Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim anneme bile eşim söylemiş benden habersiz

Merhaba arkadaslar bugun uye oldum .16 haziranda 5.gun embriyosu olarak 2 adet transferim gerceklesti bugun 7.gunum hayirlisiyla cuma gunu test yapacagim
estrofem içip de az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar..

Benim 2.tranferim suan 7.gunumdeyim her ikisindede estrofem ictim ilk transferde hic kanamam olmadi ikinci transfrimin 7.gunu suana kadar kanamam olmadi

Merhaba arkadaslar bugun uye oldum .16 haziranda 5.gun embriyosu olarak 2 adet transferim gerceklesti bugun 7.gunum hayirlisiyla cuma gunu test yapacagim

Ya bende söylemicektim hiç kimseye benim eşim durmadı o kadar heyecanlıki olmaz illa söylicez dedi çok baskı var suan
Kesinlikle insanlarin bilmesi cok baski yaratiyor ayni fikirdeyim bu konuda. Benim 3. Transferim bi esim ben ve mudurlerimiz (izin almamiz gerektigi icin) biliyor onun disinda kimseye soylemedik, soranlara da pandemi sonrasi devam edicez demistim kimse de sormuyor artik. Kendimi daha huzurlu hissediyorum bu sefer

Estorfem ne kızlar ne işe yarıyor
Estrofem su sekilde bir ilac, dollenen embriyonun rahim icinde tutunmasini sagliyor. Tedavide ilaclar doktordan doktora degisiyor, siz belki bunun icin farkli bir ilac kullaniyorsunuzdur canim.

Eklentiler

• image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 32
Estrofem su sekilde bir ilac, dollenen embriyonun rahim icinde tutunmasini sagliyor. Tedavide ilaclar doktordan doktora degisiyor, siz belki bunun icin farkli bir ilac kullaniyorsunuzdur canim.
Progestan ve kan sulandırıcı bide folik asit bide matofin bide progestan jel kullanıyorum ben canım cok teşekkür ederim

En iyisini yapmışsın canım valla

Kızlar transferden sonra hep sırt üstümü yatıyorsunuz yoksa istediginiz gibimi yatıyorsunuz ben tedirgin oluyorum yatarken

Ya bende söylemicektim hiç kimseye benim eşim durmadı o kadar heyecanlıki olmaz illa söylicez dedi çok baskı var suan
Ya evet tahmin edebiliyorum. Olsun sen kimseye iyi ya da kötü haber vermek zorunda değilsin. Ben söylediğim arkadaşlarıma bile sormayın ben sizi bilgilenririm dedim, yarın olumlu bişey söylemezsem anlarlar ki negatif. İnsanlara ‘olmadı tutmadı’ Demek bile çok yıpratıyor insanı o yüzden sen boşver herkesi :) kendini, bebişini ve eşini düşün onları mutlu et yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…