- 17 Ekim 2021
- 243
- 43
- 48
- 28
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
-
İnşallah güzel sonuçlar alırız benim bel sırt ağrım çok fazla göğüs hassasiyetim akıntım çok fazlaydı ama bugün daha az ara ara kasık ağrım oluyor bacak ağrım çok fazlaydı bugün daha iyi kabız gibiyim değil gibiyim şişkinlik var gaz var ayaklarım üşüyor bide bulantım vardı Sabah ama stresten de olabiliyor bende az önce baş dönmesi yaşadım bilmiyorum bugün geçmek bilmiyorBenimde belirtim yokbir bugün belim ağrıyor
Bende blmymİnşallah güzel sonuçlar alırız benim bel sırt ağrım çok fazla göğüs hassasiyetim akıntım çok fazlaydı ama bugün daha az ara ara kasık ağrım oluyor bacak ağrım çok fazlaydı bugün daha iyi kabız gibiyim değil gibiyim şişkinlik var gaz var ayaklarım üşüyor bide bulantım vardı Sabah ama stresten de olabiliyor bende az önce baş dönmesi yaşadım bilmiyorum bugün geçmek bilmiyor
Sizin kaçıncı gününüzBende blmym
11 günüm kan vermek istiyorm akşamSizin kaçıncı gününüz
Kalçanıza ağrı ğiriyor mu sizindeSizin kaçıncı gününüz
Bence biraz daha bekleyin bu sefer beta yükselsin diye beklemek de çok Zor11 günüm kan vermek istiyorm akşam
Yok çatlıyorum meraktan gene verirm cuma günüBence biraz daha bekleyin bu sefer beta yükselsin diye beklemek de çok Zor
Çok az bir şekilde nadiren bende sırt ve bel ağrısı çok hissedilir şekilde ama bugün herşey daha aZ bir şekilde Ağrı olarakKalçanıza ağrı ğiriyor mu sizinde
AnladımÇok az bir şekilde nadiren bende sırt ve bel ağrısı çok hissedilir şekilde ama bugün herşey daha aZ bir şekilde Ağrı olarak
Dizi çok iyi anlıyorum bende aynıyim 14 günüm benimde ama en iyisi beklemekYok çatlıyorum meraktan gene verirm cuma günü
Ah ovitrelle bulamadım çatlatma iğnesi olarak gonapaptly buldum iki kutu yaptm ama şuan onunkorkusunu yaşıyorum aslındaDizi çok iyi anlıyorum bende aynıyim 14 günüm benimde ama en iyisi beklemek
Doktoruna söyledin mi pekiAh ovitrelle bulamadım çatlatma iğnesi olarak gonapaptly buldum iki kutu yaptm ama şuan onunkorkusunu yaşıyorum aslında
Doktorum söyledi ama bu iğneyi ilk defa vuruldumDoktoruna söyledin mi peki
İyi düşün iyi olsun canımDoktorum söyledi ama bu iğneyi ilk defa vuruldum
Kan verdim bekliyorumİyi düşün iyi olsun canım
Herşeyin en güzeli sabırla olurmuş inşallah daha güzel şekilde olur canım ne desem şuanda boş biliyorumÇıkmış 2.39 elendim ben
Herşeyin en güzeli sabırla olurmuş inşallah daha güzel şekilde olur canım ne desem şuanda boş biliyorum
Vardır her şeyde bi hayırÇıkmış 2.39 elendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?