kızlar nabtınız bugün?
sabahleyin yarım simit 2 şekersiz çay içtim
akşam patates yemeği ve bakla yemeği yedim.
sizce nasl
kızlar nabtınız bugün?
sabahleyin yarım simit 2 şekersiz çay içtim
akşam patates yemeği ve bakla yemeği yedim.
sizce nasl
kızlar okadar uzun uzunnn yazmıştım gödermedi üyelik yok diye ya hayret bişey
sinir etti bu kk son zamanlar
bugün sabah kavaltım
2b.açık çay
1dl.kepekli ekmek kk peynir biraz yoğurt domates salatalık
ara.form çayım
1tanede elma
öğlen koca bakla küçük porsiyon
ara form çayım
2bardak açık çay
akşam karışık 1 tabak salata
çok az yemişşin çok güzel hiç acıkmadın mıı?
ben de 6 öğün yedim hep öyle yapıyorum ama azar azar yedim ve 40 dakika yuruyup pilates yaptım bugun için
bugün sendemi bakla yedin canım
bu arada hoş geldinn
zayıfkız hoşgeldin nasılsın
bugün eltime gitti hamur kızartmış bana ye dedi bende dedim ben şimdi yemem cumadan sonra dedim sen yede kilo al dedim
zaten regliliyi bi de hamur kızartmasımı yim demi canım
sabaki 1 saatlik yürüşüm boşa gider ozmana dedim
canım benim albümde 59 kiloluk halim var bi baksana nasıl yakışmşmı allahım 60 bi düşseydim
yok acıkmadım.ben 2 öğünden fazla yiyemiyorum ben.ne güzel ya pilatese bende başlasam keşke
ay ne güzel canim ben de evde yaptim sen gun boyu evde misin sen de yapabilirsin aslinda istedigin zaman.
Öncelikle merhaba çok memnun oldum tanıştığımıza ve bu samimi açıklaman beni çok sevindirdi gerçekten.
Ben de önceleri öyleydim hep başlardım sonra bırakırdım ve ne zaman bir şey düşünsem önce zayıflayayım bi derdim.
Daha sonra ailemdekiler benim kilo özellikle halalarim,o yüzden gen yapım kilo almaya müsait ben de korktum dur dedim kendi kendime nereye gidicek bu böyle?
Haziranın 25 inde de tatile gidcem o yüzden 12 Marttan beri düzenli bir şekilde başladım.
Sadece şöyle düşün,aynaya baktığındaki halinden yakınmaktan sıkılmadın mı ya da çevrende incecik insanlar gördüğünde ben de onlar gibi olabilsem demedin mi hiç?
Bu yüzden bence savaşmalıyız her ne olursa olsun ve sadece diyet demeyelim buna çünkü sağlıklı beslenme yaşam biçimi oluyor.
Ben eskiden diyet yapardım hep aç kalırdım şimdi ise tam 6-7 öğün yiyorum ve hepsinde azar azar yiyip gayet doyuyorum gereçekten en başlarda zor oluyor çünkü ben tatlı çok severdim ama kafama koydum dedim bu kilolar gidicek hazirana kadar.Okula gitmeme rağmen yemeğimi yanımda götürüyorum.Elmamı ara öğünümü de .
Ve şöyle düşün bence o kadar kiloyu verdiysen tekrar niye veremeyesin ki,biz hepimiz burda birbirmize destek olmak için burdayız.
Ben de önce okudum her şeyi bu sitede zaten sonra karar verdim iyi ki bu site var.
Ve ben senin yapabilceğini biliyorum çünkü önceden de yapmışsın ve bu kadar samimiysen kilolar da yavaş yavaş gider güven bana :)
Ve ben kullandığın ilaci merak ettim ne kullanmıştın ve ne kadar sürede kaç kilo verdirdi?
Ben extra jel kullanmıştım ama sonra kilo alinca hicbir işe yaramadi o yuzden su anda hicbir sey olmadan yapıyorum.
Unutma ki şunu çevremizdekiler bizi üzmemek için hep avutmaya çalışır benim de çevrem öyle kendimi incecik sanıyorum laflarıyla :)
bende varım kızım doğduğundan beri 60 altını göremediim çok inatçı bir metabolizmam var öyle dikkat etmeyle falan veremiyorum spor şart bana
benide katın olursa hayal olur :79:ama bol destek verelim birbirimize lüssen
Canim bende cok memnun oldum :)) Aynaya baktigimda goruntume soylediklerimi duysan sasarsin..Bildigim tum kotu seyleri soyluyorum ..Bide ustune oturup zirliyorum..En kotusu de pantalon falan giydigimdeki goruntum..Zaten benim goguslerimde kocaman..O ayri dert zaten...( Aslinda hic bu kadar sorun etmemistim..Yani etmistimde bu kadar degil..Ama su dugun olayi yok mu yakti beni.... (
Ya reklam olur diye yazmamistim ilacin adini..Ben o ilaci 1 ay kullandim ama oyle cokda uymadim//Sabah aksam ,milkshake gibi birsey iciyorsun..Sabahlari sadece kahvalti yapiyorsun..Benim o zaman nasil tak dediyse canima aldim onca parayi verip..Cok acidim ama o paraya..Normalde ilaca falan cok karsiydim..Ama onu bir kac kisiye daha tavsiye ettim..Onlarda da ise yaradi..Adi dez 'di..Kilo verdim vermesine 2 yil gecti ustunden..68 de birakmisti beni ..bende onu birakmistim ya tabi :)) Iste bir umut getirttim buraya tekrar..Hatta bir arkadasima soyledim oda istedi ona da getirttim..Ama o 2 gun yapti birakti..Cok zor diye..Bende baslayamadim..esimde saglikli zayiflayacaksan amenna diyor ,onu kullanma diyor( bende diyete basladim..Ama uzulerek soylemeliyim ki dun basladigim diyet yine aksam bozuldu Aksam yemege davetliydik..ve ben bozmak zorunda kaldim..Esimin is arkadaslariydi diyetteyim demeye utandim
Ya ben bu aksam olayini nasil etcem bilmiyorum..Gun icinde cok guzel gidiyor..Ama aksam eve gidince esimden oturu bozuluyor..(
Bu sabah yine basladim ..Azmettim bozmiycam bugun..Aksamda salata yapcam .corba yapcam gecistircem..
2 gundur tarti 65.2 gosteriyor..55.2 gorecegim gunu iple cekiyorum ve haziran ayinda bunu basarmis olmaliyim..onada raziyim..
Sizinle motive oluyorum ben..Suan suclu kediler gibi yaziyorum..yuzum dusmus bir sekilde..Gorende hesap veriyorum sancaka ama kendimi oyle hissediyorum..Kizin bana yaa..Valla..Olmayacak boyle..kizin ki bende suclu oldugumu biliyim..
bende varım kızım doğduğundan beri 60 altını göremediim çok inatçı bir metabolizmam var öyle dikkat etmeyle falan veremiyorum spor şart bana
benide katın olursa hayal olur :79:ama bol destek verelim birbirimize lüssen
:) Ya bende bebis istiyorum :) Haziran'da dugunum olsun hemen bebis yapcam ben ..Alllah bagislasin senin kizinida/..bana da insallah kiz annesi olabilirim..:)) Esimde cok istiyor..Ama once bu kilolar gitcek..Bebisim rahat buyusun icimde :))))
Kizlar...burda saat suan tam 4.00 ve ben hala bozmadim diyetimi..
Zaten gun icinde hic bozmuyorum ya neyse..
Gunluk menumu yazayim hemen :)
sabah:
1 etimek ( 1 dilim ekmek yiyecegime kizarmis 1 dilim etimek ekmek daha cok doyurucu bence)
1 kk kutusu kadar peynir
yarim yesil soganla salata yaptigim haslanmis yumurta
salatalik
1 fincan cay
Oglen
1 kase cacik
1 kase corba
1 dilimden az ekmek
Su saate kadar kac fincan yesil cay ictim bilmiyorum ama 6-7 fincan olmustur..Suda ayni sekilde..
Bu arada kahvaltiyi olculu yazdim ama ben bilerek yapmiyorum...cok cabuk doyuyorum nedense..Etimegin hikmeti mi salataligin mi bilemiycem..:))
Yesil cay'ida isteyerek icmiyorum yani bilincili..Burada Yesil cay cok tuketiliyor..Siyah caydan ziyade o var her yerde (Turkmen kislari hep bole zayif..heralde caydan diyorum)
Bizede ofiste onu getiyorlar..Oyleki siyah cay icecegim zaman belittiyorum ''bana siyah cay lutfen '' diye :))))
Aksamida atlatirsam yarin ip sokugu gibi gelir heralde insallah yani...
Pazar gunu tartilcam ..Bakalim oynama olcak mi..65.2 kg idim bu sabah..
Destek olalim birbirimize ,ay seviyooom ben hepinizi...yerim ben sizi..Insani en iyi anlayan ve alay etmeyen kendisi gibi olandir..bunu bilir bunu soylerim arkidis..
O günlere çok az var canim hiç merak etme ben de tatile gidecegim zaman kuzenlerimle aaa nolmussun cok guzel olmussun laflarını duyar gibiiyim :)He bu arada unuttuyodum aksam birde kendimi strecliycem ben..Titresimli kemerimde var..sauna sortumuda giycem strecin ustune..yarim saat kemerle oyle durcam..Sonrada karnim aciyana dek mekik cekcem..Gitcek bu can simitlerim..Inat ettim ben o gelinlige incecik bir hatun olarak gircem ..Ve Turkiye'ye dondugumde herkesten ''Ayyyy ne kadar zayiflamissin,ne kadar hos bir kiz olmussun,super olmussun '' cumlelerini duycam ben!!! :)))
hazirana kadar bende 65 kilo olmak istiyorum inş olurum
merhaba hosgeldiin umarim veririz hepimiiz alttan mı vermek istiyorsunmerhaba kızlarr ben de hazirana kadar 6 kilo vermek istiyorummm vücudumun alt bölgesi üstüyle eşitlensin istiyorumm :s
merhaba hosgeldiin umarim veririz hepimiiz alttan mı vermek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?