- 18 Nisan 2025
- 110
- 16
- 13
- 25
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
-
Ya size ümit vermek istemem ama bana nedense hislerim sizin hamile olduğunuzu söylüyor yarın bence direkt kan testi yaptırın sizin adınıza ben bile heyecanlandımKarnımın içi pıt pıt sesler çıkarıyor kabız gibiyim değil gibiyim bel ağrım var göğüs hassasiyetim akıntım var ama bunlar adet belirlitileri de sanırım kasık ağrım da var genelde adet günümden üç gün önce olurdum adet tarihim geldi olmadım
Yaa inşallah gerçekten bende değişik hissediyorum ama psikolojik mi bilmiyorum bir kaç gün beklemek istiyorum olumsuz olur diyeYa size ümit vermek istemem ama bana nedense hislerim sizin hamile olduğunuzu söylüyor yarın bence direkt kan testi yaptırın sizin adınıza ben bile heyecanlandım
Haber vereceğimGönlünüzce olsun herşey kan verirseniz mutlaka söyleyin hayırlı haberlerle gelin
Sizde inşallah güzel haberlerle gelirsinizGönlünüzce olsun herşey kan verirseniz mutlaka söyleyin hayırlı haberlerle gelin
İnşallah olumlu olucak inanıyorumYaa inşallah gerçekten bende değişik hissediyorum ama psikolojik mi bilmiyorum bir kaç gün beklemek istiyorum olumsuz olur diye
Merhaba sizin olumlu sonuçlandı mı acaba merak ettimBızde bır sorun gozukmuyor aslında sebepsız ınfertılıte ama olmuyor ıkı seneye yakın oldu yenı geldım eve yaptırdıım
Hayır malesef tup bebege baslıycamMerhaba sizin olumlu sonuçlandı mı acaba merak ettim
Benimde negatif sonuçlandı doktorumla görüştüm üçüncü aşılamayı deneyelim daha sonra tüp bebeğe başlayalım diyor çok zorluyor beni bu süreç ama yapıcak bir şey yok inşallah sizinde olumlu sonuçlanırHayır malesef tup bebege baslıycam
İnşallah teşekkür ederim seninde güzel haberini bekliyorumİnşallah olumlu olucak inanıyorum
Yanı ben üçüncüyü istemedım cunku zaten basarı oranı dusuk benım ıcın artık zaman kaybı doktorumda oyle soyledı ınsallah sızınkı ucuncude olumlu olur hakkkmızda hayırlısı olsun ınsallah yarın tekrar gorusmeye gıdıcem ilaclara baslarız ınsallahBenimde negatif sonuçlandı doktorumla görüştüm üçüncü aşılamayı deneyelim daha sonra tüp bebeğe başlayalım diyor çok zorluyor beni bu süreç ama yapıcak bir şey yok inşallah sizinde olumlu sonuçlanır
Haklısınız inşallah ikimiz içinde güzel haberler alırızYanı ben üçüncüyü istemedım cunku zaten basarı oranı dusuk benım ıcın artık zaman kaybı doktorumda oyle soyledı ınsallah sızınkı ucuncude olumlu olur hakkkmızda hayırlısı olsun ınsallah yarın tekrar gorusmeye gıdıcem ilaclara baslarız ınsallah
Insallah canımHaklısınız inşallah ikimiz içinde güzel haberler alırız
Naptınİnşallah teşekkür ederim seninde güzel haberini bekliyorum
Hayırlısı olsun İnşallahHerkese merhaba cuma günü asilamam olacak bende beklemekteyim.Bu gece çatlatma ignesi olacak tek Bi yumurta gelişmiş Hakkımızda hayırlısı
Bende cuma günü aşılama yapacam İnşallah ikimizinde tutarHerkese merhaba cuma günü asilamam olacak bende beklemekteyim.Bu gece çatlatma ignesi olacak tek Bi yumurta gelişmiş Hakkımızda hayırlısı
Femara klomen mi kullandiniz gonal-f mi kullandiniz yumurta büyütme içinHerkese merhaba cuma günü asilamam olacak bende beklemekteyim.Bu gece çatlatma ignesi olacak tek Bi yumurta gelişmiş Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?