bul bakalım kızz ben izlemiyom o diziyi ama tuhaf biri olmasın haaa
olmazzzzzzzzzzzzzz yağ cekmez gülfem hatun,bence en asil sultan gülfem hatun
yo yok gecimsiz demiyelimde ,,,hmm senin gibi sapsal 2ci pozisyonu beceremeyen birini ben valide olaraktan aslanimin koynuna gondermempiss cariye seni kikikikikki
kiz bizim dertlerimize baskalari yardimci olsun bidaha ,,,,benle sen var birbirimizi anlamiyor...........kiiii
ozaman sana en uygun rolll sülümann uzakta olan kızkardeşi kocasının ölüm emrini verdği kardeşi adı neydi unuttum bak şimdi
onu sectim cünkü o haremden uzak kendi halinde cocuklarıyla yaşayan bi sultan
anammmmm diziyi izlemiyoz diye sürüldük heee amaniiinnnn
yaa daye olsun yada nigar
Sapsallll3 tu o bea bunadın tabiii malum ....
olmazzz seni benden başkası beni senden başkası cekemez vermem seni başklarınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nayırrrrrrrrrrrrr aalamazlar sen ibendennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ozaman sana en uygun rolll sülümann uzakta olan kızkardeşi kocasının ölüm emrini verdği kardeşi adı neydi unuttum bak şimdi
onu sectim cünkü o haremden uzak kendi halinde cocuklarıyla yaşayan bi sultan
yok yok nigar olmazzz mümükün deil en iyisi sülümanın diğer kızkardeşi
aslanın senin sözünle carpcaksa yandık kac sene beklememiz lazım kim bilirkikikiki
:
tememmmaslanima soylerm bikere carpsin sana,,girdin gozume kikikikikikiki
kaynatmissiniz yine......ben kocisimle ilgileniyorum yazamiyorum cay iciyoruz.....rumeysa bu arada onun ismi Beyhan sultan diyiyrom ve cikoyrum.haydi Allaha emanet
haticenin başına gelmeen kalmadı kız onun durumu biraz tuhafhatice olsunyada matrakçı :):) nasıl olsa kimseyi tanımıyo
Matrak cimıkız kızı niye herif yaptın sümbül desen bı nebze en azından hadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?