Haziranda aşılama yaptıranlar gelin birlikte bekleyelim 🥰✨🙏🤭🤍🫶🏻👩‍🍼

Amin inşallah sizde dediğim gibi yapın yumurta destekleyci takviye kullanan iğne olurken ben ovulex kullandım hem hap kullanıp hem iğne de en son 1750 ydi

Kızlar selaaamm şimdi aşılama işleminden geliyorum benim ikinci aşılamam eğer bu süreçte olanlar varsa gelin birlikte bekleyelim
Bende 3 Haziran da ikinciyi oldum bekliyorum adetime iki gün kaldı başlarda bir belirti yoktu ama üç dört gündür değişik ağrılar var adet mi hamilelik belirtileri mi bilemiyorum ilk aşılamamda adetime dört gün kala olmuştum şimdilik bişey yok şükür sizde belirtti var mi

Ben maalesef dün adet oldum yarın üçüncü aşılamaya başlayacağız Umarım siz güzel sonuçlar alırsınız sonucu paylaşın lütfen benimle de

Ben maalesef dün adet oldum yarın üçüncü aşılamaya başlayacağız Umarım siz güzel sonuçlar alırsınız sonucu paylaşın lütfen benimle de
İnşallah üçüncü aşılama sizin için daha güzel sonuçlar verir mutlaka vericeğim bugün bitti ve şükür olmadım daha akıntım çok fazla kramplarım fazla göğüs hassasiyetim var kabızlık var bayram sonundan beridir şişkinlik gaz bel ve sırt ağrım hep olur benim zaten onlarda var adetten önce asla kabızlık yaşamazdım ama bu sefer var bilmiyorum psikolojik mi son bir gün kaldı adetime adet olmazsam test yapacağım inşallah

Bide grip oldum bayramda bu sıcak havada ve uçuk attım dün hayatımda ilk defa uçuk attım hamilelikte bağışıklık düştüğü için olabiliyormuş inşallah bu sebebtir stres heyecan mahvetti beni hele şu üç gündür zaman geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…