- 9 Mart 2012
- 122
- 64
- 298
sabah tartıldım canım yaa regl etki edermi dicem ama daha 10 gün var 10 gün öncesi yapmaz heralde dimi?
kıskandım doğrusu kızlar sizi ben rejim yapamıyorum çalılıyorum ve düzenli yemek yiyebileceğim bir saat yok( dün spora başladım spor öncese baktmda 71 kiloymuşum 73 sanıyodum ve çok sevindim:))) haftada 3gün düzenli olarak spor yapıcam inş bide bikaç gün içinde kendime yemek programı yaptımmı allahhhh değmeyin keyfime geriye bir tek uygulaması kalıyor...
bukadar da takılma bence bu hafta biraz ara vermiş kabul et kendini ve aldığın fazla kalorileri harcamak içinde normalden biraz fazla hareket etmeye çalış. oldu bitti işte...
zayıf kız hayırlısı ile git gel canım ama ipin ucunuda kaçırma...
bu arada kızlar ben bu hafta az verdim nasıl oluyor anlayamıyorum..
64.400 olmuşum 400 gram vermişim nese haftaya 63.700 görmem lazım geliyorum 63 sana doğru hadin hoşçakalın
sınavlarında başarılar güzelim inşallah hepsi iyi geçer...
Merhaba canim valla kacirmadim ben de kendimle gurur duydum böreklere çöreklere keklere hepsine hayır dediiim :)
Merhaba canim valla kacirmadim ben de kendimle gurur duydum böreklere çöreklere keklere hepsine hayır dediiim :)
Olsun canim yine de iyisin gayet guzel bence
aaa dönmüşsün canım hoşgeldin tatlımmm
maşallah sana ne güzel pastalara böreklere keklere cıss dediyse ohhh hadi bakalım 2 gün dinlen ve yeniden başla gitsinn kilolar
hosbulduk caniim dikkat ediyorum hala ama bu aralar spor yapamadiim iste ona baslicam yuruyuslerime hadi bakalim neler olucak bakaliiim tam 1 ay olucak 2 gun sonra :)
senin ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?