Saç Uzatma Yöntemleri Haziran'a Kadar Resimli Saç Uzatıyorum.

yok canım kırık almıyorum kırıklar için elidorun bakım kremini kullanıyorum.
bugün tekrardan kürümü yapıcam.

Canım kürün içinde neler var nasıl yapıyosun ? Bir de bişi merak ediyorum kızlar saç uçlarına zeytinyagı bademyagı sürmek kurulugunu gideriyomuş kırıkları önlüyomuş buna sirke eklesek bi etkisi olur mu :))

canım merhaba. sinameki kürü cok güzel fakat ucları biraz kurutabiliyor. haliyle kırılır. benden sana tavsiye uclarına sinameki sürme. onun yerine zeytin yağı veya badem yağı veya hint yağı sür. diplerine ve boylarına sinameki uçlarına yağ yani :)

Eğer hala küre devam ediyorsan fotoğraf koyar mısın? 1 ayı baya geçmiş en son fotoğraf koyalı , belirgin bir fark muhakkak görebiliriz gibi geliyor şuan.

yeni foto yokmu bayag uzamış olmalı sacıın..

kötü haber uzun zamandır internetim yoktu kür falanda yapamadım sinüzitimden dolayı ama yenidenbaşladım bugün 1 ay kadar yapıcam kürümü sonra foto koyucam

SC uzatmk icin yeşil olani kullanmak gerekiyormus ben onu kullaniyorum aralikda kestirdim saclarimi omuzlarimdaydi nisan 15 inden beri kullaniyoeum prozinci benim saclarim cok yavas uzR normalde ayda bir cm ise prozincle iki cm e cikdi isde :))

Kızlar konu 2013 un
Konu sahibi rapunzel olmuştur artik
SC uzatmk icin yeşil olani kullanmak gerekiyormus ben onu kullaniyorum aralikda kestirdim saclarimi omuzlarimdaydi nisan 15 inden beri kullaniyoeum prozinci benim saclarim cok yavas uzR normalde ayda bir cm ise prozincle iki cm e cikdi isde :))

Saçın en son halini merak ediyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…