Canım 13 temmuzda değerin iki katına yani 6400 lere çıkar.15 indede 12 binlere çıkar.Çok iyi bir değer.Görünür tabiki.Sen gönül rahatlığıyla git.İnşallah hayırlı haberlerle gel.
Merhaba arkadaşlar benimde 21 haziranda transferim gerçekleşti ALLAHIMA çok şükür 1. denememde hamile kaldım ama hala inanamyorum 7 sene boyunca bu günleri bekledim şu anda 6- 3 günlük olduk şimdi ayın 20 sini bekliyoruz kese ve kalp atışı için kaç haftalıkken duyuluyo acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim 7 haftalık olucaz ozaman duyulurmu acaba çok merak ediyorum ALLAH hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH....
Hayırlı olsn:)Benim 5+2 günlük bugün keseyi gördüm.6+5 te yine gidicem dr.a kalp atışı duyulacak.Seninde bence duyulur şimdi.
Merhaba arkadaşlar benimde 21 haziranda transferim gerçekleşti ALLAHIMA çok şükür 1. denememde hamile kaldım ama hala inanamyorum 7 sene boyunca bu günleri bekledim şu anda 6- 3 günlük olduk şimdi ayın 20 sini bekliyoruz kese ve kalp atışı için kaç haftalıkken duyuluyo acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim 7 haftalık olucaz ozaman duyulurmu acaba çok merak ediyorum ALLAH hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH....
Hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş...ben dün gittim dr. 6+1 günlüktü sadece keselerimiz gördük ikizmişşş 10 gün sonrada kalp atışlarını duyacagız Allah izin verirse .. benimde 8 yıl olmuştu çok şükür kavuştuk bebişlerimize Allahım isteyen herkese nasip eder inş...
Canım çok pardon yaa yanlış yazmışım yazıyı dün 5-3 günlüktük bugün 5-4 günlük olduk aramızda 1 gün var arkadaşım siz keseyi görmüşsnüz ne güzel beni ayın 20 sinde çağırdılar kese ve kalp atışını duymaya çarşambayı bekliyorum ozaman 6- 1 günlük olcaz duyarmıyım acaba çok merak ediyorum birde sana kaç embiriyo transfer edildi bana 2 tane kaç tane tuttu bakalım görcez hayırlısı..
Sağol arkadaşım seninde hayırlı olsun inşallah ne güzel bişeydir seneler sonra ikiz bebeklerin olması sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın inşş..banada 2 tane embryo trnsfr edildi bende çok merak ediyorum acaba kaçtane çarşamba günü belli olucak sağlıklı olsunlarda 1.2.3 de razıyım ben hayırlısı inşallah ....
Arkadaşlar 4 gün önce kesem göründü.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorum.Ama o kadar korkuyorumki!2.denememde kalp atışlarını duyamadığımız için düşük yapmıştım.Bu yüzden yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum.Ve hiç bir hamilelik belirtiside yok.Biliyorum herkezte belirtiler olmayabiliyormuş ama sanki belirtim olursa bebeğimi hissedecekmişim gibi geliyor.Şu an yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyorum.Bu çok kötü birşey.Kızlar sizde hamilelik belirtileri başladımı?
Arkadaşlar 4 gün önce kesem göründü.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorum.Ama o kadar korkuyorumki!2.denememde kalp atışlarını duyamadığımız için düşük yapmıştım.Bu yüzden yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum.Ve hiç bir hamilelik belirtiside yok.Biliyorum herkezte belirtiler olmayabiliyormuş ama sanki belirtim olursa bebeğimi hissedecekmişim gibi geliyor.Şu an yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyorum.Bu çok kötü birşey.Kızlar sizde hamilelik belirtileri başladımı?
canım korkma güzel düşün herşey güzel olsun bende henüz kalp atışlarını görmedim bebişlerimin ve bendede hiç belirti yok sadece halsizlik var o kadar ama inanıyorum ki benimle birlikteler ve beni bırakmayacaklar sende böyle düşün emiii
bende de hiçbi belirti yok bende korkmuyo değilm..üstelik daha keseyi bile görmedim..ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..Allah ım hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize..
:18: Merhaba arkadaşlar.. bugün 6+1 günlük olduk sabah dr gittik keseyi görmeye gördük ama kalp atışını duyamadık dr haftaya çağırdı bu normalmidir geç duyulabilirmi sizler kaç haftalıkken duydunuz korkmaya başladım cevabınızı bekliyorum:18:
:18: Merhaba arkadaşlar.. bugün 6+1 günlük olduk sabah dr gittik keseyi görmeye gördük ama kalp atışını duyamadık dr haftaya çağırdı bu normalmidir geç duyulabilirmi sizler kaç haftalıkken duydunuz korkmaya başladım cevabınızı bekliyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?