Hazirana kadar benimle zayıflamak isteyenleri bekliyoruum

kızlar nabtınız bugün?
sabahleyin yarım simit 2 şekersiz çay içtim
akşam patates yemeği ve bakla yemeği yedim.
sizce nasl

çok az yemişşin çok güzel hiç acıkmadın mıı?
ben de 6 öğün yedim hep öyle yapıyorum ama azar azar yedim ve 40 dakika yuruyup pilates yaptım bugun için

süper menü

zayıfkız hoşgeldin nasılsın
bugün eltime gitti hamur kızartmış bana ye dedi bende dedim ben şimdi yemem cumadan sonra dedim sen yede kilo al dedim
zaten regliliyi bi de hamur kızartmasımı yim demi canım
sabaki 1 saatlik yürüşüm boşa gider ozmana dedim
canım benim albümde 59 kiloluk halim var bi baksana nasıl yakışmşmı allahım 60 bi düşseydim

çok az yemişşin çok güzel hiç acıkmadın mıı?
ben de 6 öğün yedim hep öyle yapıyorum ama azar azar yedim ve 40 dakika yuruyup pilates yaptım bugun için

yok acıkmadım.ben 2 öğünden fazla yiyemiyorum ben.ne güzel ya pilatese bende başlasam keşke

bugün sendemi bakla yedin canım
bu arada hoş geldinn

hoşbulduk canım.evet baklayı çok seviyorum.

teşekkür ederim canim iyiyim sen nasilsin?
cok iyi yapmissin canim sonra kilo verince yaşadıgın mutlulugu bi tanecik hamurun elinden almasına izin verme :)
aa ama bakamıyorum ki özel mesaj olarak yollasana bana çünkü albümlere yeni üye oldugum için bakamıyorum daha
Ve de 1 saatlık yuruyus ay cok guzelmıs tebrık ederim :)

yok acıkmadım.ben 2 öğünden fazla yiyemiyorum ben.ne güzel ya pilatese bende başlasam keşke

ay ne güzel canim ben de evde yaptim sen gun boyu evde misin sen de yapabilirsin aslinda istedigin zaman.

Canim bende cok memnun oldum :)) Aynaya baktigimda goruntume soylediklerimi duysan sasarsin..Bildigim tum kotu seyleri soyluyorum ..Bide ustune oturup zirliyorum..En kotusu de pantalon falan giydigimdeki goruntum..Zaten benim goguslerimde kocaman..O ayri dert zaten...( Aslinda hic bu kadar sorun etmemistim..Yani etmistimde bu kadar degil..Ama su dugun olayi yok mu yakti beni....(
Ya reklam olur diye yazmamistim ilacin adini..Ben o ilaci 1 ay kullandim ama oyle cokda uymadim//Sabah aksam ,milkshake gibi birsey iciyorsun..Sabahlari sadece kahvalti yapiyorsun..Benim o zaman nasil tak dediyse canima aldim onca parayi verip..Cok acidim ama o paraya..Normalde ilaca falan cok karsiydim..Ama onu bir kac kisiye daha tavsiye ettim..Onlarda da ise yaradi..Adi dez 'di..Kilo verdim vermesine 2 yil gecti ustunden..68 de birakmisti beni ..bende onu birakmistim ya tabi :)) Iste bir umut getirttim buraya tekrar..Hatta bir arkadasima soyledim oda istedi ona da getirttim..Ama o 2 gun yapti birakti..Cok zor diye..Bende baslayamadim..esimde saglikli zayiflayacaksan amenna diyor ,onu kullanma diyor ( bende diyete basladim..Ama uzulerek soylemeliyim ki dun basladigim diyet yine aksam bozuldu Aksam yemege davetliydik..ve ben bozmak zorunda kaldim..Esimin is arkadaslariydi diyetteyim demeye utandim

Ya ben bu aksam olayini nasil etcem bilmiyorum..Gun icinde cok guzel gidiyor..Ama aksam eve gidince esimden oturu bozuluyor..(
Bu sabah yine basladim ..Azmettim bozmiycam bugun..Aksamda salata yapcam .corba yapcam gecistircem..
2 gundur tarti 65.2 gosteriyor..55.2 gorecegim gunu iple cekiyorum ve haziran ayinda bunu basarmis olmaliyim..onada raziyim..

Sizinle motive oluyorum ben..Suan suclu kediler gibi yaziyorum..yuzum dusmus bir sekilde..Gorende hesap veriyorum sancaka ama kendimi oyle hissediyorum..Kizin bana yaa..Valla..Olmayacak boyle..kizin ki bende suclu oldugumu biliyim..

ben tam 66 kiloyummmm üstelikte regliyim kızlar sabredin akşam öğünün kesersebiz muhteşem kilo veriliyorrrrrrr

bende varım kızım doğduğundan beri 60 altını göremediim çok inatçı bir metabolizmam var öyle dikkat etmeyle falan veremiyorum spor şart bana
benide katın olursa hayal olur :79:ama bol destek verelim birbirimize lüssen

:) Ya bende bebis istiyorum :) Haziran'da dugunum olsun hemen bebis yapcam ben ..Alllah bagislasin senin kizinida/..bana da insallah kiz annesi olabilirim..:)) Esimde cok istiyor..Ama once bu kilolar gitcek..Bebisim rahat buyusun icimde :))))

Kizlar...burda saat suan tam 4.00 ve ben hala bozmadim diyetimi..
Zaten gun icinde hic bozmuyorum ya neyse..
Gunluk menumu yazayim hemen :)

sabah:
1 etimek ( 1 dilim ekmek yiyecegime kizarmis 1 dilim etimek ekmek daha cok doyurucu bence)
1 kk kutusu kadar peynir
yarim yesil soganla salata yaptigim haslanmis yumurta
salatalik
1 fincan cay

Oglen
1 kase cacik
1 kase corba
1 dilimden az ekmek
Su saate kadar kac fincan yesil cay ictim bilmiyorum ama 6-7 fincan olmustur..Suda ayni sekilde..
Bu arada kahvaltiyi olculu yazdim ama ben bilerek yapmiyorum...cok cabuk doyuyorum nedense..Etimegin hikmeti mi salataligin mi bilemiycem..:))

Yesil cay'ida isteyerek icmiyorum yani bilincili..Burada Yesil cay cok tuketiliyor..Siyah caydan ziyade o var her yerde (Turkmen kislari hep bole zayif..heralde caydan diyorum)
Bizede ofiste onu getiyorlar..Oyleki siyah cay icecegim zaman belittiyorum ''bana siyah cay lutfen '' diye :))))

Aksamida atlatirsam yarin ip sokugu gibi gelir heralde insallah yani...

Pazar gunu tartilcam ..Bakalim oynama olcak mi..65.2 kg idim bu sabah..

Destek olalim birbirimize ,ay seviyooom ben hepinizi...yerim ben sizi..Insani en iyi anlayan ve alay etmeyen kendisi gibi olandir..bunu bilir bunu soylerim arkidis..

He bu arada unuttuyodum aksam birde kendimi strecliycem ben..Titresimli kemerimde var..sauna sortumuda giycem strecin ustune..yarim saat kemerle oyle durcam..Sonrada karnim aciyana dek mekik cekcem..Gitcek bu can simitlerim..Inat ettim ben o gelinlige incecik bir hatun olarak gircem ..Ve Turkiye'ye dondugumde herkesten ''Ayyyy ne kadar zayiflamissin,ne kadar hos bir kiz olmussun,super olmussun '' cumlelerini duycam ben!!! :)))

hazirana kadar bende 65 kilo olmak istiyorum inş olurum

Canim oncelikle sunu belirteyim gogusler her zaman bayanda guzel durur hele birazcik zayifla nasil guzel olucagını anlıycaksın.
Baktim canim da bu ilaç bana göre değil çünkü gerçekten yiyerek zayıflanıyor bunu öğrendim ben ama ne yediğimize dikkat etmemiz lazim.
Bence ilaça hiç başlama,eşin haklı aslında ilaçlar zayıflama tuzağı gerçekten sonra zayıflıyorsun ama sağlık sorunun cıkmasından korkuyorum.
Bugün tekrardan basla ama yilma mesela yemeklerde de hic dert etme dusunsene incecik olucaksin sonra iyi ki yememişim diceksin benim bu 10.günüm ama ilk hafta bazen zorlandıgım oldu ama ben kendi yemeklerimle mutlu olmaya calıstım cunku bu zayıflamayı kendin için yapıyorsun kimse için değil bunu unutma,böyle kendimi değerli hissediyor insan kendini,kendi için bir şey yaptıgında,bu yaza damganu vurucaksın sakın ümidini kaybetme hiçbir şey için geç değil.
Bence gorucegine inaniyorum cunku baskalarıyla yaptıysa biz niye yapamayalim ve canim senin boyun kactı?
Ben de bura sayesinde motive oluyorum ve şu anda şöyle düşün iradene karşı savaş veriyosun,bozmadan önce düşün bir anlık zevk için değer miydi diye kendini hayal et zayıf bir şekilde sonra karar ver ne yiyeceğine.

[

Hoşgeldiiin,bence yeşil çay ve yuruyusle kırarsın metabolizmanin inadını :)

Bence de katılıyorum desek olalim birbirmize hep cok guzel oluyor insan motive oluyor :)

O günlere çok az var canim hiç merak etme ben de tatile gidecegim zaman kuzenlerimle aaa nolmussun cok guzel olmussun laflarını duyar gibiiyim :)

hazirana kadar bende 65 kilo olmak istiyorum inş olurum

Merhaba olursun bence istedikten sonra,sen kaç kilosuun?

Merhaba arkadaşlar tekrardan ben de bugün ne hissettiğimi paylaşmak istedim.
Sınavdan gelince ayşe özyılmazelin yazısına denk geldim ve nasil 5 kilo verdigini yazmıstı.
Onu okudum ve birden şöyle dedim dogru yoldayız.
Çünkü diyet artık sadece zayıflama işi olmaktan çıktı kendi iradenle alakalı bir şey oldu her ne kadar karşı koyarsam yasaklara o kadar kendimi güçlü hissediyorum,o kadar kendimi güvende hissediyorum.
O yüzden sakin bırakmayalım bu işi,çünkü aslında zayıflamaktan çok iradelerimiz kişiliğimiz var bu ipin sonunda.
Ve aynı zamanda şöyle de düşenemez miyim bir tanıdıgınız sizi gördükten sonra aa ne kadar güzel olmus zayıflamassın dedigindeki o mutluluk neyde var?

merhaba kızlarr ben de hazirana kadar 6 kilo vermek istiyorummm vücudumun alt bölgesi üstüyle eşitlensin istiyorumm :s

merhaba hosgeldiin umarim veririz hepimiiz alttan mı vermek istiyorsun

hoşbulduk tatlım aslında 10 kilo vermem lazım ama iilk hedefim hazirana kadar 5-6 kilo :)
alttan daha çok vermek istiyorum çünkü belim ince ama basen ve bacaklarım kalın nerdeyse üst tarafla 2 beden fark var o derece
bi haftadır her gün bu bölgeleri çalıştıracak egzersizler yapmaya çalışıyorum
yürüyüş de elimden geldiğince yapıyorum bakalım inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırızz

aynen canim benim de öyledir yani basenlerm her zaman daha fazla oluyor malesef benim sana önerim yürü,yüreyebildiğin kadar.
Ne 5i 10 lar 15 ler verilir hazirana kadar hiç merak etme :)
Biz de hepimiz haziran yolcusuyuz :)
Zaten en çok kilo verilmeye yatkın böle basenlerimiz ve bacaklarimizmiiis :)

hadi ya öyle miymiş mutlu oldum şmdii :)
gerçi benim alt taraf bildiğin gbi değil baya kötü durumda ama inşallah giderrr
10 15ler zor ama 5-6 kilo versem hazirandan sonra da geri kalanını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…