2012 mart-nisan tüpbebek anneleri öncelikle hayırlı olsun,keselerin görünmesine az kaldı.çok heyecanlıyım.bir de kalp atışları duyulacakmış acaba o ne zaman bilen var mı
Hayırlı osun allah kucağına almayı nasip etsin.bende 28 haziranda öğrendim 4 gün sonra değer yükseldimi diye baktık.şimdide 12 temmuz gibi keseleri yada keseyi görmeyi gitcez acaba geç mi
merhaba bende aynı dönemdeyim şuan.15inde tekrar tahlil yaptırıp kese için gidicez inşallah.bir sorum olacak kızlar.ara ara kasıklarda ağrı batma gibi bişeyler oluyormu sizde?bir de akıntı?acaba bendemi oluyor sadece merak ettim.
Akıntı olup olamdığını anlayamıyorum,çünkü progestan fitil kullanıyorum.O mutlaka akıyo o yüzden anlaşılmıyor.Batma arada oluyo,adet ağrısı gibi de oluyo.Bende yarın 4. kan testimi yaptıracağım.bakalım hayırlısı inş.Merhaba bende aynı dönemdeyim şuan.15inde tekrar tahlil yaptırıp kese için gidicez inşallah.Bir sorum olacak kızlar.Ara ara kasıklarda ağrı batma gibi bişeyler oluyormu sizde?Bir de akıntı?Acaba bendemi oluyor sadece merak ettim.
Merhaba taze anne adayları bende haziran 29 da öğrendim hamile oldugumubu cuma günü gitmeyi düşünüyoruz dr. keseyi görmek için Allahım hepimize sağlıkla sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş...
slm bugün 4. kan testimi yaptım 3249 çıktı.perşembe ya da cuma kese için Dr. gitcem.4 temmuzdu test tarihim görünür değil mi?
amin.ne güzel ben 25 haziranda öğrenmştm.kese için geç kaldık. doktorum kaldı çünkü tatile çıktık.çok merak ediyorum.belki 2 tane olabilir hayırlısı olsun bakalım
slm bugün 4. kan testimi yaptım 3249 çıktı.perşembe ya da cuma kese için Dr. gitcem.4 temmuzdu test tarihim görünür değil mi?
6000lerde görünüyor diyorlar ama bilmiyorum
hepinizin bebişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar:) bende ağustosta ilk tüp bebek denemesini yaptırcam. çok heycanlıyım. sizler hangi merkezlerde yaptırdınız acaba? çok zor bir seçim. yardımcı olur musunuz?:44::44:
11 temmzda 3249 çıktı ya hani ,15 inde 6000 e ulaşmış olmz mı?yani görünmez mi o zmn kesesi.Beni hemşire o şekilde yönlendiridi.Anlamadım ben şimdi...
hepinizin bebişleriniz hayırlı olsun arkadaşlar:) bende ağustosta ilk tüp bebek denemesini yaptırcam. çok heycanlıyım. sizler hangi merkezlerde yaptırdınız acaba? çok zor bir seçim. yardımcı olur musunuz?:44::44:
11 temmzda 3249 çıktı ya hani ,15 inde 6000 e ulaşmış olmz mı?yani görünmez mi o zmn kesesi.Beni hemşire o şekilde yönlendiridi.Anlamadım ben şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?