selam canım. benim için de bugün mayıs bitti. artık umudum haziran. umutluyum. inşallah bu ay Allah nasip eder. ben de ekimde düşük yaptım. korunmadım ama olmuyor. bu ay düşükten sonraki 8. ay
hoşgeldin canım inşallah bu ay istediğimiz olur
ben hiç o hissi yaşamadım Allah çok bekletmeden versin inşallahh
8 ay bayağı olmuş bence bu ay gelcekk:26:
inşallah canım. o kadar güzel bir his ki insan tekrar yaşamak istiyor onu. hep düşükten sonra hemen olur diyorlardı ama öyle bir şey olduğu yok bende. pco var bende. zaten o zaman da klomen kullanarak hamile kalmıştım 5. ayımda. bu ay doktor kontrolünde tekrar kullanacağım. sen gittin mi doktora?
ahh gitmez miyim canım ben 3.5 yıllık evliyim iki yıl korunduk geçen yıl bebişimiz olsun dedim
dr kontrole gittim ve rahim duvarım kalınlaşıyormuş ameliyat oldum sonra da tedavi tedavi 20 nisanda tekrar kürtaj oldum
dün itibariyle yumurta takibine başladım benim durumda pek parlak sayılmaz iki kürtaj oldum ama nedense artık olacak diyorum bu ay
ben de umutluyum bu aydan. bakalım ne olacak. neden kalınlaşıyor rahim duvarı biliniyor mu? canım sen bu adaçayı gibi östrojeni artırıp rahim duvarını kalınlaştıran şeylerden uzak dur.
bu arada batın kaç gerçi bugün oldum dedin yaşın kaç
güzel bir liste yapalımm
canım 30 yaşındayım. tahmini olarak bat 4 haziran
bende 4 mayısta oldum 2 haziranda olurum galiba
bende 32 yaşındayım
tarihlerimiz çok yakın canım beraber hamiş kalırız inş...
inşallah canım hayırlısı sen kaç yıllık evlisin canım
3.5 yıllık evliyiz canım.
aynı dönemlerdede evlenmişizinşallah birliktede doğururuz
ben 2009 temmuzda evlendim sen ne zaman evlendin
iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katıldım mayıs benim içinde bu gün bitti normalde 10u gibi olmalıydı ama bu ay erken teşrif ettiler hayırlısı bakalım bat 5 haziran inş bu ay olur baya duygusallaştım anneler günüde yaklaşıyor ya beni baya etkiledi hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakıcaz eğer liste yaparsanın 25 yaşındayım yaklaşık 2 yıl oldu evleneli olursa ilk çocuk olcak ayyy ne kadr çok şey yazdım hadi iyi geceler
hoş geldin canım. inşallah bu ay göbüş bebişle dolar
iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katıldım mayıs benim içinde bu gün bitti normalde 10u gibi olmalıydı ama bu ay erken teşrif ettiler hayırlısı bakalım bat 5 haziran inş bu ay olur baya duygusallaştım anneler günüde yaklaşıyor ya beni baya etkiledi hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakıcaz eğer liste yaparsanın 25 yaşındayım yaklaşık 2 yıl oldu evleneli olursa ilk çocuk olcak ayyy ne kadr çok şey yazdım hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?