Hazirana kadar benimle zayıflamak isteyenleri bekliyoruum

hadi ya öyle miymiş mutlu oldum şmdii :)
gerçi benim alt taraf bildiğin gbi değil baya kötü durumda ama inşallah giderrr
10 15ler zor ama 5-6 kilo versem hazirandan sonra da geri kalanını :)

o zaman kesin verirsin caniiim :)

Ben de zayıflamk istiyorum katılabilirimm ama çok yavaş kilo veriyorum

Merhaba hosgeldin,bence metabolizmani hizlandiracak seyler denemelisin mesela spor ya da yeşil çay,beşi bir yerde çay çok yardımcı oluyor zayıflamada

iyi geceler
aranıza ben de katılmak istiyorum. 20 yaşındayım 5 haftadır diyet yapıyorum 6 kilo verdim
çizelgemden kilo durumumu görebilirsiniz. birbirimize destek olarak zayıflayalım lütfenn

bu arada benim merak ettiğim birşey var. diyetim de mate,yeşil çay,zencefilli tarçınlı çay vb. çaylar tüketiyorum. reglim gecikti 1 hafta içinde olmam lazım. ve diyetimi normal bir şekilde uygularken 1 haftadır doymak bilmiyorum sofradan kalkar kalkmaz acıkıyorum. bana noluyor merk ediyorum

kıyfetlerimizin içinde kaybolduğumuzu gördüğümüzde,beğendiğimiz her kıyafeti bu bende güzel durmazki diye tezgaha tekrar bırakmadığımızda vücudumuza dokunduğumuzda o iğrenç yağ kütleleri elimize gelmediğinde aynaya baktığımızda fit bir vücut gördüğümüzde... ki mutluluk başka neyde var ?

Metabolizma Hizlandirma Cayi

Malzemeler

3 adet limon
2 adet greyfurt
4 bardak su
3 yemek kaşığı bal

Limon ve greyfurt kabukları ile beraber ince ince doğranır. Bir kabın içine konan suyun içine atılırlar ve 15 dakika boyunca kaynatılır. Kaynama sonunda süzülür. Soğuduktan sonra içine bal ilave edilir ve karıştırılır.
Not: Elde edilen karışım her yemekten sonra 1 bardak içilir.

merhaba kızlar
bugün sabah 1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,4 zeytin,1 şekersiz çay,1dilim ekmek
akşam;patates yemeği biraz da yoğurt.

Ya ben dun regl oldum sporda yapamiyorum sadece karin duzlestirmek icin egzersiz yaptim ama hic halim yok regl donemlerimde useniyorum acikcasi. Canimda tatli istiyodu sutun icine 1 cay kasigi tarcin atip ictim tatli istegim gecti artik oyle yapicam bugunde bi parca cikolata yedim persembe gunleri odul gunum olcak artik gunde 2 ogun yiyorum ben 2 de ara.. sabah 1 kase corba 2 dilim bugday ekmegi yedim. Aksamda haslanmis yumurtali salata yedim gitse su kilolar yaa

Son düzenleme:
Selam bende geldim

hoşgeldin canım

ayy ben bunu yapmaya üşenirim ya

hoşgeldin canım

Hb canim saoll. Greyfurtun cok etkisini gordum ben sabah ac karnina icince istahimi kesiyodu az yiyodum oylelikle zayiflayabilmistim biraz ama geri birakmistim yinede pek almadim kilo 2 aydir diyet yapmiyorum ama almadim geri kilo 73 de kaldim usenme bence dene faydasini gorursun

Merhaba hosgeldin,bence metabolizmani hizlandiracak seyler denemelisin mesela spor ya da yeşil çay,beşi bir yerde çay çok yardımcı oluyor zayıflamada

spor yapıyorum da cnmm az kilom olduğu için olmuyo

ben de üşenirim valla.
bunların gerçektn faydası var mıdır acaba zamanında elma sirkeli su + tarçınlı ballı ılık su + sadece ılık su denedm faydasını göremedm:44:

benim boy 1.60.

canim bend size katilmak isterdim ama su an farkettimki ben birtek haziran ayinda kio vermeye baslayabilirim su an stresten ve gercekten iyi beslenmem gerektiginden kilo veremiyorum diyet yapamiyorum ama haziran ayi boyunca universite sinavindan sonra vericem ins bende sizlere de cok kolay gelsin :)

Ben sabah 30 dk aksam 30 dk yuruyorum yari yuruyus yarida kosu dersek toplamda 400 kalori gidiyo 1 saatte. Az kalori tuketmeye calisiyorum. greyfurtla zayiflayan cok kisi taniyorum.

evet canım duydum greyfurtu.verirsin canım verirsin.

Patates diyette olmamalı :26:

bende şimdi habertürkte canan karataydan öğrendim.patateste şeker varmış.asla yemem bir daha

Boylar kac kizlar sizin ?

1.60 canım

merhaba
aralarda birşey yemiyor musun ?

yok canım hiç acıkmıyorum ki

yok canım hiç acıkmıyorum ki

günde 2 öğün yemen bence iyi değil acıkmaman da çok normal ki bu metabolizmanın yavaş olduğunu gösterir. metabolizmanı hızlandırmalısın bu yüzden gün içinde birşey
ler yemelisin. mesela fındık,ceviz,kayısı vs. ve öğle öğününü mutlaka yapmalısın.

tabi bunlar benim tavsiyem gerisi sana kalmış

canım süper tavsiye.yarın kesin alıyorum.bu fındık ceviz falan ne zaman yemek lazım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…