Bana geceye kadar sırtüstü gece istediğin gibi yatabilirsin demiştKızlar transferden sonra hep sırt üstümü yatıyorsunuz yoksa istediginiz gibimi yatıyorsunuz ben tedirgin oluyorum yatarken
Teşekkür ederimValla ben her sekil yatiyorum.. istedigin sekilde yatabilirsin sorun yok dedi bana doktorum..
Bizde az önce yola çıktık yarım saat dinlendim bende. Transfer anı sıkışıklık konusunda rahattım ama sonrası çok fenaydı. Bir türlü sıkışamadım 3 lt su içtimGüzel geçti. Bir sıkıntı yaşamadım. Transfer sonrası 15 dakika dinlendikten sonra yola çıktık.
Evt evde test yaptım çift çizgi çıktı. Transfer olduğumdan beri hergun ilk idrarimla test yaptım salı günü transfer oldum pazar çift çizgiyi gördüm kan verdim hemen 64 çıktı. Ama doktorum Çarşamba bak demişti . Şimdi yarını bekliyorum bakalım yarın ne çıkacak. İki embriyo 5.gunSen evde test yapmış mıydın canım bide tek embriyo muydu
Ben bir kalem tüpü üç güne böldüm .hani ayar yeri var ya onu 3n yüksekte vurdum ve çok fayda ettiMerhaba canim genotropini bende kullandim sadece 1 hafta ve gunde 1mg ama bana bi etkisi olmadi..siz ne kadar nasil dozda kullandiniz genotropini..
Benimde bugün adet günüm olmadim daha olur olmaz benim tedavi tekrar başlıyor sanırım doktorum adet olunca gel dedi.8.güj erkenmiş. Bakalım ben de yarın vericem aslında dün adet günümdü hala da adet olmadım ama zaten bi süredir ilaçlardan vs gecikebiliyor o yüzden hiç heyecanlanmıyorum
Allah razı olsun Rabbim hepimizin muradını versin tez zamanda sağlıkla inşallahHakkinda hayirlisi olsun arkadasim
Oo cok fazla verilmis size..benim 1 yumurtam olusuyodu oda kalitesiz cikmisti ilk denemmde..sizinde mi bole probleminiz vardi..buldugunuza sevindim..ben alirken hic sorun yasamamistim..Ben bir kalem tüpü üç güne böldüm .hani ayar yeri var ya onu 3n yüksekte vurdum ve çok fayda etti
Bugün ilacı bulduk çok şükürdoktorum adet ol gel dedi
Doktorum istediğin gibi yatabilirsin sağ sol sırt üstü yüz üstü fark etmez dedi bana. zaten çok yatma normal günlük hayatına dön dedi biraz yatıyorum biraz yürüyorum bakalım.Kızlar transferden sonra hep sırt üstümü yatıyorsunuz yoksa istediginiz gibimi yatıyorsunuz ben tedirgin oluyorum yatarken
Yüz üstü yatmıyorum bitek arada bende yuruyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş hemizinki olumlu sonuclanırDoktorum istediğin gibi yatabilirsin sağ sol sırt üstü yüz üstü fark etmez dedi bana. zaten çok yatma normal günlük hayatına dön dedi biraz yatıyorum biraz yürüyorum bakalım.
Amiiin canimAllah razı olsun Rabbim hepimizin muradını versin tez zamanda sağlıkla inşallah
Senin ikiz yüksek ihtimalle kuzum allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin benim de 5. Gün ama tek embriyo belki ondan çıkmamıştır hala küçük bi umut beslemek istiyorum içimde bugün 7. GünEvt evde test yaptım çift çizgi çıktı. Transfer olduğumdan beri hergun ilk idrarimla test yaptım salı günü transfer oldum pazar çift çizgiyi gördüm kan verdim hemen 64 çıktı. Ama doktorum Çarşamba bak demişti . Şimdi yarını bekliyorum bakalım yarın ne çıkacak. İki embriyo 5.gun
Hadi bakalım hayırlısı ☺ Güzelce tutunsunlar... Sonra da sağlıcakla Kucağımıza gelsinlerBizde az önce yola çıktık yarım saat dinlendim bende. Transfer anı sıkışıklık konusunda rahattım ama sonrası çok fenaydı. Bir türlü sıkışamadım 3 lt su içtimsondayla sıkıştıracaklardi ama ben su icerim sonda takmayalım dedim kabul ettiler. Çok şükür aldım bebegimi
Test gününü beklemek çok zor benim bu ikinci tüp bebek ilkinde acaba olcakmi olmucakmi diye çok düşündüm hep elim karnimdaydi sürekli onla konusuyodum ya olmazsa diye sürekli agliyodum sonuç olmadi. Bunda hiç düşünmedim aklıma geldikçe dedim test günü zaten sonucu gorucem rızkı varsa doğar yoksa doğmaz oyuzden içerde napiyosun yap dedim dışarıda çıktım gezdim bazen yattım ilkinde yemeğimi duzunli yemiştim anans avakoda hiç eksik etmedim bu sefer hiç takmadım yemek düzenini hatta bazen ilaçlarimi bile almayı unuttum geç aldığım oldu. Bence önemli olan kafaya takmamak ve Allah'a tam teslimiyetle bağlanmak alanında vereninde o olduğuna inanmak.Senin ikiz yüksek ihtimalle kuzum allah sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin benim de 5. Gün ama tek embriyo belki ondan çıkmamıştır hala küçük bi umut beslemek istiyorum içimde bugün 7. Gün
Merhabakızlar merhabalar, bu topikte az yumurta toplanan arkadaşlar var mı sonucu ne oldu acaba ? birde opuda verilen anestezi zorluyor mu çok :/
ayyyy okadar çok içim rahatladıki ikisi döllenmiş diyince, senin adına da çok sevindim umarım tutunur :) benimde sanırım 4 yumurtam var. peki e2 takibi yapıldı mı iğneleri kullanırkenMerhabaBenim AMH düşüklüğüm vardı. 4 tane toplandı. 2 si döllenmiş. Onları da bugün transfer ettiler...
Benim pko olmama rağmen ilkinde altı yumurta çıktı 4 u dollendi iki su 3.gune gittim ikincisinde 12 yumurta çıktı 4.tanedi 5.gune gitte . Tüp bebekde en sevdiğim kısım anestezi kısmı kendini hiç kasma mis gibi uykuya dalacaksin sen rahatına bak doktor işine baksın ağrı sızı yok. Ben bı tanesinde uykuyla uyanıklık arasında çok çişim var diye bagirmisim hemşire oyuzden altima bez bağlamışkızlar merhabalar, bu topikte az yumurta toplanan arkadaşlar var mı sonucu ne oldu acaba ? birde opuda verilen anestezi zorluyor mu çok :/
:)))) güldürdün beni.. birde 5. güne gidebilme stresi var demiBenim pko olmama rağmen ilkinde altı yumurta çıktı 4 u dollendi iki su 3.gune gittim ikincisinde 12 yumurta çıktı 4.tanedi 5.gune gitte . Tüp bebekde en sevdiğim kısım anestezi kısmı kendini hiç kasma mis gibi uykuya dalacaksin sen rahatına bak doktor işine baksın ağrı sızı yok. Ben bı tanesinde uykuyla uyanıklık arasında çok çişim var diye bagirmisim hemşire oyuzden altima bez bağlamışkendime geldgimde çok utanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?