Haziranda embriyo transfer yapacaklar

[QUOTE="Pembeumutlar, post: 64275490, member: 9098]
Hayırlı olsuun bebeklerin sıkıca sarılsın hiç bırakmasınlar inşallah nasıl geçti transfer
[/QUOTE]
Ayyy heyecandan duaya amin dememişim. Amin canım Rabbim hepiciğimize hayırlı evlatlar versin İnşallah

Kızlar bugun doktora gttım. 6.günümdü. Rahim 5.5 mm dedi. Büyük ihtimal haftaya transfer olacak. Dediği günler 13.-14. Günüme denk geliyor erken değil mi ya normal mi

Bugün transfer günümü saymazsak 7. Günüm test yaptım evde kaset tipi olanlardan negatif çıktı çok üzüldüm .5. Gün tek embriyo transfer edilmişti 16 haziran da

Ayyy valla zaman gecmek bilmiyo boyle bekleyince ama bence 1 gun daha bekleyebilirsin arkadasim, benim tam 1 haftam var haftaya sali kan vericem. Sonucu iyi olsunda tek dusundugun o suanda
Ya of evet gerçekten öyle sabah test yaptım negatif çıktı yarın kan vericem ama böyle evde negatif görüp kan testinde pozitf çıkan oluyo mu acaba

Bugün transfer günümü saymazsak 7. Günüm test yaptım evde kaset tipi olanlardan negatif çıktı çok üzüldüm .5. Gün tek embriyo transfer edilmişti 16 haziran da
Üzülmee :) ben de 15inde oldum transferimi. Benim de negatif çıktı ama yatın test günüm. Allahtan ümit kesilmez

Ya of evet gerçekten öyle sabah test yaptım negatif çıktı yarın kan vericem ama böyle evde negatif görüp kan testinde pozitf çıkan oluyo mu acaba
Moralini bozmak icin cok erken, ben forumlarda cok okudum evde negatif cikip kanda pozitif olan canim.. sakin sakin sikma canini.. once kanda gosteriyor kendini..

Moralini bozmak icin cok erken, ben forumlarda cok okudum evde negatif cikip kanda pozitif olan canim.. sakin sakin sikma canini.. once kanda gosteriyor kendini..
Dhaa 6 embrriiyom var bekleyen çok da canımı sıkmıyorum şükür ama yine de üzülüyo insan :) ben biraz o örnekleri okuyup hevesleneyim o zaman

Üzülmee :) ben de 15inde oldum transferimi. Benim de negatif çıktı ama yatın test günüm. Allahtan ümit kesilmez
İnşallah canım ama olanların illaki çıkıyor evdeki testlerinde ne bileyim ya çokkk duygusal oldum ben instagramdaki haberlere bile ağlıyorum sende öyle misin

Uzme kendini en iyi sonuc kan testin de cikiyormus, forumlarda cok var ayni durumu yasayan

İnşallah canım ama olanların illaki çıkıyor evdeki testlerinde ne bileyim ya çokkk duygusal oldum ben instagramdaki haberlere bile ağlıyorum sende öyle misin
Ya ben sakinim çok şükür belki de çok zaman geçmedi ve ilk transferim diyedir, hem biraz da soğukkanlıyım kontrolluyum yani. Olmazsa da depresyona girmem yani tekrar deneriz nolucak :)

Erken gebelik testi yapmadıysanız şuan daha erken çıkmaz diye düşünüyorum.Şimdiden üzmeyin kendinizi test günümüze yakın yaparsanız o zaman daha net belli olur.

Kızlar sağolun hepiniz yarın gidicem sanırım kan testine 9. gün oluyor transfer günüyle birlikte eşime söylemicem eğer negatifse kendimi ona göree hazırlarım hiç olmazsa kanda çıkar dimi

Tamam
Ya ben sakinim çok şükür belki de çok zaman geçmedi ve ilk transferim diyedir, hem biraz da soğukkanlıyım kontrolluyum yani. Olmazsa da depresyona girmem yani tekrar deneriz nolucak :)
benimde ilk transferim belkide ondan bu heyecanım stresim pko hastasıyım olmazsa diye çok korkuyorum sanki dünyanın sonu değil ama Ağustos ta 6. Yılımız olcak evleneli ve herkes biliyor tedavi oldugumuzu

Tamam

benimde ilk transferim belkide ondan bu heyecanım stresim pko hastasıyım olmazsa diye çok korkuyorum sanki dünyanın sonu değil ama Ağustos ta 6. Yılımız olcak evleneli ve herkes biliyor tedavi oldugumuzu
Bence herkesin bilmesi de inanılmaz bir baskı oluşturuyor insanın üzerinde. Benim annem ve üç beş samimi arkadaşım biliyor. Kayınvalidemlere falan asla söylemedim. Annem de sadece tp bebek sürecinde olduğumuzu biliyor transferi söylemedim süpriz yapacağım inşallah :)

Ya bende söylemicektim hiç kimseye benim eşim durmadı o kadar heyecanlıki olmaz illa söylicez dedi çok baskı var suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…