Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

berceste_

Başlangıç:94.7 Güncel 88.1 hedef 79
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
10.234
8.399
448
45
selam arkadaşlar
ben bir senedir bebek istiyorum inşallah bu ay bebeklerimiz Allahın izniyle gelir:26::26:
inşallah bol ve sağlıklı hamişli bir topik olur
ee başlasın sohbet o zaman bekliyorum kızlarrr

HAZİRAN TOPİĞİNİN ÇITIR HAMİLELERİ

yingyang............hamile.......................
sedser ...............hamile.........................
elifalpelif.............hamile..........................
pembetilki............hamile..........................:
ahbubenkendimi..........hamile..........................
bebeğimsin2326........hamile..........................
havvam87................hamile...........................
elabebek.................hamile............................
hortensia................hamile............................
kahorima................hamile............................
ser_ay...................hamile..............................
perim...................hamile...............................
ayşesi.....................hamile.............................
sweet85.................hamile...............................
mayamm................hamile...............................:
zeyneppn................hamile................................
sel..........................hamile...............................
h_derya.................hamile.................................
bernardo................hamile...................................
sony.....................hamile.....................................

HAZİRAN GEBE ADAYLAR

nazlma ......................................26 temmuz

viole........................................17 temmuz

cemremmm21..........................27 temmuz

Son düzenleme:
selam canım. benim için de bugün mayıs bitti. artık umudum haziran. umutluyum. inşallah bu ay Allah nasip eder. ben de ekimde düşük yaptım. korunmadım ama olmuyor. bu ay düşükten sonraki 8. ay

selam canım. benim için de bugün mayıs bitti. artık umudum haziran. umutluyum. inşallah bu ay Allah nasip eder. ben de ekimde düşük yaptım. korunmadım ama olmuyor. bu ay düşükten sonraki 8. ay

hoşgeldin canım inşallah bu ay istediğimiz olur
ben hiç o hissi yaşamadım Allah çok bekletmeden versin inşallahh
8 ay bayağı olmuş bence bu ay gelcekk:26:

hoşgeldin canım inşallah bu ay istediğimiz olur
ben hiç o hissi yaşamadım Allah çok bekletmeden versin inşallahh
8 ay bayağı olmuş bence bu ay gelcekk:26:

inşallah canım. o kadar güzel bir his ki insan tekrar yaşamak istiyor onu. hep düşükten sonra hemen olur diyorlardı ama öyle bir şey olduğu yok bende. pco var bende. zaten o zaman da klomen kullanarak hamile kalmıştım 5. ayımda. bu ay doktor kontrolünde tekrar kullanacağım. sen gittin mi doktora?

ahh gitmez miyim canım ben 3.5 yıllık evliyim iki yıl korunduk geçen yıl bebişimiz olsun dedim
dr kontrole gittim ve rahim duvarım kalınlaşıyormuş ameliyat oldum sonra da tedavi tedavi 20 nisanda tekrar kürtaj oldum
dün itibariyle yumurta takibine başladım benim durumda pek parlak sayılmaz iki kürtaj oldum ama nedense artık olacak diyorum bu ay

ben de umutluyum bu aydan. bakalım ne olacak. neden kalınlaşıyor rahim duvarı biliniyor mu? canım sen bu adaçayı gibi östrojeni artırıp rahim duvarını kalınlaştıran şeylerden uzak dur.

bu arada batın kaç gerçi bugün oldum dedin yaşın kaç
güzel bir liste yapalımm

ben de umutluyum bu aydan. bakalım ne olacak. neden kalınlaşıyor rahim duvarı biliniyor mu? canım sen bu adaçayı gibi östrojeni artırıp rahim duvarını kalınlaştıran şeylerden uzak dur.

yeni temizlendi duvarım sorun yok yani nar yemiyorum başkada ne yapmam lazım bilmiyorum
artık dr un ellerindeyim cumaya kadar iğne yapacakmışım cuma da tahlil ve çatlatma iğnesi yapacak galiba
hepimiz için hayırlısı

iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katıldım mayıs benim içinde bu gün bitti normalde 10u gibi olmalıydı ama bu ay erken teşrif ettiler hayırlısı bakalım bat 5 haziran inş bu ay olur baya duygusallaştım anneler günüde yaklaşıyor ya beni baya etkiledi hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakıcaz eğer liste yaparsanın 25 yaşındayım yaklaşık 2 yıl oldu evleneli olursa ilk çocuk olcak ayyy ne kadr çok şey yazdım hadi iyi geceler

hoş geldin canım. inşallah bu ay göbüş bebişle dolar

merhaba kızlar benide listeye ekleyebilirmisiniz 1.5 senelik evliyim korunmadık 7-8 aydır deniyoruz olmadı dok.kontrollerinden geçtim sorun yok dedi yarın eşimin kontrolleri başlıyor inş.ondada sorun yoktur geçen ay çok umutlanmıştım inş.bu ay isteyen bekleyen bütün bayanların duaları istekleri kabul olur bat 5 haziran

hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah
birdahaki anneler gününde Allahım hepimizin kucağına tosunlarımızı verir inşallah:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…