- 8 Eylül 2023
- 524
- 741
- 23
- Konu Sahibi blueistanbul
Yaa kardeşine Allah uzun ömürler versin bu da kolaylıkla olur inşallah en kısa zamandabenim de 5 yil sonra 2.ci
kardes icin ugrasicaz bakalim bunda da kolay atlatcakmiyiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kardeşine Allah uzun ömürler versin bu da kolaylıkla olur inşallah en kısa zamandabenim de 5 yil sonra 2.ci
kardes icin ugrasicaz bakalim bunda da kolay atlatcakmiyiz
amin siz ne zamandir deniyorsunuz tup bebek tedavi?Yaa kardeşine Allah uzun ömürler versin bu da kolaylıkla olur inşallah en kısa zamanda![]()
Transferin şu an 2.günüsuan transferin kacinci gunu?
amin siz ne zamandir deniyorsunuz tup bebek tedavi?
Transferin şu an 2.günü
2023 te başladım bir ara başka sağlık sorunlarım da olduğu için çok ara verdim .
İnşallahhayirli olsun ins pozitf sonuclanir
![]()
neden cift yapmadiniz doktormu oyle karar verdi?İnşallahhepimizinkiyle beraber içinde benimki de bu ay bayram uğurlu gelir inşallah
![]()
Bu seferki çift embriyo zaten yaşımdan ve yasa gereği ilk 2 transfer çift olmuyor. Normalde rahimden dolayı hiç çift embriyo koymayacaktı zaten zor tutuyor diye bu sefer öyle bir karar aldı bu sefer. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek ikisi de tutarsaneden cift yapmadiniz doktormu oyle karar verdi?
ins. 2si de tutar. bende cift istiyorum.Bu seferki çift embriyo zaten yaşımdan ve yasa gereği ilk 2 transfer çift olmuyor. Normalde rahimden dolayı hiç çift embriyo koymayacaktı zaten zor tutuyor diye bu sefer öyle bir karar aldı bu sefer. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek ikisi de tutarsa
Ayy inşallah ben de öyle istiyorum![]()
ins 2 tane olur tek seferde biter cocuk seruveniAyy inşallah ben de öyle istiyorum![]()
Evet hemşireyim sen?peki calisiyormusun ?
Her surec zor canim walla beklemekte cok zor inan10 gun sonra mi test yapcaksiniz? cok heycanli bi surec keske bende transfer evresine gelsemde bekleme suresi olsa
insallah tutar canim 9 ay sonra kucagina nasip olur ins
Eveeet kaçıncı günü transferinBen silik bir cizgi goruyorum ama sizde gorebiliyormusunuz
5.gun :)Eveeet kaçıncı günü transferin
Yaaa hayırlısı olsun ama baya belli gözüküyor. Birde 5.gün erken ona rağmen baya gözüküyor çok sevindim5.gun :)
Ay insallah ya umitlenmeye bile.korkuyorumYaaa hayırlısı olsun ama baya belli gözüküyor. Birde 5.gün erken ona rağmen baya gözüküyor çok sevindim![]()
İçini ferah tut güzel olur inşallahAy insallah ya umitlenmeye bile.korkuyorum
Bende cift embriyo transferi oldum iki tane 5aa
Siz pekiii