spor olarak yürüyüş yapabilirim sanırım spor salonuna gidemem saatlerim uymuyor hiç, yürüyüşte fayda eder heraldespor canim yaaa isin sirri sporda
merhaba hosgeldin bende haziranın sonunda gidicem bakaliim haberlerinii bekliyoruum :)slm kızlar bugünden sonra bende size katılıyorum. temmuz başında tatile gitmeyi planlıyorum ve kocaman bir göbeğim var. boyum 168 kilomda 73 civarında(tam olarak bilmiyorum şimdilik). yapmayı planladığm sabahları ılık suya biraz elma sirkesi toz tarçın ve biraz bal karıştırıp içmeyi düşünüyorum. gün içerisinde 2-3 lt su ve 3 fincan yeşil çay içecem inş. yediklerime dikkat etmeye başlamıştım zaten kahvaltı dışında ekmek tüketmiyorum. spor merkezinede kayıt oldum çarşamba sporada başlıyorum. hadi hepimize kolay gelsin...
kız bende öyle seni arıyordum zayıfkız
hemen yürüyüşe gitcem
kilomu yazayım da öyle gidem
başlanğıç 68.600
geçen cuma 64.800
bu hafta neler olacak bakalım
inşallah 63 ucundan görürüm
bayyyyy
merhaba hosgeldin bende haziranın sonunda gidicem bakaliim haberlerinii bekliyoruum :)
Ay canim cok sevindim tebrik ederiim valla ben de bu aralar yuruyemedim 1 haftadır ama onun dısında her seye devam ediyorum seniin hedef kacti
canım tobık var arkadsım tarıf ettı ama ben değistıremedım kılo yu halen 85 gozukuyom aslında 72 oldum ama yapamadım deneme bence bıraz zor geldı bana tobık sayfasında yazıyo olmalı bak bır ıstersen canım hayırlı olsun bu arda dıyetın ve kıloyuda hemen verıp mutlu olursun ınsallah
teşekkür ederim. maşallah siz çok güzel kilo vermişsiniz.devamı gelir inşallah. darısı başımıza diyelim. Ama bende çok kararlıyım.Bu arada ben yasemin. Ya neler yapıyosunuz diyette biraz anlatırmısınız.
çok saol canım inşallah mayısa kadar 58 olursam yani 13 mayısa kadar zannetmiyom ama inşallah olurum
haziran 25 inde kız kardeşimin düğünü var o zamana kadarda herhalde 56 olurum diyom ama nasip kısmet
ben sabah tam 1 saat yürüdüm
akşam saat 18.30 da çıktım tabi yemeğimi yedim bi 45 dakika daha yürüdüm
evede gelince ip atladım 100 tane daha napım
ama bacım ben sankim bu hafta veremdim gibi vermesemde almasmda bari
kızlar ya benide alın aranıza tek basına olmuyooo yasım 26 boy 1,78 78,300düm 8 günde 74,500 oldum haziranda gelinliğim dikilcek bende zayıflamak istyorum hedefim 65 .. hangi günler tartılıyoruz kızlar biraz bilgi werirmisiniz bende yazıcam ne yaptıklarımı ay çok mutlu oldum yaa:)
yasemıncım merahaba bende demet evet on ıkı on uc kılo verdım uc ayda canım oyle ozel bır sey yapmadım az yedım ama sık yedım derlerya oyle ıkı dılımle baslayıp ekmeği onla kapattım gunu yağlı seyler yemedım sseker ve tuz yok haslama aksam yedım sebze olarak meyve hıc yemıyom ben sut ıctım cok aclık hısedınce dıyet buskıvı falan ama sabah ları guzel yedım arada kacamak tatlıda yedım pızzada yanı canım her sey yedım ama az yedım cok yemedım ve ben her gun spora gıdıyom ıkı saat ve uc lıtrede su ıcıyom hepsı bu canım valla boğazımı oyle cokta tutum denmez ama ısın sıırrı spormus valla canım darısı tum zayıflamak ısteyenlerın basına bende on kılo daha vercem ınsallah hazırana kadar 60 dusunuyom bakalım kısmetse 85 tım su an 72 yım ıkı ayda on kılo gıtcek ınsallah sen kac kılosun canım
ben 75 tim 74,5 oldum üç günde. yani daha 3 gün oldu başlayalı ve çok kararlıyım. hedefim 3 ayda 15 kilo falan yani 59.9 u görsem yetecek. ya 7 sene oldu ben evleneli. evlendiğimde 62 kiloydum. evlenmeden önce çalışıyordum evlenince bıraktım e birde hep evdeyim yada günlerde öylelikle aldım kiloları birde gece çok geç yatıyoruz eşimde sağolsun tatlıyı çok seviyor beraber yapıp yiyoduk ondan sonra da kilo almak kaçınılmaz oluyor.
siz iki ayda 13 kilo vermişsiniz iki ay boyunca hergün spor yaptınız mı? bana diyet yapmak zor gelmiyorda spor zor geliyor. ama yapıcam.
bende iki sene önce 1,5 ayda 7 kilo verdim akupunkturla ama geri aldım maalesef hepsini.
ya bende gece çalışıyorum yazamadım öğle:1dilim ekmek tavuklu patates vardı ama 3 küçük pataes 1 tavuk yedim bide kara lahana salatası byaılıyorum bu salataya ya bide ayran
ara:muz yedim o vardı
akşam:2haşlanmış yumurta cacık yedim
ara:süt ve 3 adet eti form yedimm
78,300düm 74,4000 olmuştum şimdi 75,200 alla alla bi yerde yanlışlık yaptım ama
bende hazirana kadar kilo vermek istiyorum. 2 haftada bir tartılıyorum. 19 martta başladım kızlar. 2 nisanda 2 kilom gitmişti. şimdi 1 haftam var tartılmak için.bakalım bu hafta sıkıya almam lazım işi
yemekten sonra flan mı tartıldın canım? sabah uyandıktan 15-20 dk sonra su bile içmeden tartılman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?