Benim anneme bile eşim söylemiş benden habersizBence herkesin bilmesi de inanılmaz bir baskı oluşturuyor insanın üzerinde. Benim annem ve üç beş samimi arkadaşım biliyor. Kayınvalidemlere falan asla söylemedim. Annem de sadece tp bebek sürecinde olduğumuzu biliyor transferi söylemedim süpriz yapacağım inşallah :)
Merhaba arkadaslar bugun uye oldum .16 haziranda 5.gun embriyosu olarak 2 adet transferim gerceklesti bugun 7.gunum hayirlisiyla cuma gunu test yapacagimMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak istemezseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
- @Mucizem33 -Haziran 1-tek 3.gun embriyo transfer
- @hanabi -Haziran 1- cift 5. gun embriyo transfer
- @ygmrk -Haziran 2-
- @Ylel- Haziran 2
- @sunshine__ -Haziran 2
- @edmur -Haziran 3- Tek embriyo
- @Pitircigim06 -Haziran 3- 6.gun embriyosu-
- @av.esen Haziran 3- 5.gun embriyosu-
- @Nurov -Haziran 6 5.gun embriyosu
- @asude38 -Haziran 6
- @Mest000 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
- @Aslimuu93 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
- @kafakarisik -Haziran 8 3.gun embriyo transfer
- @3A3 Haziran 9- Cift 5.gun Embriyo transfer
- @ayse vera - Haziran 10
- @Pinar2019 -Haziran 10
- @Yasampinarim45 -Haziran 10 cift embriyo transfer
- @ayyengecte Haziran 11 cift 3.gun embriyo transfer
- @Lemoncake -Haziran 13- embriyo transfer
- A afrartis -Haziran 15 embriyo transfer
- @sunflower71 -Haziran 15 cift embriyo transfer
- @Pamuk17 Haziran 15 taze 5. gun embriyo transfer
- S Sademm16 - Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @ebrurosa -Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Ozlem 4567 Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Karam7 -Haziran 17
- @Miracle baby -Haziran 17
Marsade Haziran 17 5. ve 6. gun cift embriyo transfer - @MirAy92 -Haziran 18 taze embriyo transfer
- @Kahvebademm Haziran 18 taze cift embriyo transfer
- @meraklisivas -Haziran 21
sarojo -Haziran 23- cift embriyo transfer - @HUMERT -Haziran 23 cift embriyo transfer -
- @clover32 Haziran 23 taze embriyo transfer -
- @Pembeumutlar -Haziran 23
- @Nameless Warrior -Haziran 26
- @Sultanhsyn
- @Bosniangirl
estrofem içip de az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar..
estrofem içip de az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar..
Estorfem ne kızlar ne işe yarıyorBenim 2.tranferim suan 7.gunumdeyim her ikisindede estrofem ictim ilk transferde hic kanamam olmadi ikinci transfrimin 7.gunu suana kadar kanamam olmadi
Hiç evde test yaptın mı canımMerhaba arkadaslar bugun uye oldum .16 haziranda 5.gun embriyosu olarak 2 adet transferim gerceklesti bugun 7.gunum hayirlisiyla cuma gunu test yapacagim
Hiç evde test yaptın mı canım
Kesinlikle insanlarin bilmesi cok baski yaratiyor ayni fikirdeyim bu konuda. Benim 3. Transferim bi esim ben ve mudurlerimiz (izin almamiz gerektigi icin) biliyor onun disinda kimseye soylemedik, soranlara da pandemi sonrasi devam edicez demistim kimse de sormuyor artik. Kendimi daha huzurlu hissediyorum bu seferYa bende söylemicektim hiç kimseye benim eşim durmadı o kadar heyecanlıki olmaz illa söylicez dedi çok baskı var suan
Estrofem su sekilde bir ilac, dollenen embriyonun rahim icinde tutunmasini sagliyor. Tedavide ilaclar doktordan doktora degisiyor, siz belki bunun icin farkli bir ilac kullaniyorsunuzdur canim.Estorfem ne kızlar ne işe yarıyor
Progestan ve kan sulandırıcı bide folik asit bide matofin bide progestan jel kullanıyorum ben canım cok teşekkür ederimEstrofem su sekilde bir ilac, dollenen embriyonun rahim icinde tutunmasini sagliyor. Tedavide ilaclar doktordan doktora degisiyor, siz belki bunun icin farkli bir ilac kullaniyorsunuzdur canim.
En iyisini yapmışsın canım vallaKesinlikle insanlarin bilmesi cok baski yaratiyor ayni fikirdeyim bu konuda. Benim 3. Transferim bi esim ben ve mudurlerimiz (izin almamiz gerektigi icin) biliyor onun disinda kimseye soylemedik, soranlara da pandemi sonrasi devam edicez demistim kimse de sormuyor artik. Kendimi daha huzurlu hissediyorum bu sefer
Kızlar transferden sonra hep sırt üstümü yatıyorsunuz yoksa istediginiz gibimi yatıyorsunuz ben tedirgin oluyorum yatarken
Ya evet tahmin edebiliyorum. Olsun sen kimseye iyi ya da kötü haber vermek zorunda değilsin. Ben söylediğim arkadaşlarıma bile sormayın ben sizi bilgilenririm dedim, yarın olumlu bişey söylemezsem anlarlar ki negatif. İnsanlara ‘olmadı tutmadı’ Demek bile çok yıpratıyor insanı o yüzden sen boşver herkesi :) kendini, bebişini ve eşini düşün onları mutlu et yeterYa bende söylemicektim hiç kimseye benim eşim durmadı o kadar heyecanlıki olmaz illa söylicez dedi çok baskı var suan
eklisin zaten caanim, ilk sayfadaBu eklenilen liste nedir ben kaçırdım? Beni de ekleyin ne ki o , yarın sabah kan vereceğim , çok gerginim
Valla ben her sekil yatiyorum.. istedigin sekilde yatabilirsin sorun yok dedi bana doktorum..Kızlar transferden sonra hep sırt üstümü yatıyorsunuz yoksa istediginiz gibimi yatıyorsunuz ben tedirgin oluyorum yatarken
Benim oldu, sanırım transferin 3 ya da 4.günüydü. Pembe lekelenme oldu. Yarın test günüm.estrofem içip de az da olsa kanaması olan var mı arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?