ben varım kızkardeşimin düğünü var o zamana kadar 56 olmak istiyom ama seninki azmış benim bi 10 kilo felan
ismim ayşe
yaşım 26
boy 1.55
hedef 56
şimdiki kilom 66.300
sence verirmiyim bugün regli ıldum ama ipin ucunu kaçırmadan bi verseydim hazirana kadar....
merhaba kızlar bende varım adım merve 21 yasındayım.1.60 boyundayım.63 kıloyum kızlar ılk etapta 59 a dusmek ıstıyorum.sonra 55 ıstıyorum bakalım.inşallah hepımız ıstedıgımız kılolara ulasırız.
merhaba merve bu arada benim adim da selin,inşallah düşeriz hepimiz yaza kadar burdan düşecegimize inaniyorum ben bakalim.Sen basladin mii diyete ?
ben de canim memnun oldum,aynı şekilde benim de belirli bir programım yok ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,spor yapabiliyor musun peki?
slm cnm bende hazırana kadar zayıflamalıyımmmm
şekerr boy 160 malesef kilo 76 gidermi bunlar her sabah 1 saat tempolu yürüyrm yatarkende elma sirkesi içiyrm 78 dm 2 kg verdm 2 haftada
süper vermişsin.sakın bırakma.elma sirkesi işe yarıyor.çizelgeyi http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burdan yapabilirsin.
merhaba ayse ya benim de 10 olursa süper olur valla ondan 10 diyelim 10 olsun :)
Bence cok rahat verirsin yani yediklerine dikkat ederek ama hani regl doneminde canin tatli cektiginde meyve ye ben gecen hafta oyle yapmistiim :)
1 saat yürüyorum.günde 100 mekik çekiyorum bu kadar yani
slm cnm bende hazırana kadar zayıflamalıyımmmm
meraba canım memnun oldum
ben çok zor kilo verme gibi sorunum var ama geçen sene azmedip vermiştim
şöyle söyleim ben hipotirot hastasıyım üstelik pko (yani polikistir over senromu var )ikisi bi oldumu hayli zor oluyor
valla canım tatlıyı çok istedi evde lokum vardı 2 indirdim mideye ama yinede dikkat edip yürüyüş tam 1 saat yürüyom
kızartma makarna pilav hamur işine ağırlık vermiyom
allahım inşallah kurtulurız bu kilolardan
ben varım kızkardeşimin düğünü var o zamana kadar 56 olmak istiyom ama seninki azmış benim bi 10 kilo felan
ismim ayşe
yaşım 26
boy 1.55
hedef 56
şimdiki kilom 66.300
sence verirmiyim bugün regli ıldum ama ipin ucunu kaçırmadan bi verseydim hazirana kadar....
Selam..Bende sitenin eski takipcilerdenim..Eskiden uyeydimde ama cooook uzun zaman giremedim..Yeniden uye oldum..
Benimde Haziran 15'e kadar 10 yada 15 kilo vermem gerek
Benimde yaş 26
boy 1.55
hedef 55
şimdiki kilom 65.500 (Bu sabaha kadar 64.200 idi(( )
Kizlar yardim edin yaaa...Benim haziran'da dugunum var..O gelinlige incecik girmek istiyorum..1 haftadir hergun diyete baslayip aksam birakiyorum((
Kisaca kendimden bahsedeyim size..Azcik azcik..
Ben 2010 yilinda 80 kiloydum..KK ile o zaman tanistim..elma diyeti diye birsey okudum..Elmayi da zaten cok sevdigimden baslayayim dedim..Ama 3 gun sonra eski sevgilimin annesi ve kendisinin baskilari yuzunden biraktim..Sonra bir ilac kullandim..ve 1 ayda (mevsim gecisinin etkisiyle sanirim) 12 kilo verdim.. :)) oldum mu ben 68 kilo..o gunden sonra ara ara aldim mi bimiyorum ama aldim sanirsam ..2010 sonlarina dogru sevgilimden ayrildim..o sira da aldim evet..ne kadar sikiyorduysa artik beni ana-ogul :)
2011 Nisan ayinda Turkmenistan'a geldim (is icabi) Neyse tabi ben yine 70-75 gidiyorum..Nisanda buralar 45-50 derece sicaklik ..insan yemek yiyemiyor..Birde duzenli bir yasamin yok..oyle boyle zayiflamaya basladim..(sicaklardan oturu bol bol su iciyordum ki heralde ondan)neyse burda biriyle tanistim ve ocak ayinda Turkiye'ye geldik nikahimizi kiydik..Bana herkez zayiflamissin derken onun ailesi biraz kilolu sanki gozleriyle baktilar..(Birazi kendim diyorum icimi ilitmak icin..)Anlyacaginiz benim bu kilolari Turkiye ye gidene kadar vermem gerek..Hos saolsun esim beni senin kilolarin rahatsiz etmiyor diyor her seferinde ama ..Olsun..Eminim yazilip gitmedigim spor salonlari ve 2.guna tasiyamadigim diyetlerden sonra bakti bende irade yok oda beni avutuyor (
Kizlar yardim edin..Burayi okuyup motive oluyorum hergun..Bugunde diyete basladim..Bu arada o ilaci tekrar siparis ettim ve getirttim Tirkiyeden ama hic kullanasim yok..( saglikli zayiflamak istiyorum..
Arkadaslar desteginise cok ihtiyaci olan biri olarak yazdim tum samimiyetimle..Bizi bizden baskasi anlamaz heralde ..opuyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?