Haziran ve temmuzda tüpbebeği tutanlar,şimdi ne yapıyoruz

yeda

hayırlı sağlıklı minikler
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
198
0
46
Aydın
2012 mart-nisan tüpbebek anneleri öncelikle hayırlı olsun,keselerin görünmesine az kaldı.çok heyecanlıyım.bir de kalp atışları duyulacakmış acaba o ne zaman bilen var mı

2012 mart-nisan tüpbebek anneleri öncelikle hayırlı olsun,keselerin görünmesine az kaldı.çok heyecanlıyım.bir de kalp atışları duyulacakmış acaba o ne zaman bilen var mı

ben 4 temmuzda sonucumu öğrendim.Kan değerleri 1500 ü bulunca Dr a gidecekmişiz sanırım.Ben de çok heyecanlıyım.Umarım herşey yolunda gider:)Kalp atışı 8. hafta diye biliyorum.

Hayırlı osun allah kucağına almayı nasip etsin.bende 28 haziranda öğrendim 4 gün sonra değer yükseldimi diye baktık.şimdide 12 temmuz gibi keseleri yada keseyi görmeyi gitcez acaba geç mi

Hayırlı osun allah kucağına almayı nasip etsin.bende 28 haziranda öğrendim 4 gün sonra değer yükseldimi diye baktık.şimdide 12 temmuz gibi keseleri yada keseyi görmeyi gitcez acaba geç mi

Zannetmiyorum ancak herhalde.Dediğim gibi değer 1500lere varınca idiliyomuş zaten ...Sana da hayırlı olsun

Merhaba bende aynı dönemdeyim şuan.15inde tekrar tahlil yaptırıp kese için gidicez inşallah.Bir sorum olacak kızlar.Ara ara kasıklarda ağrı batma gibi bişeyler oluyormu sizde?Bir de akıntı?Acaba bendemi oluyor sadece merak ettim.

benmde 11 temmuzda kese için gitmem gerekiyor.(ben senden 4 gün önceym sanırım) batmalar bendede oluyordu bu arada 3- 4 gün oldu geçeli.akıntıda aynen oluyor ama benm ilaçtan sanırım crinone vaginal jel kullanıyorum o ilaçta çok akıntı yapıyor gibi

Akıntı olup olamdığını anlayamıyorum,çünkü progestan fitil kullanıyorum.O mutlaka akıyo o yüzden anlaşılmıyor.Batma arada oluyo,adet ağrısı gibi de oluyo.Bende yarın 4. kan testimi yaptıracağım.bakalım hayırlısı inş.

Merhaba taze anne adayları bende haziran 29 da öğrendim hamile oldugumu bu cuma günü gitmeyi düşünüyoruz dr. keseyi görmek için Allahım hepimize sağlıkla sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş...

amin.ne güzel ben 25 haziranda öğrenmştm.kese için geç kaldık. doktorum kaldı çünkü tatile çıktık.çok merak ediyorum.belki 2 tane olabilir hayırlısı olsun bakalım

slm bugün 4. kan testimi yaptım 3249 çıktı.perşembe ya da cuma kese için Dr. gitcem.4 temmuzdu test tarihim görünür değil mi?

slm bugün 4. kan testimi yaptım 3249 çıktı.perşembe ya da cuma kese için Dr. gitcem.4 temmuzdu test tarihim görünür değil mi?

Cnm değerin 200 lerin üzerine çıkarsa alttan muayenede görülebilir diye biliyorum.6000 lerdede ultrasonla karından görülüyor sanırım.Öyle biliyorum.Hayırlısı olsun inşallah görürsün.

amin.ne güzel ben 25 haziranda öğrenmştm.kese için geç kaldık. doktorum kaldı çünkü tatile çıktık.çok merak ediyorum.belki 2 tane olabilir hayırlısı olsun bakalım

bende henüz keseyi falan görmedim canım dr. biraz daha bekleyelim dedi cuma günü allah izin verirse bakacagız artık bende heyecanlıyım benimde 2 olabilirmiş kısmet artık olsunda hayırlısıyla Allahım sağlıklı sıhhatli hepimizin bebişini kucaklarımıza almayı nasip etsin inş...

hepinizin bebişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar:) bende ağustosta ilk tüp bebek denemesini yaptırcam. çok heycanlıyım. sizler hangi merkezlerde yaptırdınız acaba? çok zor bir seçim. yardımcı olur musunuz?:44::44:

merkez seçmek gerçekten çok zor bende çok araştırdım en son ailemin yanında konya eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım çok memnun kaldım hem doktorumdan hem bütün çalışanlardan ilk denememdi tuttu çok şükür Allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin inş.

11 temmzda 3249 çıktı ya hani ,15 inde 6000 e ulaşmış olmz mı?yani görünmez mi o zmn kesesi.Beni hemşire o şekilde yönlendiridi.Anlamadım ben şimdi...

ben sadece duymuştum bir de katlanarak artıyormuş.hemşirenin dediği doğrudur.hadi bakalım hayırlısı

hayırlısıyla tutar inş.ben antalya tüpbbek merkezinde yaptırdm kemal bey

Yeda keseye baktırdın mı cnm.Göründümü kesecik.Merak ettim.Bende bu cumartesi gidicem.İnşallah bir sorun çıkmaz.Cnm bir de bişi sorucaktım.Test yaptığım günlerde (transferin 11.13.15. günlerinde) hafif ağrılarım oluyordu.Sanki bebeğimi hissediyordum.Ama bu hafta ağrı filan hissetmedim.Sadece belim ağrıyor.Bu normalmi acaba?Sende nasıl oldu?Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

11 temmzda 3249 çıktı ya hani ,15 inde 6000 e ulaşmış olmz mı?yani görünmez mi o zmn kesesi.Beni hemşire o şekilde yönlendiridi.Anlamadım ben şimdi...

Canım 13 temmuzda değerin iki katına yani 6400 lere çıkar.15 indede 12 binlere çıkar.Çok iyi bir değer.Görünür tabiki.Sen gönül rahatlığıyla git.İnşallah hayırlı haberlerle gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…