Hazirana kadar benimle zayıflamak isteyenleri bekliyoruum

zayifkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
45
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim sağlıklı beslenmeye başlayalı 1 hafta oldu ve 3 kilo gitti şimdiden ve de Hazirana kadar en az 7 kilo daha gitmesi lazim benimle 3 3-5 ay diyet yapmak isteyen var mi bu yolculukta kısıtlı zamanı olup bana eşlik etmek isteyen varsa çok memnun olurum.

ben varım kızkardeşimin düğünü var o zamana kadar 56 olmak istiyom ama seninki azmış benim bi 10 kilo felan
ismim ayşe
yaşım 26
boy 1.55
hedef 56
şimdiki kilom 66.300
sence verirmiyim bugün regli ıldum ama ipin ucunu kaçırmadan bi verseydim hazirana kadar....

merhaba kızlar bende varım adım merve 21 yasındayım.1.60 boyundayım.63 kıloyum kızlar ılk etapta 59 a dusmek ıstıyorum.sonra 55 ıstıyorum bakalım.inşallah hepımız ıstedıgımız kılolara ulasırız.

Son düzenleme:

merhaba ayse ya benim de 10 olursa süper olur valla ondan 10 diyelim 10 olsun :)
Bence cok rahat verirsin yani yediklerine dikkat ederek ama hani regl doneminde canin tatli cektiginde meyve ye ben gecen hafta oyle yapmistiim :)

merhaba merve bu arada benim adim da selin,inşallah düşeriz hepimiz yaza kadar burdan düşecegimize inaniyorum ben bakalim.Sen basladin mii diyete ?

merhaba merve bu arada benim adim da selin,inşallah düşeriz hepimiz yaza kadar burdan düşecegimize inaniyorum ben bakalim.Sen basladin mii diyete ?

memnun oldum selinciğim.inşallah canım.inanırsak olur.aslında belirli yaptığım diyet yok az yiyorum.2 haftadır dikkat ediyorum 2 kilo verdim.

ben de canim memnun oldum,aynı şekilde benim de belirli bir programım yok ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,spor yapabiliyor musun peki?

slm cnm bende hazırana kadar zayıflamalıyımmmm

şekerr boy 160 malesef kilo 76 gidermi bunlar her sabah 1 saat tempolu yürüyrm yatarkende elma sirkesi içiyrm 78 dm 2 kg verdm 2 haftada

ben su çizelgeyi beceremedımm

merhaba ayse ya benim de 10 olursa süper olur valla ondan 10 diyelim 10 olsun :)
Bence cok rahat verirsin yani yediklerine dikkat ederek ama hani regl doneminde canin tatli cektiginde meyve ye ben gecen hafta oyle yapmistiim :)

meraba canım memnun oldum
ben çok zor kilo verme gibi sorunum var ama geçen sene azmedip vermiştim
şöyle söyleim ben hipotirot hastasıyım üstelik pko (yani polikistir over senromu var )ikisi bi oldumu hayli zor oluyor
valla canım tatlıyı çok istedi evde lokum vardı 2 indirdim mideye ama yinede dikkat edip yürüyüş tam 1 saat yürüyom
kızartma makarna pilav hamur işine ağırlık vermiyom
allahım inşallah kurtulurız bu kilolardan

1 saat yürüyorum.günde 100 mekik çekiyorum bu kadar yani

ay cok guzelmis,ben de dvd den basladim yeni bakaliim ise yaramaya basladi :)

slm cnm bende hazırana kadar zayıflamalıyımmmm

merhaba pınar memnun oldum hiç dert etme kilonu bence istersek yapabiliriz önemli olan destek ve inanç , ne güzel zayıflamaya başlamışssın sonu da gelir merak etme :)

evet haklısın senin işin de zor ama olsun istedik mi her zorluğun üstesinden geliriz emin ol bak ne guzel gecen sene vermişsiin,ve günde 1 saat yürürsen kim durabilir önünde :)
kurtuluruz inşallah bence de, eğer motivasyon olsun istersen Doğa Rutkay'ın zayıflama hikayesini ekledim,baya güzel motive ediyor insanı.
Ve bu arada geçen sene nasıl ve kaç kilo vermiştiin
Diyet listem / Haber Konseyi

Selam..Bende sitenin eski takipcilerdenim..Eskiden uyeydimde ama cooook uzun zaman giremedim..Yeniden uye oldum..
Benimde Haziran 15'e kadar 10 yada 15 kilo vermem gerek
Benimde yaş 26
boy 1.55
hedef 55
şimdiki kilom 65.500 (Bu sabaha kadar 64.200 idi (( )

Kizlar yardim edin yaaa...Benim haziran'da dugunum var..O gelinlige incecik girmek istiyorum..1 haftadir hergun diyete baslayip aksam birakiyorum ((
Kisaca kendimden bahsedeyim size..Azcik azcik..

Ben 2010 yilinda 80 kiloydum..KK ile o zaman tanistim..elma diyeti diye birsey okudum..Elmayi da zaten cok sevdigimden baslayayim dedim..Ama 3 gun sonra eski sevgilimin annesi ve kendisinin baskilari yuzunden biraktim..Sonra bir ilac kullandim..ve 1 ayda (mevsim gecisinin etkisiyle sanirim) 12 kilo verdim.. :)) oldum mu ben 68 kilo..o gunden sonra ara ara aldim mi bimiyorum ama aldim sanirsam ..2010 sonlarina dogru sevgilimden ayrildim..o sira da aldim evet.. ne kadar sikiyorduysa artik beni ana-ogul :)
2011 Nisan ayinda Turkmenistan'a geldim (is icabi) Neyse tabi ben yine 70-75 gidiyorum..Nisanda buralar 45-50 derece sicaklik ..insan yemek yiyemiyor..Birde duzenli bir yasamin yok..oyle boyle zayiflamaya basladim..(sicaklardan oturu bol bol su iciyordum ki heralde ondan)neyse burda biriyle tanistim ve ocak ayinda Turkiye'ye geldik nikahimizi kiydik..Bana herkez zayiflamissin derken onun ailesi biraz kilolu sanki gozleriyle baktilar..(Birazi kendim diyorum icimi ilitmak icin..)Anlyacaginiz benim bu kilolari Turkiye ye gidene kadar vermem gerek.. Hos saolsun esim beni senin kilolarin rahatsiz etmiyor diyor her seferinde ama ..Olsun..Eminim yazilip gitmedigim spor salonlari ve 2.guna tasiyamadigim diyetlerden sonra bakti bende irade yok oda beni avutuyor (
Kizlar yardim edin..Burayi okuyup motive oluyorum hergun..Bugunde diyete basladim..Bu arada o ilaci tekrar siparis ettim ve getirttim Tirkiyeden ama hic kullanasim yok..( saglikli zayiflamak istiyorum..

Arkadaslar desteginise cok ihtiyaci olan biri olarak yazdim tum samimiyetimle..Bizi bizden baskasi anlamaz heralde ..opuyorum hepinizi..

Öncelikle merhaba çok memnun oldum tanıştığımıza ve bu samimi açıklaman beni çok sevindirdi gerçekten.
Ben de önceleri öyleydim hep başlardım sonra bırakırdım ve ne zaman bir şey düşünsem önce zayıflayayım bi derdim.
Daha sonra ailemdekiler benim kilo özellikle halalarim,o yüzden gen yapım kilo almaya müsait ben de korktum dur dedim kendi kendime nereye gidicek bu böyle?
Haziranın 25 inde de tatile gidcem o yüzden 12 Marttan beri düzenli bir şekilde başladım.
Sadece şöyle düşün,aynaya baktığındaki halinden yakınmaktan sıkılmadın mı ya da çevrende incecik insanlar gördüğünde ben de onlar gibi olabilsem demedin mi hiç?
Bu yüzden bence savaşmalıyız her ne olursa olsun ve sadece diyet demeyelim buna çünkü sağlıklı beslenme yaşam biçimi oluyor.
Ben eskiden diyet yapardım hep aç kalırdım şimdi ise tam 6-7 öğün yiyorum ve hepsinde azar azar yiyip gayet doyuyorum gereçekten en başlarda zor oluyor çünkü ben tatlı çok severdim ama kafama koydum dedim bu kilolar gidicek hazirana kadar.Okula gitmeme rağmen yemeğimi yanımda götürüyorum.Elmamı ara öğünümü de .
Ve şöyle düşün bence o kadar kiloyu verdiysen tekrar niye veremeyesin ki,biz hepimiz burda birbirmize destek olmak için burdayız.
Ben de önce okudum her şeyi bu sitede zaten sonra karar verdim iyi ki bu site var.
Ve ben senin yapabilceğini biliyorum çünkü önceden de yapmışsın ve bu kadar samimiysen kilolar da yavaş yavaş gider güven bana :)
Ve ben kullandığın ilaci merak ettim ne kullanmıştın ve ne kadar sürede kaç kilo verdirdi?
Ben extra jel kullanmıştım ama sonra kilo alinca hicbir işe yaramadi o yuzden su anda hicbir sey olmadan yapıyorum.
Unutma ki şunu çevremizdekiler bizi üzmemek için hep avutmaya çalışır benim de çevrem öyle kendimi incecik sanıyorum laflarıyla :)

kızlar nabtınız bugün?
sabahleyin yarım simit 2 şekersiz çay içtim
akşam patates yemeği ve bakla yemeği yedim.
sizce nasl

kızlar okadar uzun uzunnn yazmıştım gödermedi üyelik yok diye ya hayret bişey
sinir etti bu kk son zamanlar
bugün sabah kavaltım
2b.açık çay
1dl.kepekli ekmek kk peynir biraz yoğurt domates salatalık
ara.form çayım
1tanede elma
öğlen koca bakla küçük porsiyon
ara form çayım
2bardak açık çay
akşam karışık 1 tabak salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…