Hazirana kadar benimle zayıflamak isteyenleri bekliyoruum

zayıfkız bukadar karmsar olma sende çok iyi zayıfladın yaklaşık 5 hafta önce açtın bu konuyu ve 6 kilo verdim diyorsun daha ne olsun demi ama... ya benim durumumda olan napsın açım aççççç
ayrıca okadarda spor yaıyom ama tartı bozuk heralde hala 71 kilo gösteriyo beni(

Canım cok tesekkur ederim ama karamsar degilim ya sadece hedefe kitlendim o yuzden o gun gelene kadar devam ettirmeyi dusunuyorum,evet 1 ay 5 gun falan oldu 6 kilo gitti,sen neler yiyosun gun icinde bence onlar cok onemli ve ikide bi tartılma cunku aynadaki goruntun her zaman daha gercekci oluyo

dur ben bir günümü anlatayım sana zayıf kız
sabah kalktığımda elma sirkeli ılık su
Kahvaltı: roka, tere, salatalık, domates, maydnoz haşlanmış yumurta 3 tane ceviz ( kahvaltısız çok asabi oluyrmda)
Öğlen işte değilsem salata sadece işteysemde salata yada çorba
akşam: dışarı çıkmayacaksam salata yada meyve dışarı çıkacaksam yağsız tavuk kızartıyrm genelde
gün içinde acıkma ihtimalime karşı kuru meyve yiyorum yeşil çay ve 2-3 lt suyumu çiyorum
yediklerim bunlar gelelim sporuma
haftada 3 gün 1,5 saat fitness salonundayım bugünden itibaren 2 gün daha yüzme programı koydum.
acıncak haldeyim demi((

aslında canım programın cok guzel ama sorun nerde anlamadım kaç kilosun sen ?

malesef sorunun nerde olduğunu bende bulamadım 70kilo geldim bugün hedefim 63 ama umarım hevesim kırılmaz böyle devam edipte(

canım hiç kırma moralini ama bence sey yap sen aralarda da ye hani sonra çaylar var bitki çayları yeşil çay onlardan iç ve suyu ihmal etme.

canım hiç kırma moralini ama bence sey yap sen aralarda da ye hani sonra çaylar var bitki çayları yeşil çay onlardan iç ve suyu ihmal etme.

bu hafta biraz gevşedim bu yavaş kilo vermekten ama tekrar toparlayacam inş. cuma günüde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım...

zayıfkız ben bu hafta kilo milo veremedim regli olduğumdan sanırım hayırlsı bakalım
başalngıç 68.800
geçen hafta 63.800
bu haftada aynısı malesef inşallah haftaya daha eksik çıkarım

bugün diyetisyene gittim kilom fazla olmadı için bana zayıflamak için değil kilo korumak için diyet verdi ve b12 vitamin eksikliği çıktı onun listesinden bikaç bişey daha eksiltmeyi düşünyrm. onun listesi 1900 kalorilik bir liste. sizce napayım o listeyi mi uygulamalıyım yoksa kendim mi karar vermeliyim...

biri beni spor salonuna göndersin lütfennnn. baharın verdiği halsizlik geldi ve hiç bişey yapamıyorum

bence canim sporu bırakma sakıın bak yaz da geliyo hemde.
Bu arada özür dilerim yazamadim bir suredir malum sınavlarıım :)
Ben de 75 ile basladıgım yolculukta su an ıtıbarıyle 68 im geriye kaldii 7 kilocuuk :)

zayıfkızz senin adına çok sevindim inş bende biran önce kilo verebilirim. ben 71 kiloyla başladım şimdi 69,4 kiloyum kaldı 6,4 inş en kısada halledecem bu kiloyuda.
bu arada bu akşam sporumuda yaptım tam 2 saat...

yaşasın kendimi çok sevindirik hissediyorum bugün:))
az yemek yemeğe alıştım miğdem küçüldü sanırsam
spora gitmek artık bana işkence gibi gelmiyor tam aksine aletlerde 2 saat vakit geçiriyorum sonrasında buhar odası ve sauna keyfi yapıyorum
15 sene üstüne ilk defa havuza girdim ( büyük kütlesel sulardan korkuyrdum ayağımı bile sokamıyordum. haliyle yüzme bilmiyorum hala)
yemekten sonra bile 68li kilolardayım

bugün spora gitcem ve en az 5 saat orada bişeylerle oyalanıp bisürü kalori yakmayı planlıyorum...

sanırım ben burda tek kaldım az önce kiloma baktım ve çık mutluyum. 67,4 kiloyum artık. aç kaldığıma ve saatlerce spor yaptığıma değmiş...

slm. ben en son 4 nisanda yazmışım. o zaman 68 kilo idim. şuanda 63 e düştüm. istediğim kadar olmasada sabitlenen 68 den kurtulmuş oldum. tek yaptığım az yemek yemek ve sıvı tüketmek. spor hiç yapamadım. vakit bulamıyorum. az yemeyi alışkanlık edindiğimiz sürece bu iş olacak sanırım. hedefim 53. inş oralarıda görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…