- 18 Nisan 2025
- 110
- 16
- 13
- 25
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
-
Evet gördüm şimdi yaptırmış olduğumuz yerde ki değer aralıkları farklı galibaBende ki E2 değerlerini paylaştm sizinle bir bakın isterseniz
Düşük olduğu için doktorum tavsye etmiyordu aşılama en son olduEvet gördüm şimdi yaptırmış olduğumuz yerde ki değer aralıkları farklı galiba
İnşallah olumlu sonuçlanırDüşük olduğu için doktorum tavsye etmiyordu aşılama en son oldu
Bende 3 Haziran da ikinciyi oldum bekliyorum adetime iki gün kaldı başlarda bir belirti yoktu ama üç dört gündür değişik ağrılar var adet mi hamilelik belirtileri mi bilemiyorum ilk aşılamamda adetime dört gün kala olmuştum şimdilik bişey yok şükür sizde belirtti var miKızlar selaaamm şimdi aşılama işleminden geliyorum benim ikinci aşılamam eğer bu süreçte olanlar varsa gelin birlikte bekleyelim
Ben maalesef dün adet oldum yarın üçüncü aşılamaya başlayacağızBende 3 Haziran da ikinciyi oldum bekliyorum adetime iki gün kaldı başlarda bir belirti yoktu ama üç dört gündür değişik ağrılar var adet mi hamilelik belirtileri mi bilemiyorum ilk aşılamamda adetime dört gün kala olmuştum şimdilik bişey yok şükür sizde belirtti var mi
İnşallah üçüncü aşılama sizin için daha güzel sonuçlar verir mutlaka vericeğim bugün bitti ve şükür olmadım daha akıntım çok fazla kramplarım fazla göğüs hassasiyetim var kabızlık var bayram sonundan beridir şişkinlik gaz bel ve sırt ağrım hep olur benim zaten onlarda var adetten önce asla kabızlık yaşamazdım ama bu sefer var bilmiyorum psikolojik mi son bir gün kaldı adetime adet olmazsam test yapacağım inşallahBen maalesef dün adet oldum yarın üçüncü aşılamaya başlayacağızUmarım siz güzel sonuçlar alırsınız sonucu paylaşın lütfen benimle de
Bide grip oldum bayramda bu sıcak havada ve uçuk attım dün hayatımda ilk defa uçuk attım hamilelikte bağışıklık düştüğü için olabiliyormuş inşallah bu sebebtir stres heyecan mahvetti beni hele şu üç gündür zaman geçmiyorBen maalesef dün adet oldum yarın üçüncü aşılamaya başlayacağızUmarım siz güzel sonuçlar alırsınız sonucu paylaşın lütfen benimle de
Bide grip oldum bayramda bu sıcak havada ve uçuk attım dün hayatımda ilk defa uçuk attım hamilelikte bağışıklık düştüğü için olabiliyormuş inşallah bu sebebtir stres heyecan mahvetti beni hele şu üç gündür zaman geçmiyor
Test yaptınız mııııBide grip oldum bayramda bu sıcak havada ve uçuk attım dün hayatımda ilk defa uçuk attım hamilelikte bağışıklık düştüğü için olabiliyormuş inşallah bu sebebtir stres heyecan mahvetti beni hele şu üç gündür zaman geçmiyor
Siz test yaptınız mıııAyy inşallah
Yok yapmadım bğn 11 günümSiz test yaptınız mııı
Hayır yapmadım yarın adet günüm eğer ki olmazsam öyle yapacağımTest yaptınız mıııı
İnşallah valla heyecan korku tüm Duygular karıştıAyy inşallah
Ne zaman yapıcaksınızYok yapmadım bğn 11 günüm
Ay hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumHayır yapmadım yarın adet günüm eğer ki olmazsam öyle yapacağım
İnşallah normalde önce olurum ama bu sefer olmadım bide belirtiler var gibi de yok gibi psikolojik mi acaba diyorumAy hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Bugün akşam kan vermeyi düşünüyorum normalde cuma günüNe zaman yapıcaksınız
Benimde belirtim yokİnşallah normalde önce olurum ama bu sefer olmadım bide belirtiler var gibi de yok gibi psikolojik mi acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?