanıp toparlıyacağım.. biraz daha sıkışacağım ama olsun ne yapıyım bebeğim için değer..yeterki sağlıklı sihatli hayırlı bir evlat nasip etsin Yüca Allahım.. umarım sende en kısa sürede yaptırırsın canım..,Allahım yardımcımız olsun hepimize

Son düzenleme:
tatlım aşılama öncesi tüplerine bakmadılar mı?ben bir kez hsg çektirdim,sol tüpümü tam görememişler laparoskopi yaptılar şükür açık çıktı ve ben sadece o gece özel oda parası 60 tl ödedim,27 haziranda laparoskopim yapıldı 2 ağustosta aşılama oldum,5000tlye yazık bitanem,tüp bebek olur o parayla

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar.. Dün 2. Aşılamam yapıldı..bakalım hayırlısı ne ise o olsun..hepiniz bütün isteyenler için dualarım sizlerle.. :) bu durumların nasıl olduğunu bildiğim için başka kimse sıkıntı çeksin istemiyorum..allahım herkese hayırlısını sağlıklısını versin inşallah... Buarada 2. Aşılaması tutanlar varsa aranızda anlatabilir misiniz neler yaşadınız?neler yaptınız?nasıl davrandınız falan..ben evdeyim yatıyorum bu sefer.. Haa çok umutlu muyum değilim..çünkü ilk aşılamamda inanılmaz yıkılmıştım ben yine öyle olmak istemiyorum doğrusu... Haberlerinizi bekliyorum.. Ona göre istatistik belirlicem kendime tutar tutmaz falan diye :) bide benim dün o spekulum denen alet girerken canım çok yandı..ve dr kendini kasarsan olmaz bak falan dedi.. Yine kafam karıştı o anlamda da .. dualarınızı eksik etmeyin...

Hayırlı olsun canım, hamileyım yazdıgın günleri de görürüz inş. bu ay içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…