Hazirana kadar benimle zayıflamak isteyenleri bekliyoruum

hemen yazıyorum yaşım:26, boy:160, kilo:58.6 bu oran dün 59.2 600 gr vermişim:) hedefim:50
bol şanslar diliyorum abur cubura hayır, ekmeğe hayır (kahvaltıda kepekli tost haricinde), yemekler az, bol salata yiyerek vereceğim ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama olmak zorundayım

merhaba hosgeldin bende haziranın sonunda gidicem bakaliim haberlerinii bekliyoruum :)

Ay canim cok sevindim tebrik ederiim valla ben de bu aralar yuruyemedim 1 haftadır ama onun dısında her seye devam ediyorum seniin hedef kacti

merhaba hosgeldin bende haziranın sonunda gidicem bakaliim haberlerinii bekliyoruum :)

Ay canim cok sevindim tebrik ederiim valla ben de bu aralar yuruyemedim 1 haftadır ama onun dısında her seye devam ediyorum seniin hedef kacti

çok saol canım inşallah mayısa kadar 58 olursam yani 13 mayısa kadar zannetmiyom ama inşallah olurum
haziran 25 inde kız kardeşimin düğünü var o zamana kadarda herhalde 56 olurum diyom ama nasip kısmet
ben sabah tam 1 saat yürüdüm
akşam saat 18.30 da çıktım tabi yemeğimi yedim bi 45 dakika daha yürüdüm
evede gelince ip atladım 100 tane daha napım
ama bacım ben sankim bu hafta veremdim gibi vermesemde almasmda bari

teşekkür ederim. maşallah siz çok güzel kilo vermişsiniz.devamı gelir inşallah. darısı başımıza diyelim. Ama bende çok kararlıyım.Bu arada ben yasemin. Ya neler yapıyosunuz diyette biraz anlatırmısınız.

yasemıncım merahaba bende demet evet on ıkı on uc kılo verdım uc ayda canım oyle ozel bır sey yapmadım az yedım ama sık yedım derlerya oyle ıkı dılımle baslayıp ekmeği onla kapattım gunu yağlı seyler yemedım sseker ve tuz yok haslama aksam yedım sebze olarak meyve hıc yemıyom ben sut ıctım cok aclık hısedınce dıyet buskıvı falan ama sabah ları guzel yedım arada kacamak tatlıda yedım pızzada yanı canım her sey yedım ama az yedım cok yemedım ve ben her gun spora gıdıyom ıkı saat ve uc lıtrede su ıcıyom hepsı bu canım valla boğazımı oyle cokta tutum denmez ama ısın sıırrı spormus valla canım darısı tum zayıflamak ısteyenlerın basına bende on kılo daha vercem ınsallah hazırana kadar 60 dusunuyom bakalım kısmetse 85 tım su an 72 yım ıkı ayda on kılo gıtcek ınsallah sen kac kılosun canım

Bende kilo vermek istiyorum. Hep kilo almaya çalışırdım çünkü 45 i geçemezdim. nasılsa aldım ve şimdi doğumdan sonra kilolarım iyice oturdu veremiyorum. buna bende inanamıyorum. şuan 67 kiloyum. kızım 6 aylık. artık bu kilolardan kurtulma vakti geldi. kızımı emzirdiğim için şuana kadar yemekten kısamadım. ama artık hem emzirmek hemde yaza kadar kilo vermek istiyorum. hedefim 52 kilo. sabahları kahvaltımdan kısmıyorum. öğlen yemeğini yarıya düşürdüm ve ekmeksiz. akşamlarıda dün başladım sadece akdeniz salatası yapıp yedim ve devam edeceğim. sabahlarıda aç karına soğan suyu içmeye başladım. bunlar işe yarar mı bilmiyorum ama ümit ediyorum. yararsa burda paylaşacağım. herkese sevgiler.

kızlar ya benide alın aranıza tek basına olmuyooo yasım 26 boy 1,78 78,300düm 8 günde 74,500 oldum haziranda gelinliğim dikilcek bende zayıflamak istyorum hedefim 65 .. hangi günler tartılıyoruz kızlar biraz bilgi werirmisiniz bende yazıcam ne yaptıklarımı ay çok mutlu oldum yaa:)

merhaba yeni gelen arkadaşlarıım her gecen gun daha cok büyoyoruuz :)

Canim bazi haftalarda olur oyle verememeler ama sen sakin canini sıkma nasıl aldıysak oyle giderler ay cok sevindim cok guzel ve verebilcegini dusunuyorum ben senin,bence gayet iy sporlarin ve yesilcay ic bol bol bir de su tabiki :)

merhaba canım hosgeldin ben cumaları sabah tartılıyorum canım ac karnına.
Boyun cok uzun ve cok guzel bence verirsin merak etme :)
Yazıcaklarını bekliyoruuz :)

Arkadaşlar bu arada ben de bir şey paylaşmak istiyorum bu sabah adet oldum ve okul gezisi var sinopa gidiyorum lütfen bana dua edin kendimi kontrol ediyiiim o yuzden su 3 gun yazamicam ama dondukten sonra her seyi teker teker anlaticam iyi ki varsiniiiz :)

ben 75 tim 74,5 oldum üç günde. yani daha 3 gün oldu başlayalı ve çok kararlıyım. hedefim 3 ayda 15 kilo falan yani 59.9 u görsem yetecek. ya 7 sene oldu ben evleneli. evlendiğimde 62 kiloydum. evlenmeden önce çalışıyordum evlenince bıraktım e birde hep evdeyim yada günlerde öylelikle aldım kiloları birde gece çok geç yatıyoruz eşimde sağolsun tatlıyı çok seviyor beraber yapıp yiyoduk ondan sonra da kilo almak kaçınılmaz oluyor.

siz iki ayda 13 kilo vermişsiniz iki ay boyunca hergün spor yaptınız mı? bana diyet yapmak zor gelmiyorda spor zor geliyor. ama yapıcam.

bende iki sene önce 1,5 ayda 7 kilo verdim akupunkturla ama geri aldım maalesef hepsini.

canım ben her gun b fıte gıdıyorum orda ıkı saat suruyo yaptığım seyler ve zevklı oluyo hıc zorda gelmıyo ve hıc aksatmadan her gun gıdıyom gunluğumude goz atarsan tamda dıyet olmadığını gorursun yanı butun ıs sporda alıs kanlık olan abur cuburlardan tamda vazgecemedım doğrusu ama cok ta azaltım

günaydın kızlar ben kahvaltımda;1kepek ekmeği
biraz peyni
5 zeytin
haslanmış yumurta
açaili yeşil çay içtim:)
ARA:1elma yedim
platesin çemberi var bacak aram çok sürtüyo onu yaptım baya çalıştı kaslarım:=)
canım cumadan cumayaysa ozaman ben haftaya tartılayımm..,

zayıflıcazzzzzzzzzzzzz yuppiiiiiiiiiiiiiii

zayıf kız hayırlısı ile git gel canım ama ipin ucunuda kaçırma...
bu arada kızlar ben bu hafta az verdim nasıl oluyor anlayamıyorum..
64.400 olmuşum 400 gram vermişim nese haftaya 63.700 görmem lazım geliyorum 63 sana doğru hadin hoşçakalın

ya bende gece çalışıyorum yazamadım öğle:1dilim ekmek tavuklu patates vardı ama 3 küçük pataes 1 tavuk yedim bide kara lahana salatası byaılıyorum bu salataya ya bide ayran
ara:muz yedim o vardı
akşam:2haşlanmış yumurta cacık yedim
ara:süt ve 3 adet eti form yedimm
78,300düm 74,4000 olmuştum şimdi 75,200 alla alla bi yerde yanlışlık yaptım ama

bu sabahta eynir 5 adet zeytin yesil cay haşlanmış yumurta küçük domates yedim:)
ara:5 tane badem yicem

bende hazirana kadar kilo vermek istiyorum. 2 haftada bir tartılıyorum. 19 martta başladım kızlar. 2 nisanda 2 kilom gitmişti. şimdi 1 haftam var tartılmak için.bakalım bu hafta sıkıya almam lazım işi

yemekten sonra flan mı tartıldın canım? sabah uyandıktan 15-20 dk sonra su bile içmeden tartılman lazım

bende hazirana kadar kilo vermek istiyorum. 2 haftada bir tartılıyorum. 19 martta başladım kızlar. 2 nisanda 2 kilom gitmişti. şimdi 1 haftam var tartılmak için.bakalım bu hafta sıkıya almam lazım işi

hoşgeldn canım ben de senin gibi 19 martta başladım ve 2 haftada 2 kilo verdim hadi bakalım böyle devammm

öğle:3 kasık bulgur pilavı ve kırmızı lahana salatası yedim ara daha karar vermedim gececiyim bakalım sabah nasıl olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…