- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.201
Ayy hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallahÇok şükür iyiyiz kızlar. Doğum sabah 9 gibi oldu da ben sayfaya girmeye vakit bulamadım. Bebişler yanımda bir sıkıntımız yok çok şükür. Emzirme işlemi ile uğraşıp duruyorum
Kiloları nasıldı canım bebişlerinHerkese teşekkür ederimdarısı gün sayanlara
Ayyyyy cok mutlu oldum yaÇok şükür iyiyiz kızlar. Doğum sabah 9 gibi oldu da ben sayfaya girmeye vakit bulamadım. Bebişler yanımda bir sıkıntımız yok çok şükür. Emzirme işlemi ile uğraşıp duruyorum
Hastanedeyim hala takip dedi dr. Nst de bu gün 1 defa sancım çıktı ama. Sancım bayaa azaldı. Şimdi saatte 2 defa oluyo ama öncekiler kadar şiddetli değil.emidaf000 canım nasıl oldun hastanede misin hala sancın azaldı mı
Allah analı babalı büyütsün inşallahÇok şükür iyiyiz kızlar. Doğum sabah 9 gibi oldu da ben sayfaya girmeye vakit bulamadım. Bebişler yanımda bir sıkıntımız yok çok şükür. Emzirme işlemi ile uğraşıp duruyorum
Haftasıyla uyumlular 2700&2800 boyları da 45 &46 Çok şükür. Maşallah sübhanallah berakallah. Rabbim size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Kiloları nasıldı canım bebişlerin
Sana ne dedi doktorun ne zaman geliyor bebişlerAyyyyy cok mutlu oldum yatebrik ederim cnmm sukur hersey iyimis emerler prensesleri Bende bebislerimi gormek icin artik gun sayiyorum boyle sizleri gordukce daha cok heyacanlaniyorum
Benimde dün perinatolog baktı biri 2554 diğeri 2450 olmuş. AMİN İNŞALLAH.Haftasıyla uyumlular 2700&2800 boyları da 45 &46 Çok şükür. Maşallah sübhanallah berakallah. Rabbim size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Temizlik yapmaya takat bulduysan doğum yakındır senin. Doğumdan önce enerji gelirmiş insanaBugün balkon ve koridor halımı yıkadım daha gelen giden yokBen böyle inat bebek görmedim. Önce kaç yıl rahme düşmedi şimdi rahimden çıkmıyo
Masallah kuzular ya kilolari superSana ne dedi doktorun ne zaman geliyor bebişler
Anladım canım istersen bunu da dene beki etki eder.Ben biogaia kullniyorum ama pek etkili dgl canim ya
Canım bize sağlık ocağı kontrolünde verdiler ilacı direk satın almadan. Devit verdilerD vitaminine 15 günlükken başla dedi de buna ne zaman başlayacagım unuttum.
Sahi kızlar d vitamini ne kullanıyorsunuz?
İçinde paraben varmış onun canım yaCanım bize sağlık ocağı kontrolünde verdiler ilacı direk satın almadan. Devit verdiler
15 günlükken başlanıyormuş zaten canım büyük ihtimalle verir yarınBana d vitamini vermedi canim yarin kontrolumuz var 12 gunluk olcaz yarin belki yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?