Hazirana kadar benimle zayıflamak isteyenleri bekliyoruum

kıskandım doğrusu kızlar sizi ben rejim yapamıyorum çalılıyorum ve düzenli yemek yiyebileceğim bir saat yok( dün spora başladım spor öncese baktmda 71 kiloymuşum 73 sanıyodum ve çok sevindim:))) haftada 3gün düzenli olarak spor yapıcam inş bide bikaç gün içinde kendime yemek programı yaptımmı allahhhh değmeyin keyfime geriye bir tek uygulaması kalıyor...

akşam etli yemek yedim 3 kaşık yağurda havuç rendeledim yedim bide yarı avuç kadar salata ekmek yemedim.1,5 saat sonra 3 form bisküvi 1 bardak süt içtim:)
bu sabahta domates biber az zeytinyağlı haş.yumurta peynir 5 zyetin
ara:acı türk kahvesi ve fall:)
ay bidahaki cumayı ipla çekiyorum.kızlar bi yanlışım oluyrsa uyarın beni lütfennnn..

canım ya dzenli yemek önemli olan ne yap yap aynı saatlere denk getirmeye bak ar a öğün atlamaki ana öğünde az yiyesinn..

kızlar bugün çok kötü bişey yaptımm :26:
alışveriş merkezndeydim çok beğendiğim bi elbiseyi denedim ve aynada bacaklarımın iğrençliğini görünceeeee
sinirlendim ve o sinirle hamburger patates yedimmm
işin kötüsü 3 gün önce de yemiştim
bu hafta kesinlikle tartılmicam çünkü verdiğim 2 kiloyu tekrar almış olmaktan korkuyorum

bukadar da takılma bence bu hafta biraz ara vermiş kabul et kendini ve aldığın fazla kalorileri harcamak içinde normalden biraz fazla hareket etmeye çalış. oldu bitti işte...

bukadar da takılma bence bu hafta biraz ara vermiş kabul et kendini ve aldığın fazla kalorileri harcamak içinde normalden biraz fazla hareket etmeye çalış. oldu bitti işte...

haklısın cnm inşallah becerebilirm bu hafta sınav haftam çünkü her gün spor yapamasam da yediklerime daha çok dikkat edicem

Merhaba canim valla kacirmadim ben de kendimle gurur duydum böreklere çöreklere keklere hepsine hayır dediiim :)
Olsun canim yine de iyisin gayet guzel bence

Merhaba canim valla kacirmadim ben de kendimle gurur duydum böreklere çöreklere keklere hepsine hayır dediiim :)
Olsun canim yine de iyisin gayet guzel bence

aaa dönmüşsün canım hoşgeldin tatlımmm
maşallah sana ne güzel pastalara böreklere keklere cıss dediyse ohhh hadi bakalım 2 gün dinlen ve yeniden başla gitsinn kilolar

aaa dönmüşsün canım hoşgeldin tatlımmm
maşallah sana ne güzel pastalara böreklere keklere cıss dediyse ohhh hadi bakalım 2 gün dinlen ve yeniden başla gitsinn kilolar

hosbulduk caniim dikkat ediyorum hala ama bu aralar spor yapamadiim iste ona baslicam yuruyuslerime hadi bakalim neler olucak bakaliiim tam 1 ay olucak 2 gun sonra :)
senin ne alemde

arkadaşlar beni de aranıza alın nolluurr....
1.64 boyum 57 kiloyum kilom gözünüze az gelmesin hepsi göbek ve bel simidi malesef...
günde bir saat pilates ve walk at home yapmaya çalışıyorum ama bie haftadır gram veremedim, 50 olmam lazım ama olamıyorum kafayı yicem üstelik gün aşırıda bi saat bisiklet sürüyorum
yarından itibaren çayı ve ekmeği kesecem artık şekerde kullanmıcam tabi...
yaptıklarınızı benimlede paylaşır mısınız(((

hosbulduk caniim dikkat ediyorum hala ama bu aralar spor yapamadiim iste ona baslicam yuruyuslerime hadi bakalim neler olucak bakaliiim tam 1 ay olucak 2 gun sonra :)
senin ne alemde

valla bende halsiz halsiz dolaşıyom gripmi oldum nezle yoksa dışarıdaki yalancı baharmı dokundu bilemem ama ben hiç iyi değilim
yarında cuma ben geçen sene 56 kadar hatta 55 kadar nasıl düştüm kış gününe hala hayret ediyom bu sene kısıyom yürüyüşte yapıyom ama zor veriyomm
bari kız kardeşimin düğününe kadar 57 olsam zor gibi vermeye çabalamam lazım hırs yapmam lazımmmgidecek bu fazlalıklar

ya hem o kadar spor yapıyorum hem de yediklerime çok dikkat ediyorum ama hala zayıflayamadım galiba(( hatta az yediğim için miğdem küçüldü göbeğim daha da ortaya çıktı. sabhları elma sirkeli ılık su öneriliyordu başka bir konuda onu yapmaya başlayacam yarından itibaren bari onun faydasını göreyim

günaydınnn kızlar zayıfkız 63 700 göremedim ama 800 gördüm dün biraz kaçırmıştım sanırım ondan yarın bi kez daha tartılmayı düşünüyom :44::44:
başlanğıç 68.800
geçen hafta 64.400
bu hafta 63.800
inşallah yarın daha az çıkarımmm

Herkes ne kadar guzel gidiyor valla cok sevindim.Kızlar bende bugün tartıldım ve tam 6 kilo gitmis 1 ayda,75 den 69 a dusmusum.Şimdi de hedefte 63 var.Haziran'ın 24 üne kadar 60 falan olsam çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…