hadi ya öyle miymiş mutlu oldum şmdii :)
gerçi benim alt taraf bildiğin gbi değil baya kötü durumda ama inşallah giderrr
10 15ler zor ama 5-6 kilo versem hazirandan sonra da geri kalanını :)
Ben de zayıflamk istiyorum katılabilirimm ama çok yavaş kilo veriyorum
Merhaba arkadaşlar tekrardan ben de bugün ne hissettiğimi paylaşmak istedim.
Sınavdan gelince ayşe özyılmazelin yazısına denk geldim ve nasil 5 kilo verdigini yazmıstı.
Onu okudum ve birden şöyle dedim dogru yoldayız.
Çünkü diyet artık sadece zayıflama işi olmaktan çıktı kendi iradenle alakalı bir şey oldu her ne kadar karşı koyarsam yasaklara o kadar kendimi güçlü hissediyorum,o kadar kendimi güvende hissediyorum.
O yüzden sakin bırakmayalım bu işi,çünkü aslında zayıflamaktan çok iradelerimiz kişiliğimiz var bu ipin sonunda.
Ve aynı zamanda şöyle de düşenemez miyim bir tanıdıgınız sizi gördükten sonra aa ne kadar güzel olmus zayıflamassın dedigindeki o mutluluk neyde var?
Selam bende geldim
Metabolizma Hizlandirma Cayi
Malzemeler
3 adet limon
2 adet greyfurt
4 bardak su
3 yemek kaşığı bal
Limon ve greyfurt kabukları ile beraber ince ince doğranır. Bir kabın içine konan suyun içine atılırlar ve 15 dakika boyunca kaynatılır. Kaynama sonunda süzülür. Soğuduktan sonra içine bal ilave edilir ve karıştırılır.
Not: Elde edilen karışım her yemekten sonra 1 bardak içilir.
hoşgeldin canım
ayy ben bunu yapmaya üşenirim ya
merhaba kızlar
bugün sabah 1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,4 zeytin,1 şekersiz çay,1dilim ekmek
akşam;patates yemeği biraz da yoğurt.
Boylar kac kizlar sizin ?
Merhaba hosgeldin,bence metabolizmani hizlandiracak seyler denemelisin mesela spor ya da yeşil çay,beşi bir yerde çay çok yardımcı oluyor zayıflamada
ben de üşenirim valla.
ayy ben bunu yapmaya üşenirim ya
Hb canim saoll. Greyfurtun cok etkisini gordum ben sabah ac karnina icince istahimi kesiyodu az yiyodum oylelikle zayiflayabilmistim biraz ama geri birakmistim yinede pek almadim kilo 2 aydir diyet yapmiyorum ama almadim geri kilo 73 de kaldim usenme bence dene faydasini gorursun
Patates diyette olmamalı :26:
Boylar kac kizlar sizin ?
merhaba
aralarda birşey yemiyor musun ?
yok canım hiç acıkmıyorum ki
günde 2 öğün yemen bence iyi değil acıkmaman da çok normal ki bu metabolizmanın yavaş olduğunu gösterir. metabolizmanı hızlandırmalısın bu yüzden gün içinde birşey
ler yemelisin. mesela fındık,ceviz,kayısı vs. ve öğle öğününü mutlaka yapmalısın.
tabi bunlar benim tavsiyem gerisi sana kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?