- 18 Nisan 2025
- 110
- 16
- 13
- 25
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
-
Sizden inşallah güzel haberler alırızHerşeyin en güzeli sabırla olurmuş inşallah daha güzel şekilde olur canım ne desem şuanda boş biliyorum
Ben çok yoruldummmVardır her şeyde bi hayırBende bugün doktora gittim üçüncü aşılama için ama 2 tane küçük kistim kalmış onlar geçsin öyle yaparız dedi 15 gün sonra tekrar gidicem kontrole yani bu ay olmaz büyük ihtimalle diğer ay adetimden sonra olur üçüncü aşılama
Bende aynı şekilde hatta bugün dayanamadım artık doktorumun yanında tutamadım kendimi ağladım psikolojinin çok önemli olduğunu bu şekilde yapmaman gerektiğini sonucun güzel olacağını söyledi sizde öyle düşünün zaten başka çaremizde yok ne yazık kiBen çok yoruldummm
Bende arabada eşimle konşrken ağladımBende aynı şekilde hatta bugün dayanamadım artık doktorumun yanında tutamadım kendimi ağladım psikolojinin çok önemli olduğunu bu şekilde yapmaman gerektiğini sonucun güzel olacağını söyledi sizde öyle düşünün zaten başka çaremizde yok ne yazık ki
Artık beklemedeyin çok şükür hala olmadım adet bitti günüm yarın inşallah olmamış olursam test yapmayı düşünüyorumSizden inşallah güzel haberler alırız
Anlıyorum gerçekten çok zor bir süreçBen çok yoruldummm
Bi isteyen kendi yapsın diyoruz artık insanlar herşeyi diyorlar maalesef ki biz bişey demedik etrafa ben çok çabuk ettikilen birisiyim çünküBende arabada eşimle konşrken ağladımuzun zamandır tedavi görüyorum beklyorm gidip gelmekten allttan muayene olmaktan bunaldımm herkesin çocuk sormasından hocala gidin yazdırın diyenler şuan bile size yazarken tutamıyorum kendimi
Hayır lütfen ağlamayın ben inanıyorum ikimizin de buraya gelip güzel haberler vereceğiniBende arabada eşimle konşrken ağladımuzun zamandır tedavi görüyorum beklyorm gidip gelmekten allttan muayene olmaktan bunaldımm herkesin çocuk sormasından hocala gidin yazdırın diyenler şuan bile size yazarken tutamıyorum kendimi
Dualarım sizinleArtık beklemedeyin çok şükür hala olmadım adet bitti günüm yarın inşallah olmamış olursam test yapmayı düşünüyorum
Anlıyorum gerçekten çok zor bir süreç
İnşallahHayır lütfen ağlamayın ben inanıyorum ikimizin de buraya gelip güzel haberler vereceğiniBiz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz gerisi allaha kaldı ne zaman hayırlısıysa o zaman olucaktır demektir
İnşallah sizin olurArtık beklemedeyin çok şükür hala olmadım adet bitti günüm yarın inşallah olmamış olursam test yapmayı düşünüyorum
Bende annem dışında kimseye söylemedim laf sözlerini çekemem akrabalarınbende kmseye söylemedim tedavi olduğumu bile blmylr
Karnımın içi pıt pıt sesler çıkarıyor kabız gibiyim değil gibiyim bel ağrım var göğüs hassasiyetim akıntım var ama bunlar adet belirlitileri de sanırım kasık ağrım da var genelde adet günümden üç gün önce olurdum adet tarihim geldi olmadımSizden inşallah güzel haberler alırız
Ailem biliyo ama kaynanama bile zahmet edip söylemedim ,Bende annem dışında kimseye söylemedim laf sözlerini çekemem akrabaların
İnşallah herkesin olsunİnşallah sizin olur
Söylemeyin zatenAilem biliyo ama kaynanama bile zahmet edip söylemedim ,
Vardır o zaman ben ilk aşılama da 14 gün 10.9 la öğrenmiştimKarnımın içi pıt pıt sesler çıkarıyor kabız gibiyim değil gibiyim bel ağrım var göğüs hassasiyetim akıntım var ama bunlar adet belirlitileri de sanırım kasık ağrım da var genelde adet günümden üç gün önce olurdum adet tarihim geldi olmadım
Kesinlikle en doğrusuBende annem dışında kimseye söylemedim laf sözlerini çekemem akrabaların
Bilmiyorum stresten ileriye atılmış olabilir ilk defa uçuk çıkardım grip oldum bu süreçteVardır o zaman ben ilk aşılama da 14 gün 10.9 la öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?