Haziranda dondurulmuş, çift embriyo transferi yapacaklar ....

Bende 2 sinde oldum ilk transferim 37 yasindayim 2 de asilama oldum ben
ONlar olmadi ne yazikki siz kac yasindasiniz
31 yaşındayım 6 kere çatlatma yapınca aşılama yapmayalım direkt git dedi doktorum zaten sonrasında bir sürü şey çıktı. Şu an tüp bebek bile mucize gibi bakalım hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez

Mucize demeyin tip bile aciklayamiyor ki hersey Allahtan gercekten ben oyle dua ediyorum hep yasinizda benden daha cok gencccc

Mucize demeyin tip bile aciklayamiyor ki hersey Allahtan gercekten ben oyle dua ediyorum hep yasinizda benden daha cok gencccc
Yok yok yaşın kalitenin hiç önemi yok Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor bunu öğrendim bu süreçte.

Tekrar idrar testi verecek misiniz. Koyulaşma için ay ta ben heycanlandım

Yok yok yaşın kalitenin hiç önemi yok Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor bunu öğrendim bu süreçte.

Tekrar idrar testi verecek misiniz. Koyulaşma için ay ta ben heycanlandım
Bende heyecanlandim yarin sabah idrar testi yapacagim sali sabahida kan testi
Evet Rabbim ne derse o
Doktorlarin izah edemedigi cok bosluk var gercekten

Bugün oldu transfer daha 15 inde inşallah testim.
İnşəAllah hayırlı bir haber alırsın bende bugün transfer günümü saymazsak 2 ci gunumdeyim hicbir belirti yok .ilkinde negatif oldu .İnşəAllah busaraf olur çok heyecan var umarım isteyen herkesin yüzü güler mutlu haberler alırız

Evet bende muhasebe işi masa başı çalışıyorum transferde 2 gun dinlenirim sonra yine normal
Hayata devamke. Bugün senin kacinci günün oldu hiç test yaptın mı
Transfer dahil 4.gün Yok hiç test yapmadım henüz erken çıkmaz daha ayın 10 unda idrar testi yapabilirim ama bilemiyorum korkuyorum da

Transfer dahil 4.gün Yok hiç test yapmadım henüz erken çıkmaz daha ayın 10 unda idrar testi yapabilirim ama bilemiyorum korkuyorum da
Ben 8 gün sonra yaptım idrar testi pozitif çıktı sonra doktorun istediği tarihte kan tahlili yapıldı bir hafta sonra kese içim çağırdılar sonra kalp derken öyle öyle devam ettik

Benim hiç belirtim olmadı hiç belirti aramayın, ben bundan 5 yıl öncesi hamile iken hiç biseyim yoktu sadece ilaçlar çok ödem yapıyor ya bu estrofem beni maf etti
Ay evet estrofem cok kotu bir ilac gercekten haklisin
Benim 6.gun yine silik cizgim vat gebelikmidir
Erken gebelik testi yaptim predictor

Ben 8 gün sonra yaptım idrar testi pozitif çıktı sonra doktorun istediği tarihte kan tahlili yapıldı bir hafta sonra kese içim çağırdılar sonra kalp derken öyle öyle devam ettik
8.gün ben de yapabilirim evet silikte olsa bir şey çıkar illaki
5.gunde hcg hormonu salgilanmaya basliyormus chatgpt ye sordum bende oyle yaptim sende bence yapabilirsin
8.gün idrar testi verip ona göre kan vermeye giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…