Haziran ve temmuzda tüpbebeği tutanlar,şimdi ne yapıyoruz

Canım 13 temmuzda değerin iki katına yani 6400 lere çıkar.15 indede 12 binlere çıkar.Çok iyi bir değer.Görünür tabiki.Sen gönül rahatlığıyla git.İnşallah hayırlı haberlerle gel.

herkese merhaba.Bugün keseciği gördüm:) Karnımdan ultrasonla baktı.daha çok küçük dedi.Yanında kan pıhtısı var dedi.İstirahat etmen gerekiyo dedi.Progestan ftil kullanıyodum8 saatte bir,onu 2 şer adet kullan dedi ama Ankaradaki hemşirelerle görüştüm,1 tane al dediler.Yok karnımdan bakarsa dr herhalde küçük görünürmüş kese öyle dediler.25 inde bir daha gidicem herhalde o zmn kalp atışı duyulmuş olur.Bakalım herşeyin hayırlısı....

Merhaba arkadaşlar benimde 21 haziranda transferim gerçeklşti ALLAHA çok şükür 1. denememde hamile kaldım ama hala inanamıyorum 7 sene boyunca hiç yaşamadım bu duyguları çok mutluyum şimdide ayın 20 sini bekliyorum kese ve kalp atışını duymak için kaç haftalıkken duyuluyo acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim 6-3 günlük olduk şimdi ALLAH hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH....

Merhaba arkadaşlar benimde 21 haziranda transferim gerçekleşti ALLAHIMA çok şükür 1. denememde hamile kaldım ama hala inanamyorum 7 sene boyunca bu günleri bekledim şu anda 6- 3 günlük olduk şimdi ayın 20 sini bekliyoruz kese ve kalp atışı için kaç haftalıkken duyuluyo acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim 7 haftalık olucaz ozaman duyulurmu acaba çok merak ediyorum ALLAH hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH....

Hayırlı olsn:)Benim 5+2 günlük bugün keseyi gördüm.6+5 te yine gidicem dr.a kalp atışı duyulacak.Seninde bence duyulur şimdi.

Hayırlı olsn:)Benim 5+2 günlük bugün keseyi gördüm.6+5 te yine gidicem dr.a kalp atışı duyulacak.Seninde bence duyulur şimdi.

Canım çok pardon yaa yanlış yazmışım yazıyı dün 5-3 günlüktük bugün 5-4 günlük olduk aramızda 1 gün var arkadaşım siz keseyi görmüşsnüz ne güzel beni ayın 20 sinde çağırdılar kese ve kalp atışını duymaya çarşambayı bekliyorum ozaman 6- 1 günlük olcaz duyarmıyım acaba çok merak ediyorum birde sana kaç embiriyo transfer edildi bana 2 tane kaç tane tuttu bakalım görcez hayırlısı..

Hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inş... ben dün gittim dr. 6+1 günlüktü sadece keselerimiz gördük ikizmişşş 10 gün sonrada kalp atışlarını duyacagız Allah izin verirse.. benimde 8 yıl olmuştu çok şükür kavuştuk bebişlerimize Allahım isteyen herkese nasip eder inş...

Sağol arkadaşım seninde hayırlı olsun inşallah ne güzel bişeydir seneler sonra ikiz bebeklerin olması sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın inşş..banada 2 tane embryo trnsfr edildi bende çok merak ediyorum acaba kaçtane çarşamba günü belli olucak sağlıklı olsunlarda 1.2.3 de razıyım ben hayırlısı inşallah ....

merhaba arkadaşlar benmde 6haftalık 3günlükmüş.alllaha şükür ikiz olduğunu öğrendik 6 haftalıkken.keseleri gördük eşimde yanımdaydı.en güzelide kalp atışını gördüm.doktor gösterdi küçük bir yer hızlı hızlı büyüyüp küçülüyordu.hiç aklımadan çıkmıyor görüntü.bir 10 gün sonrada kalp sesini duymak için gideceğiz inş.rabbim ikisinide korusun sağlıklı hayırlı bir şekilde bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin.sizlerinde inş. kucağıjınıza almayı nasip etsin inş. sağlıklı bir şekilde

Bana 1 tane yerleştirimişti.Kan değerinden az da olsa anlarsın ikiz mi değil mi diye.Benimde ilk hamileliğim olduğu için ne ne zaman duyulur çok bilmiyorum.Burda okuduğum kadarıyla kalp atışını duyanda oluyomuş,duymayanda.Bekleyip görmek lazım..:)

Arkadaşlar 4 gün önce kesem göründü.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorum.Ama o kadar korkuyorumki!2.denememde kalp atışlarını duyamadığımız için düşük yapmıştım.Bu yüzden yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum.Ve hiç bir hamilelik belirtiside yok.Biliyorum herkezte belirtiler olmayabiliyormuş ama sanki belirtim olursa bebeğimi hissedecekmişim gibi geliyor.Şu an yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyorum.Bu çok kötü birşey.Kızlar sizde hamilelik belirtileri başladımı?

amin canım tşk. ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. çok güzel bir duygu buu..senin bebişinde hayırlı olsun canım ssağlkıla kucagınada almayı nasip etsin Allahım...

canım korkma güzel düşün herşey güzel olsun bende henüz kalp atışlarını görmedim bebişlerimin ve bendede hiç belirti yok sadece halsizlik var o kadar ama inanıyorum ki benimle birlikteler ve beni bırakmayacaklar sende böyle düşün emiii

merhaba arkadaşlar...benimde ilk tedavimde tuttu çok şükür..6 temmuzda transfer olmuştum şimdi haftaya keseyi görmek için gidicem...Allah cümle isteyenlere nasip etsin bizede sağlıklı hamilelik ve bebekler nasip etsin..

bende de hiçbi belirti yok bende korkmuyo değilm..üstelik daha keseyi bile görmedim..ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..Allah ım hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize..

:18: Merhaba arkadaşlar.. bugün 6+1 günlük olduk sabah dr gittik keseyi görmeye gördük ama kalp atışını duyamadık dr haftaya çağırdı bu normalmidir geç duyulabilirmi sizler kaç haftalıkken duydunuz korkmaya başladım cevabınızı bekliyorum:18:

Uhde tşk ederim.İnşallah bende iyi düşünmeye çalışıyorum.Bazen bende öyle hissediyorum.İnşallah hayırlısıyla herşey güzel olsun.

bende de hiçbi belirti yok bende korkmuyo değilm..üstelik daha keseyi bile görmedim..ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..Allah ım hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah cümlemize..

O korku hep var içimizde.Bir adımı başarıyla geçsek diğer adım için endişeleniyoruz hep.İnşallah hayırlısıyla keseyi görürsün kalp atışlarınıda.Hepimiz için hayırlısı olsun.

Cnm kalp atışlarının haftaları kişiden kişiye değişiyor sanırım.7 ve 8. haftalarda özellikle 8.haftada kesin görülüyor diye biliyorum.İçini ferah tut.Daha zamanın var.İnşallah hayırlısıyla görürsün.

bende 6 haftalıkken gittiğimde kalp atışını gördük ama duymadık.doktor 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız demişti.üzülme sabret bir aksilik yok inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…