Haziranda aşılama yaptıranlar gelin birlikte bekleyelim 🥰✨🙏🤭🤍🫶🏻👩‍🍼

Ben çok yoruldummm

Ben çok yoruldummm
Bende aynı şekilde hatta bugün dayanamadım artık doktorumun yanında tutamadım kendimi ağladım psikolojinin çok önemli olduğunu bu şekilde yapmaman gerektiğini sonucun güzel olacağını söyledi sizde öyle düşünün zaten başka çaremizde yok ne yazık ki

Bende arabada eşimle konşrken ağladım uzun zamandır tedavi görüyorum beklyorm gidip gelmekten allttan muayene olmaktan bunaldımm herkesin çocuk sormasından hocala gidin yazdırın diyenler şuan bile size yazarken tutamıyorum kendimi

Bi isteyen kendi yapsın diyoruz artık insanlar herşeyi diyorlar maalesef ki biz bişey demedik etrafa ben çok çabuk ettikilen birisiyim çünkü

Hayır lütfen ağlamayın ben inanıyorum ikimizin de buraya gelip güzel haberler vereceğini Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz gerisi allaha kaldı ne zaman hayırlısıysa o zaman olucaktır demektir

Sizden inşallah güzel haberler alırız
Karnımın içi pıt pıt sesler çıkarıyor kabız gibiyim değil gibiyim bel ağrım var göğüs hassasiyetim akıntım var ama bunlar adet belirlitileri de sanırım kasık ağrım da var genelde adet günümden üç gün önce olurdum adet tarihim geldi olmadım

Vardır o zaman ben ilk aşılama da 14 gün 10.9 la öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…