Hayatım boyunca şöyle upuzun sırma gibi saçlara sahip olamadım maalesef.
Okulda sürekli upuzun saçları olan kızlar görüp kıskanıyordum. Artık yeter benimde olsun dedim ve bugün başladım.
Sinameki kürünü uyguluyorum saçıma. 4 saat saçımda durdu bugün.
Ardından argan yağlı şampuan kullanıyorum( saçımı yumuşacık yapıyor ve çok güzel kokuyor) saçım ıslakken elidor saç kırıkları için bakım kremini kullanıyorum. Normalde bakım kremi durulanıyor ama ben durulamıyorum çünkü durulamayınca kırıklarım birbirine çok karışıp elektriklenmiyor aksine yumuşacık oluyorlar.
İşte ilk fotoğrafım ve ilk kürümü yaptım:
Eki Görüntüle 812840
yaza kadar upuzun saçlarım olmalııı.
vallahı bende denedım bu kürü ama işe yaramadı.. resimlere bak 1 sene önce nasıldı şimdi nasıl saçlarım
inşallah devam ettirebilirim canım :))Ayy hic devamini getiremedim boyle seylerin..bol sans diliyorum sana canim kolay gelsin
canım ben önceden denemiştim 2 ayda falan 6 cm kadar uzamıştı sonra yaz geldi bıraktım saçımı düzleştirdim kırdım kırdım yine kestimm :))vallahı bende denedım bu kürü ama işe yaramadı.. resimlere bak 1 sene önce nasıldı şimdi nasıl saçlarım
uzar inşallah canım yaa ben çok istiyorum uzamasını çook fazla hemde :/bende başladım sinamekiye cumartesi günü 4. kürü yapacagım hazirana kadar ne kadar olacak bende merak ediyorum ama bu aralar çok steres yaşıyorum belkide ondan uzaması durabilir
bende inanıyorum herkeste çok güzel sonuçlar oluşturuyo bakalım bende nasıl olcakuzuyor vallahı.. ben neler neler denedım en son o şampuanı denedım inanılmaz uzatıı...
Eki Görüntüle 836388
enine çizgili tişört giy demiştiniz giydim artık bu tişörtle çekerim.
uzama durdu gibi pek yok gibi birde uçlarım çok kırılmaya başladı :/
kol hizasından anlayabilirsin canım. uçları kırıldı ama dipler gürleşti.canım anlayamadım tam diğer resimlerle yakından olmayınca ama uçları kırılmış biraz evet.
benim de kırık değil de yumuşaklığı gitti saçlarımın yağ bakımına ara vermeye karar verdim
kol hizasından anlayabilirsin canım. uçları kırıldı ama dipler gürleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?