Haziranda aşılama yaptıranlar gelin birlikte bekleyelim 🥰✨🙏🤭🤍🫶🏻👩‍🍼

Ya size ümit vermek istemem ama bana nedense hislerim sizin hamile olduğunuzu söylüyor yarın bence direkt kan testi yaptırın sizin adınıza ben bile heyecanlandım

Sizi daha bulabilir miyim bilmiyorum ugrr_ozzx__1 Instagram adresim bundan iletişim kurabilirsiniz benimle sizi tanıdığıma çok memnun oldum

Ya size ümit vermek istemem ama bana nedense hislerim sizin hamile olduğunuzu söylüyor yarın bence direkt kan testi yaptırın sizin adınıza ben bile heyecanlandım
Yaa inşallah gerçekten bende değişik hissediyorum ama psikolojik mi bilmiyorum bir kaç gün beklemek istiyorum olumsuz olur diye

Yanı ben üçüncüyü istemedım cunku zaten basarı oranı dusuk benım ıcın artık zaman kaybı doktorumda oyle soyledı ınsallah sızınkı ucuncude olumlu olur hakkkmızda hayırlısı olsun ınsallah yarın tekrar gorusmeye gıdıcem ilaclara baslarız ınsallah

Haklısınız inşallah ikimiz içinde güzel haberler alırız

Herkese merhaba cuma günü asilamam olacak bende beklemekteyim.Bu gece çatlatma ignesi olacak tek Bi yumurta gelişmiş Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…